• 1398/02/16 - 23:24
  • - تعداد بازدید: 211
  • - تعداد بازدیدکننده: 56
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

مشکلات زیست محیطی شهر بندرعباس در نشست هم اندیشی محیط زیست هرمزگان و شورای شهر بندرعباس مورد بررسی قرار گرفت

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس، با توجه به حساسیت مسائل زیست محیطی در سطح شهر بندرعباس، یکصد و پانزدهمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس با دستور کار تعامل و هم اندیشی شورای اسلامی شهر بندرعباس با اداره کل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان و با حضور مدیر کل محیط زیست هرمزگان و شهردار بندرعباس برگزار شد.


فیصل دانش، رئیس شورای اسلامی شهربندرعباس در این نشست، حفاظت از محیط زیست را  یک وظیفه همگانی دانست و گفت: طبق اصل پنجم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، وظیفه همه شهروندان حفاظت از محیط زیست است و اقدام برای رفع مشکلات زیست محیطی از مهمترین وظایف مسئولان به شمار می آید .


وی بیان داشت: محیط زیست با سلامتی همه انسانها در ارتباط می باشد و می توان با برنامه ریزی صحیح و توجه به پتانسیل های اجتماعی و زیست محیطی مشکلات حوزه محیط زیست را برطرف نمود.


دانش گفت: مسئله محیط زیست به مطالبه اصلی مردم شهر بندرعباس تبدیل شده است و شوراها در پیگیری این مطالبات نقش اساسی دارند و باید با سیاست گذاری و برنامه ریزی بتوانیم اقدامات اساسی در راستای حفظ محیط زیست انجام دهیم.


پرویز سالاری، عضو شورای شهر بندرعباس گفت: انسان‌ها با دخالت در اکوسیستم، متاسفانه زمین را بیمار کرده‌اند، آلایندگی‌ها ناشی از عدم انجام وظیفه نهادهاست. حفاظت محیط زیست باید به عنوان متولی اصلی حفاظت، در مقابل عوامل تخریب اکوسیستم بایستد.


وی افزود: مدیرکل محیط زیست هرمزگان و عوامل اجرایی باید تعارفات را کنار بگذارند و به عنوان متولیان امر با دستگاه‌های خاطی برخورد کنند.


آبتین امیری،عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: آلودگی محیط زیستی جزء دغدغه های عینی شهروندان ما است و حتی دیدن صحنه ریختن فاضلاب به دریا و آلودگی ساحل، روح و روان شهروندان ما را آزار می دهد.


امیری افزود: امروز ساحل ما آلوده است و باید بررسی شود وضع آبزیان دریایی که ما روزانه مصرف می کنیم از نظر آلودگی و بهداشتی چگونه است.


مجید عسکری زاده، عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: شهرداری به تنهایی نمی تواند در حوزه محیط زیست فعالیت داشته باشد و باید همه دستگاه های اجرایی مربوطه در این زمینه دخیل باشند.


عسکری زاده درادامه بیان کرد: ورود روزانه فاضلاب و پساب دریا که نسبت به گذشته نیز بیشتر شده است از اساسی ترین معضلات در شهر بندرعباس محسوب می شود و باید همه ی نهادهای مربوطه نسبت به این قضیه برنامه داشته باشند، تا بیشتر از این دریا و ساحل آلوده نشود.


اسلام باوقار، عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: مشکلات زیست محیطی عدیده ای در شهر بندرعباس وجود دارد که با همفکری و همکاری نهادهای مربوطه و همراهی مردم در زمینه محیط زیست قطعاً شاهد کاهش این مشکلات خواهیم بود.


باوقار افزود: سازمان محیط زیست به تنهایی نمی تواند جلوی خیلی از مسائل که آلودگی صنعتی در غرب بندرعباس بوجود آورده را بگیرد و باید همه ی دستگاه های مربوطه پای کار بیایند.


فرزانه آرامش، عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: محیط زیست نیاز به یک برنامه جامع و پایدار دارد که برای آینده الزامی می باشد.


آرامش بیان کرد: برای اجرای برنامه های محیط زیستی در شهر باید یک برنامه مدون و جامعی داشته باشیم و بین همه دستگاه های اجرایی هماهنگی وجود داشته باشد.


جواد بلارک نائب رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس دراین جلسه با اشاره به اهمیت جایگاه محیط زیست در حفظ سلامت شهروندان بیان کرد: شورای شهر بندرعباس پیگیر رفع مشکلات محیط زیست می باشد.


بلارک گفت: اداره کل محیط زیست باید مشخص کند که آیا صنایع غرب از نظر زیست محیطی آلایندگی دارند یا خیر؟


اسماعیل بواشه دیگر عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: تمامی  پرژه های عمرانی در شهر می بایست پیوست زیست محیطی داشته باشد.


بواشه افزود: از محیط زیست هرمزگان انتظار داریم اسامی پروژه های مختلف که پیوست زیست محیطی ندارند و تائید و پیوست محیط زیست ندارد به صراحت اعلام نماید تا مردم در جریان قرار گیرند.


عباس امینی زاده،شهردار بندرعباس دراین جلسه گفت: ما به دنبال استفاده از الگوی شهر سبز برای بندرعباس هستیم و یکی از برنامه‌ها تولید انرژی از زباله‌ها است.


امینی زاده افزود:  کارهایی را که در حوزه شهرداری باید طراحی و پیش برود انجام شده و در بحث مدیریت زباله طرح تفصیلی مورد نیاز را در حوزه خدمات شهری نیز آغاز شده که در سه ناحیه به طور آزمایشی اجرا شده که نتایج به دست‌آمده بسیار خوب بود تا جایی که در بعضی محلات تا ۴۰ درصد کاهش زباله وجود داشت. مشارکت مردم در این طرح بسیار خوب بوده که این طرح را در به دیگر نواحی شهرداری هم ابلاغ شده است.


حبیب مسیحی تازیانی، مدیرکل حفاظت محیط زیست گفت: پروژه‌های عمرانی باید دارای پیوست زیست‌محیطی باشد و به سازمان محیط زیست ارسال شود.


وی با اشاره به آب‌شیرین‌کن‌های موجود در استان هرمزگان تصریح کرد: دو آب‌شیرین‌کن بزرگ موجود در بندرعباس، هر دو دارای پیوست زیست محیطی است و به سازمان محیط زیست ارسال شده است.


مسیحی خاطرنشان کرد: در حوزه فاصلاب شهری نیز طبق آخرین آماری که به دست ما رسیده، استانداردها همچنان رعایت نشده اما نظارت‌ها باعث شده که نسبت انحرافات استاندارد کمتر شود.


مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان اظهار داشت: در هفته گذشته، سازمان محیط زیست به ادارات کل‌ استان‌ها دستور داده  کارگروهی با حضور سازمان انرژی اتمی، مخابرات، ارتباطات و علوم پزشکی ایجاد شود و بررسی‌هایی در بحث جانمایی دکل آنتن‌های شهری انجام شود و نتایج آن را به کارگروه ارائه دهند که از هفته آینده اولین نشست این کارگروه برگزار می‌شود.

  • گروه خبری : عمومی
  • کد خبر : 7487
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید