• 1398/07/17 - 15:11
  • - تعداد بازدید: 221
  • - تعداد بازدیدکننده: 30
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
در یکصد و سی و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر بندرعباس مطرح شد؛

یکی از مشکلات دیرینه شهربندرعباس آب‌گرفتگی سطح خیابان و دفع آب‌های سطحی می باشد/ باید با همراهی و همکاری همه ی دستگاههای خدمات رسان مشکلات ترافیکی در زمان بارندگی کاهش یابد

شهرداری نقاط آبگیر سطح شهر را شناسایی و طی لیستی به شورای شهر اعلام نماید تا برحسب نیاز سنجی، اعتباری برای رفع نقاط آبگیر در بودجه سال آینده شهرداری دیده شود.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس، یکصد و سی و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر بندرعباس با حضور معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس، جمعی از مدیران مناطق شهرداری و مدیر بحران و پدافند غیرعامل شهرداری بندرعباس با دستور کار ارائه گزارش عملکرد شهرداری درخصوص اقدامات صورت گرفته در سطح شهر بندرعباس طی بارندگی روزهای اخیر برگزار شد.


  در این جلسه پس از بیان نطق فاطمه جراره رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس و فیصل دانش، اسماعیل بواشه و فرزانه آرامش اعضای شورای اسلامی شهر بندرعباس، دستور کار جلسه با ارائه گزارش عملکرد شهرداری درخصوص اقدامات صورت گرفته در سطح شهر طی بارندگی روزهای اخیر مطرح شد و در ابتدای جلسه موحدی نژاد معاونت خدمات شهری شهرداری بندرعباس به ارائه گزارش و بیان اقدامات مطرح شده در خصوص بارندگی اخیر پرداخت، سپس در ادامه هریک از اعضا دیدگاهها و نظرات خود در این زمینه را مطرح کردند.


فاطمه جراره رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه گفت: داستان تكراری آبگرفتگی معابر در برخی از نقاط خاص و همیشگی بعد از هر بارندگی از سال های قبل در بندرعباس مطرح می باشد.


جراره بیان کرد: برای اینکه همواره یکی از مشکلات دیرینه شهربندرعباس آب‌گرفتگی سطح خیابان و دفع آب‌های سطحی می باشد، لذا هر ساله در بودجه شهرداری برای جمع آوری آبهای سطحی اعتباری لحاظ می شود که مشکلات در سطح شهر در زمان بارندگی کاهش یابد.


رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: شهروندان پس از بارندگی اخیر برای تردد در خیابان های آبگرفته دچار مشكل شده اند، لذا می طلبد دستگاههای خدمات رسان برای آن چاره اندیشی کنند تا مشکلات و معضلات کاهش یابد.


وی در پایان گفت: براساس شرایط آب و هوایی شهر بندرعباس، کار کارشناسی ومطالعاتی در زمینه رفع آبگرفتگی معابر در زمان بارندگی توسط شهرداری انجام شود تا شهروندان در مواقع بارندگی آسیب نبینند.


جواد بلارک،عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس در  این جلسه گفت: بارش باران طی چند روز گذشته موجب آبگرفتگی معابر و خیابان‌ ها در برخی از مناطق شهر بندرعباس  شد که رفت ‌و آمد و زندگی را برای مردم با مشکل مواجه کرد.


بلارک بیان کرد: سال گذشته اعتبار خوبی برای آبگرفتگی های سطح شهر در بودجه شهرداری بندرعباس دیده شده، اما متاسفانه این اعتبار در جای دیگری هزینه شده است که اگر تمام منابع مالی پروژه دفع آب های سطحی در جای خود هزینه شود شهروندان دیگر شاهد آبگرفتگی معابر در سطح شهر نخواهند بود.


رضا حیدری زاده، عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: دستگاههای خدمات رسان بدون هماهنگی با شهرداری نسبت به ایجاد یا از بین بردن یک آبراه اقدام نکنند.


رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: آبگرفتگی معابر پس از بارندگی در تمام دنیا اتفاق می افتد و در شهر بندرعباس نیز با همت و تلاش مجموعه شهرداری تعداد نقاط آبگیر سطح شهر کم شده است.


حیدری زاده اظهار کرد: بارندگی چند روز گذشته مشكلاتی برای شهروندان ایجاد كرده و با وجود گذشت 2 روز از بارندگی همچنان به دلیل جمع شدن آب در گودال های متعدد خیابان برای تردد مشكل داریم، و باید با همراهی و همکاری همه ی دستگاههای خدمات رسان مشکلات ترافیکی در زمان بارندگی کاهش یابد.


معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس در این جلسه اظهار کرد: در جمعه‌شب گذشته در مدت ۲۰ دقیقه ۱۲ میلی‌متر بارندگی داشتیم و میزان حجم خسارت در حوزه فضای سبز بسیار بالا بود؛ آب‌گرفتگی بیشتر در نقاطی از شهر بندرعباس بود که از قبل مشکل داشتند.


اسماعیل موحدی نژاد افزود: با هشدارهای هواشناسی تیم‌های مدیریت بحران را در مناطق بحرانی مستقر کردیم، تا با تمام تجهیزات و در حداقل زمان ممکن حوادث را جمع کنیم.


وی ادامه داد: یکی از دغدغه‌های ما مدت‌زمان جمع‌آوری بود که به دلیل مشکلات پیش‌آمده طول کشید و بعد از ۴۸ ساعت وضعیت به حالت عادی بازگشت.


معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس موحدی عنوان کرد: مشکل آب‌گرفتگی در شهر بندرعباس زیرساختی است، با ۱۲ میلی‌متر بارندگی در مدت‌زمان ۲۰ دقیقه آب‌گرفتگی اجتناب‌ناپذیر است، اما درهرصورت برخی نقاط شهر نیاز به اصلاح دارد.


موحدی نژاد خاطرنشان کرد: وقتی بودجه حوزه خدمات شهرداری و آب‌گرفتگی جابجا می‌شود شهرداری به‌تنهایی دخیل نیست و شورا نیز ناظر است.


شایان ذکر است؛ در پایان جلسه مقرر گردید که شهرداری نقاط آبگیر سطح شهر را شناسایی و طی لیستی به شورای شهر اعلام نماید تا برحسب نیاز سنجی، اعتباری برای رفع نقاط آبگیر در بودجه سال آینده شهرداری دیده شود.


 


 

  • گروه خبری : عمومی
  • کد خبر : 8135
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید