نشست هم اندیشی اعضای شورای اسلامی شهر بندرعباس با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان
جلسه "تعامل و هم اندیشی شورای اسلامی شهر بندرعباس با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان بمناسبت روز ملی خلیج فارس" برگزار شد.
یکصدودوازدهمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس هرمزگان با دستور کار جلسه "تعامل و هم اندیشی شورای اسلامی شهر بندرعباس با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان بمناسبت روز ملی خلیج فارس" برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس یکصدودوازدهمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس با دستور کار جلسه "تعامل و هم اندیشی شورای اسلامی شهر بندرعباس با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان بمناسبت روز ملی خلیج فارس" و با حضور شهردار بندرعباس و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد. فیصل دانش، رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: می توان با تعامل و همکاری و با برنامه ریزی صحیح، فعالیت ها و برنامه های فرهنگی و هنری شهر بندرعباس را گسترش داد.
فیصل دانش بیان کرد : برای مقابله با بحران بارندگی های اخیر تلاشهای زیادی از سوی دستگاههای اجرایی و شهرداری بندرعباس صورت گرفت که جا دارد از مجموعه استانداری و شهرداری تشکر و قدردانی نمود ، چراکه اگر هرکدام از این اقدامات صورت نمی گرفت معلوم نبود چه حوادث ناگواري را در پیش رو داشتیم که هر كدام می توانست تبدیل به يك بحران و اتفاقي بزرگ شود.
دانش تصریح کرد: تیم موفق وقتی موفق است که کاپیتان خوبی داشته باشد و در حل بحران سیل بندرعباس شاهد عملکرد خوب شهردار بندرعباس در کنار تیم شهرداری بودیم که جای تشکر و قدرداني دارد.
رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در بخش دیگری از سخنان خود گفت: آنقدر شهرداری به برخی مسائل مثل فرهنگ، ورزش و ... ورود کرده که ادارات متولی آنقدر ورود نكرده اند، بعضا اين ادارات به کار نظارتی و حتي انتقادی پرداخته اند، البته كه ،شهرداری برای اداره شهر به تمامی مسائل شهر و در راس آن مسائل فرهنگی ميبايست توجه داشته باشد.
دانش در پایان بیان داشت: ارتباط مستقیم بین فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری باعث جلوگيري از موازي كاري خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین احمد عامري سیاهویی، رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: هدف مشترکی بین شهرداری و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی وجود دارد، عمده این هدف رشد فضایل اخلاقی براساس ایمان و تقوا، استقلال فرهنگی، جلوگیری از نفوذ فرهنگ بیگانه، فراهم کردن وحدت بین قومیت ها و مذاهب، تقویت روح پژوهش،ایجاد توسعه و تجهیز کتابخانه های عمومی و ترویج دین و سبک زندگی به روش هنر و ... است.
عامری سیاهوئی افزود:امیدوارم اعضای کمیسیون فرهنگی و سازمان فرهنگی ورزشی جلسه تخصصی با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی داشته باشیم تا بتوانیم برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدتی را با این اداره تنظیم کنیم و به آن هدف و رسالتی که مد نظر است،نزدیک شویم.
کیانوش جهانبخش، عضوشورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: باید به دنبال افزایش سواد فرهنگی جامعه باشیم.
وی گفت: متاسفانه در کشور ما بیشتر از اینکه ساخت و ساز،رونق بگیرد، ساخت و پاخت در حال توسعه است و به حوزه های مختلف نیز تسری پیدا کرده و به حوزه فرهنگی نیز کشیده شده، و بسیار ناپسند است و حوزه فرهنگی و هنری درگیر ساخت و پاخت شده که در آن اصل فرهنگ فراموش شده است و در این شرایط بایدافزایش سواد فرهنگی جامعه را بالا ببریم.
جهانبخش خاطرنشان کرد: با یک نگاه به تصمیم گیری در حوزه فرهنگ مشاهده خواهیم که متاسفانه به فرهنگ نگاه صنفی، مذهبی، فرقه ای و خاص می شود، هنوز نتوانستیم همسویی بین نهادهای فرهنگی که اگر سر جمع اعتباراتشان از اعتبار اداره ارشاد که متولی فرهنگ جامعه است بیشتر است، ایجاد کنیم.
مجید عسکری زاده،عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: ما انتظاراتی از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی داریم، همه می گویند بندرعباس ایرانی کوچک است و از فرهنگ ها و خرده فرهنگ های مختلف کشور به لحاظ تنوع و محرک شغلی و اقتصادی در این شهر هستند و این کار متولیان فرهنگ را سنگین تر می کند.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر بندرعباس بیان کرد: موسیقی محلی ما جایگاه ارزنده ای دارد و باید برای حفظ آن کوشید.
وی افزود: تابلوها و نقاشی هایی که روی دیوارهای شهر کشیده می شود باید نشانگر هویت، فرهنگ و باورهای مردم و سنت های این شهر بر روی دیوار طراحی شود.
فرزانه آرامش،عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس بیان کرد:فرهنگسراها فصل مشترک شهرداری و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی می باشد و نیاز است که همگرایی مناسبی بین این دو نهاد صورت گیرد.
رییس کمیسیون عمران،حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: نمادهای شهر بندرعباس برای مردم بندرعباس هستند لذا می بایست از توانمندی هنرمندان در حوزه نمادهای شهری استفاده شود.
فاطمه جراره، عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: مردم از برنامه های فرهنگی راضی نیستند و توقع دارند در مناسبات مختلف برنامه های بهتری در جهت ایجاد نشاط برگزار شود.
عباس امینی زاده شهردار بندرعباس بیان کرد: اگر بخواهیم به فعالیت های شهرداری در حوزه فرهنگ و هنر گریزی بزنیم باید فلسفه ای برای این فعالیت ها داشته باشیم که چرا شهرداری به این موضوع می پردازد، ما معتقدیم بخش عمده ای از شهر تنها ساختار فیزیکی شهر نیست بلکه هویت معنوی و روحی شهر است که مردم شهر را احاطه کرده و بر اساس عوامل مختلف در قالب فرهنگ کنار مردم هستیم.
وی گفت: همه می دانند مهم ترین عامل و مولفه وجود شهر خلاق پرداختن به فرهنگ و هنر و بهره بردن بیشتر از فرهنگیان و هنرمندان است، رویکرد شهرداری و حوزه های مختلف باید به دنبال ایجاد و ذونق بسترهای فرهنگی و هنری است.
رضا کمالی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان در این جلسه بیان کرد: ارزش فرهنگ در جلوگیری از آسیب های اجتماعی بسیار زیاد است، جای امن برای فرزندانمان حوزه فرهنگ و هنر است تا بتوانند خود را شکوفا کرده و نیازهای اجتماعی خود را رفع کند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان تصریح کرد: اگر به شهری پایدار و ماندگار فکر می کنیم لازم است در آن هنرمندان نقش های پررنگ تری داشته باشند، خواهش ما این است بناهایی که شهرداری می سازد زودتر در اختیار هنرمندان قرار دهد.
کمالی اظهار کرد: پیشنهاد دارم نمادی در شهر ایجاد شود و استانداری با همکاری شهرداری چنین کاری را صورت دهد.
کمالی افزود: تفاهم نامه ای برای روز خلیج فارس بین سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی منعقد شده که در آن 15 جشنواره را به صورت همزمان انجام می دهیم.
وی تصریح کرد: از شهرداری می خواهیم در زمینه چاپ و نصب تبلیغات فیزیکی، فضاسازی و جشن فرهنگی در پارک غدیر، زمین چمن دوراهی ایسینی، فضاسازی 10 ایستگاه شادی، ایجاد کارناوال شادی خلیج فارس از ساحل سرو تا پارک غدیر در این جشنواره با ما همکاری داشته باشد.
نظر دهید