پرویز سالاری
مهندسین نقش بسزایی در پایداری شهر ومقاوم سازی شهر دارند
رئیس شورای شهر بندرعباس گفت: مهندسین جامعه نقشی بسزایی در بهبود وضعیت فنی در ابعاد مختلف اقتصاد، فناوری، زیست محیطی ،کشاورزی و منابع طبیعی دارند.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس ، " پرویزسالاری" در نطق پیش از دستور جلسه علنی شورای شهر بندرعباس با تبریک روز مهندس به تمامی مهندسین جامعه بیان کرد: مهندسین نقش بسزایی در پایداری شهر ومقاوم سازی شهر دارند.
وی گفت: قطعا اگر نظام مهندسی ومهندسین ما در شاخصهای کارآمدی وفنی در دیگر بخشهای مختلف دقت عمل کافی داشته باشند در مواقع بحرانهای طبیعی وغیر طبیعی نظیرسیل زلزله با کمترین هزینه جانی ومالی مواجه خواهیم شد.
سالاری در ادامه با اشاره به جلسه دهم بهمن ماه که با دادستان استان و مسئولین فنی وشهرسازی در شورای شهر بندرعباس تشکیل شد بیان کرد: پیرو جلسه تشکیل شده با دادستان استان و مسئولین فنی وشهرسازی فرصت زمانی یک ماهه به اعضای کمیسیون فنی وشهرسازی وکمیته های نظارت وارزیابی شورای شهر داده شد تا با همراهی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی از اماکنی که هنوز رعایت اصول ایمنی آنها به تائید وتصویب مراجع ذیصلاح نرسیده بود بازدید بعمل بیاید و در این فرصت زمانی در نظر گرفته شده مقرر شد نقایص ایمنی را رفع کنند.
رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: نظام مهندسی می تواند بعنوان بازوی توانمند شورا در کنارمسئولین فنی وشهرسازی در شهرداری و راه وشهرسازی کمک کنند که اگر نقایص رفع نشده با همکاری دستگاه قضایی نسبت به رفع آن یا عدم استفاده از این مکانها برای حفظ و ایمنی جان مردم باید اقدام صورت گیرد.
سالاری در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: شهردار بندرعباس یک بانک اطلاعاتی جامع از عارضه های شهری در حوزه های مختلف باید ایجاد کند.
وی گفت: داشتن آمار و اطلاعات در حوزه های مختلف یکی از ارکان برنامه ریزی است و ثبت المانهای شهری، نقشه برداری از فضای سبز، برداشت توصیفی از معابر مختلف، بوستانها و پارکها که وضعیت روشنایی آنها و دیگر جزئیات پارک و بوستان ها را مشخص کند باید دراین بانک اطلاعاتی بیاید.
سالاری با اشاره به اینکه شهر مکانهای مناسبی برای شکل گیری فرهنگی است اظهارداشت: با توجه به رشد روز افزون شهرها برای اینکه بتوانیم از نهادهای فرهنگی، انجمنهای فرهنگی، NGO ها در بخش توسعه ارزشهای فرهنگی، تحکیم روابط و مناسبات اجتماعی، پاسداری از ارزشهای اسلامی و مهندسی فرهنگی برای مقابله با ناتوی فرهنگی استفاده بهینه شود به همت شهرداری بندرعباس در محلات مختلف فرهنگسراهایی ایجاد شده است.
وی گفت: احیا فرهنگسرای رسانه و مرکز اسناد تاریخی شهر بندرعباس که سال گذشته افتتاح شد ولی به لحاظ عدم تجهیزات کافی همکاران رسانه ای و محققین و دانشجویان نتوانستند ازاین مرکز استفاده کنند و همچنین فرهنگسرای محله 22 بهمن که در ایام دهه فجر افتتاح شده باید در دستور کار شهرداری قرار گیرد تا شهروندان بتوانند از این اماکن فرهنگی برای گذران اوقات فراغت خود و تبادل فرهنگی و از ظرفیتهای فرهنگی در محلات استفاده شود.
وی با تقدیر و تشکر از شهرداری بندرعباس که مسئله ممیزی ساختمانها را انجام داده است ، بیان کرد: کار ممیزی بقیه اماکن نیز انجام شود تا بتوانیم براساس آن شاخصهای شهری ایجاد کنیم.
سالاری گفت: یکی از دلایل اصلی که مرکز مطالعات شهرداری بندرعباس را در ابتدای شورای چهارم ایجاد کردیم این بود که در سه حوزه سیاست گذاری، برنامه ریزی و در بخش آگاه سازی عمومی در ارتباط با پیامدهای آثار و مقابله با بلاهای طبیعی وغیر طبیعی، ارتقاء سطح سلامت محیط و شهروندان از اولویتهای مرکز مطالعات است اقداماتی صورت گیرد.
نظر دهید