• 1396/10/20 - 10:06
  • - تعداد بازدید: 318
  • - تعداد بازدیدکننده: 36
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت:

سهم 10 درصدی شهرداری ازراه و شهرسازی هنوز مغفول مانده است

بیست و نهمین جلسه رسمی شورای شهر بندرعباس با حضور مدیرکل راه وشهرسازی هرمزگان و معاونین وی و معاونت عمرانی و معماری وشهرسازی شهرداری بندرعباس برگزار شد.

بیست و نهمین جلسه رسمی شورای شهر بندرعباس با حضور مدیرکل راه وشهرسازی هرمزگان و معاونین وی و معاونت عمرانی و معماری وشهرسازی شهرداری بندرعباس برگزار شد.


در این جلسه هریک از اعضا به بیان دیدگاهها و ارائه مشکلات ومعضلات شهر بندرعباس در حوزه شهری پرداختند.


رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: سهم 10 درصدی شهرداری از پرژه 150 و 350 هکتاری،راه و شهرسازی هنوز مغفول مانده است.


 به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس "اسلام باوقار" در بیست و نهمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس با تأکید بر ضرورت رسیدگی به مشکلات شهروندان، بیان کرد: جهت رسیدگی به مشکلات شهروندان طبق روال سه شنبه ها یکی از مدیران دستگاههای اجرایی استان به صحن شورای شهر دعوت می شوند تا مسائل و مشکلات شهری با کمک دستگاههای اجرایی برطرف شود.


باوقار گفت: برنامه لاین‌بندی و بازگشایی معابر و سنددار کردن املاک محله چاهستانیها توسط راه‌وشهرسازی در صحن شورای شهر تشریح شد که شورا هم بر اجرای آن تاکید دارد و  بایستی با تعامل شهرداری و راه‌وشهرسازی اجرای این طرح، زودتر  اجرا شود.


وی افزود: البته در اجرای طرح نباید هیچ خانواده‌ای هم بدون سرپناه شود، زیرا یکی از نگرانی‌های برخی از ساکنان محله چاهستانی‌ها این موضوع است.


باوقار بیان کرد: در اجرای طرح هم شورای شهر و شهرداری آمادگی دارند حمایت و همکاری لازم را داشته باشند.


رئیس شورای شهر بندرعباس اذعان داشت: چهار هزار خانواده در خانه‌های غیر ایمن در این منطقه زندگی می‌کنند که امدادرسانی در حوادث در وضعیت فعلی غیرممکن است.


باوقار گفت: در زمان اجرای طرح هم می‌توان خانه‌هایی با متراژ کوچک را تجمیع کرد.


وی افزود: مشکلات و درخواست‌های محلات مختلف را جمع‌بندی می‌کنیم و برای رفع مشکلات و تحقق خواسته‌ها در ردیف بودجه هرسال گنجانده می‌شود.


پرویز سالاری بیان کرد: بندرعباس از درون در حال پوسیدن است و بهترین محلات شهر که بخشی از حافظه فرهنگی و تاریخی شهر هستند، خطرناک، غیرکارآمد و به محل تجمع معتادان و اتباع بیگانه تبدیل شده است.


عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر بندرعباس گفت: باز آفرینی شهری بعنوان یکی از مصادیق اقتصاد مقاومتی است که اشتغالزایی و تقویت سرزندگی و تحرک اقتصادی ایجاد می کند.


وی افزود: زمین هایی با کاربری های مختلف از جمله فضای سبز، ورزشی و....  برای بندرعباس در نظر گرفته شود.


بسیاری از زمین ها در بندرعباس بدون سند است و حتی در مواردی دیده می شود که زمین های اداره های دولتی نیز سند ندارد.


سالاری به طرح تفصیلی شهر بندرعباس اشاره و بیان کرد: طرح تفصیلی شهر بندرعباس که در سال 78 انجام شده در سال 91 برای اصلاح و بازنگری با یک شرکت قرارداد بسته شده ولی هنوز مغفول مانده است.


اسماعیل بواشه گفت: حدود 20 هزار واحد مسکونی در شهرک پیامبر اعظم به شهروندان واگذار شده است ولی متأسفانه فضای آموزشی کافی در این شهرک وجود ندارد.


عضو کمیسیون عمران، حمل و نقل وترافیک شورای شهر بندرعباس با اشاره به اینکه  کمبود مدرسه و فضای آموزشی در شهرک پیامبر اعظم (ص) بندرعباس یکی از مشکلات مهم این شهرک است بیان کرد: نیاز شهرک پیامبر اعظم با این جمعیت بیش از 50 مدرسه است ولی درحال حاضر 5 فضای آموزشی در آنجا می باشد و بایستی مسئولین برای این مهم تدابیری بیاندیشند.


بواشه اضافه کرد: تراکم دانش آموز در برخی کلاس های شهرک پیامبر اعظم(ص) به 45 نفر رسیده است.


جواد بلارک دیگر عضو شورای شهر بندرعباس در این جلسه به طرح تفصیلی شهر بندرعباس اشاره و گفت: طرح تفصیلی شهر بندرعباس مربوط به سال 69 می باشد و این طرح تاکنون هیچ تغییری نکرده است و در این زمینه نیز مشکلاتی برای شهروندان بوجود آمده است، و برای اینکه مشکلات شهروندان کمتر شود بایستی این طرح در شهر انجام شود.


مجید عسکری زاده گفت: با توجه به رشد روز افزون جمعیت در شهر بندرعباس مشکلات عدیده ای در شهر بندرعباس وجود دارد ، که می طلبد مسکن و شهرسازی و شهرداری دراین راستا تلاش کنند.


رئیس کمیسیون اقتصاد، برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر بندرعباس افزود: برای برون رفت از مشکلات مسکن هایی برای شهر تزریق شده که این مسکن ها خودش به عارضه جدید تبدیل شده است.


وی بیان کرد: جمعیت شهر بندرعباس نسبت به سایر شهرهای کشور از رشد فزاینده ای برخوردار است و باید مدیران به گونه ای برنامه ریزی کنند که مشکلات و معضلات مردم و شهر کمتر شود.


رئیس کمیسیون عمران شورای شهر نیز با نشان دادن تصاویری در صحن علنی شورا خدمات و کارهای انجام شده در شهرک پیامبر اعظم (ص) را نامناسب توصیف کرد.


کیانوش جهانبخش تخریب سنگ جدول و همسان سازی نشدن پیاده رو ها، استفاده از بتن غیراستاندارد و خالی نشدن کانال ها از ضایعات و نخاله های ساختمانی را بخشی از مشکلات منطقه یاد شده دانست.


مدیرکل راه و شهرسازی استان هرمزگان در این جلسه گزارشی از فعالیت های انجام شده در محله چاهستانی های بندرعباس، شهرک پیامبر اعظم(ص) و طرح آماده سازی و واگذاری اراضی موسوم به طرح 350هکتاری بندرعباس ارائه کرد.


وی اظهار داشت: راه و شهرسازی اعلام کرد به کارمندان دولت که دارای حکم اداری خدمت در بندرعباس در این شهر زمین واگذار می کند که به دنبال آن هفت هزار کارمند متقاضی زمین، ثبت نام کردند.


شیری همچنین از تصمیم و تدبیر استاندار هرمزگان برای احداث یک نوار ساحلی به طول 22کیلومتر در بندرعباس خبر داد که پیگیری ها برای فراهم کردن شرایط تحقق آن آغاز شده است.


درخواست 50هکتار زمین با کاربری گردشگری از سوی شهرداری


به گفته مدیرکل راه و شهرسازی شهرداری بندرعباس برای تامین هزینه های اجرای این طرح خواستار گرفتن 50هکتار زمین با کاربری گردشگری شده تا با فروش آن بتواند هزینه های احداث نوار ساحلی را تامین کند.


وی ادامه داد: 50هکتار زمین با کاربری گردشگری مورد درخواست شهرداری در استان تصویب شده اما اختیارات استان در حد واگذاری پنج هکتار است که نماینده عالی دولت در استان در این زمینه رایزنی هایی با وزیر مسکن و شهرسازی داشته است تا موافقت وزارتخانه برای این واگذاری گرفته شود.


وی گفت: زمین محله های دارای بافت فرسوده شرایط برای بازآفرینی فراهم می شود.


به گفته وی، در مقطعی اجرای طرح سند دار شدن زمین های بافت فرسوده بدلیل هزینه های نقشه کشی برای مردم، روند سنددارشدن را کند کرد اما ما تصمیم گرفتیم با اجرای نقشه های های هوایی و زمینی برای هر خانه و کسر هزینه از دوش مردم ، انگیزه برای سنددار شدن زمین ها را بالا ببریم.


 


 


 

  • گروه خبری : عمومی
  • کد خبر : 4866
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید