• 1404/03/04 - 09:43
  • - تعداد بازدید: 16
  • - تعداد بازدیدکننده: 15
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
عیسی عباسی رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در یکصد وهفتاد و دومین جلسه شورای شهر عنوان کرد:

وقتی “ایمان” و “اراده” خرمشهر را آزاد کرد

عیسی عباسی رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در یکصد وهفتاد و دومین جلسه شورای شهر عنوان کرد: در خرداد ماه، دو رویداد مهم، یادآور ارزش‌های والای اسلام و ایران است. ششم خرداد، سالروز شهادت جانسوز نهمین ستاره آسمان امامت و ولایت، حضرت جوادالائمه (ع) است. امامی که در اوج جوانی، با زلال حکمت و دانش، مسیر هدایت را روشن نمود و با مظلومیتِ شهادت، سند دیگری بر حقانیتِ اهل بیت (ع) افزود. در روزگاری که جهل و خرافه، چهره حقیقت را مخدوش کرده بود، امام جواد (ع) با استدلالی متین و بیانی رسا، به دفاع از اسلام ناب محمدی (ص) پرداخت. شهادت ایشان، آغازی بود بر یک جریان فکری و فرهنگی الهام‌بخش.

وی افزود:همچنین، سوم خرداد، یادآور حماسه فتح خرمشهر است؛ نمادی از وحدت، همدلی و مقاومت ملتی که در برابر تجاوز، سر خم نکرد. فتح خرمشهر نشان داد که با تکیه بر توان داخلی و اعتماد به نیروهای بومی، می‌توان بر هر دشمنی غلبه کرد.

عباسی گفت :امروز، در شرایطی که دشمنان این مرز و بوم، با تحریم‌ها و تهدیدها، سعی در تضعیف اراده ملت ما دارند، باید با الگوگیری از این دو رخداد الهام‌بخش، با وحدت و همدلی، در برابر توطئه‌های آنان ایستادگی کنیم و با تکیه بر توان داخلی، مسیر پیشرفت و توسعه را با قدرت و سرعت بیشتری طی کنیم. پایان خبر/

  • گروه خبری : عمومی
  • کد خبر : 21264
کلمات کلیدی
روابط عمومی شورا
خبرنگار

روابط عمومی شورا

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید