حسن سالاری ، عضو شورای اسلامی شهربندرعباس
حصول نتیجه مفید برای مردم از نقطه ایی آغاز میشود که پند ها را با آغوش باز شنیده و ملاک عمل خود بگیریم نه هدفی برای برخورد .
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامنی شهر بندرعباس ، حسن سالاری عضو شورای اسلامی شهربندرعباس ضمن تبریک اعیاد شعبانیه ، عنوان کرد : جادارد سیره نیکوکاری آن اسوه های نیک اندیشی و نیک روشی در این روزها ملاک عملمان گشته وهمانطور که در هفته نیکوکاری قرار داریم فرصت های مشارکت در این عرصه مهم در شهر برنامه ریزی و اجرا شود و همچنین روز درختکاری هم که با همت و ایده های خوب مجموعه شورا و شهر باعث رونق جدید ، و احیا سنت حسنه درختکاری شده باید گرامی بدارم و بر توسعه و مداومت این حرکت در نقاط مختلف شهرکه بسیار مناسب هست ان شاالله در دستور کار قرار بگیرد .
وی ادامه داد : رهبر انقلاب اسلامی با تاکیدبر اهمیت مسئله فرهنگ و رسانه فرموده اند :
در مسئلهی فرهنگ و رسانه، به گمان بنده، ساختار فرهنگی کشور نیاز به یک بازسازی انقلابی دارد. ما مشکل داریم در ساختار فرهنگی کشور؛ و یک حرکت انقلابی لازم است. البتّه «حرکت انقلابی» یعنی خردمندانه و عاقلانه. معنای «انقلابی بودن» بیهوا حرکت کردن و بیحساب حرکت کردن نیست. [حرکت] انقلابی باید باشد، بنیانی باید حرکت بشود، در عین حال برخاستهی از اندیشه و حکمت باشد. فرهنگ واقعاً زیربنا است؛ خیلی از این خطاهایی که ما در بخشهای مختلف انجام میدهیم، ناشی از فرهنگ حاکم بر ذهن ما است. اگر ما اسراف داریم، اگر ما تقلید کورکورانه داریم، اگر ما سبک زندگی غلط داریم، اینها ناشی از مشکلات فرهنگی است؛ فرهنگ حاکم بر ذهنها است که در عمل، این مشکلات را به وجود میآورد. زندگیهای تقلیدی، زندگیهای تجمّلاتی و اشرافیگری، غالباً منشأ و ریشهی فرهنگی دارد. در واقع نرمافزار این حوادث، فرهنگ کشور و فرهنگ حاکم غلط و انحرافیای است که بر بعضی ذهنها مسلّط است.
سالاری افزود: حال مخاطب این دستورات ولایی قطعا علاوه بر بدنه اصلی حاکمیتی ما بعنوان شورای اسلامی و شهرداری بعنوان راهبر مدیریت شهری می باشیم که چگونه فرهنگ را در میان کالبد شهر اصلاح و ساختار نوین را احیا کنیم .
و بنده عرض می کنم : نمی توان گام نهاد جز با برنامه، جز با نگاه به امز ولی ، و بفرموده خودشان : خردمندانه و عاقلانه ،خب هر عقل سلیمی می داند برای ایجاد ساختار مناسب ابتدا برنامه ریزی باید انجام دهد .
آیا برنامه کوتاه مدت و میان مدت و بلند مدت در افق چند ساله در این مدت زمان تدوین شده است ؟
آیا وضع موجود مسائل فرهنگی شهر بصورت علمی در حال بررسی می باشد؟ اگر هست؟ مدل اجرایی و گزارشات اولیه آن را همکاران متولی امر، بدست شورا جهت همراهی و آگاهی ارائه برسانند .
این مقام مسئول ادامه داد: بزرگواران عزیز که امروز همه در یک کشتی نشسته و آیندگان عملکرد و گفتمان ما را به تحلیل خواهند گذاشت بنابراین هویداست منش باید از چند سویه نگری و انفکاک به همگرایی و تمرکز بر امور رنگ عوض نماید تا گره کار مردم حل گردد .تا به کار علمی و کارشناسی فرصت رصد و پایش و افزایش دهیم .
پس گریزی نیست تااز سطحی کاری به راهکارهای موثر و مفید جهت عوض نموده و شتابان، و نه شتاب زده حرکت جهادی و انقلابی را بهتر از گذشته دنبال کنیم .
سالاری گفت: حصول نتیجه مفید برای مردم از نقطه ایی آغاز میشود که پند ها را با آغوش باز شنیده و ملاک عمل خود بگیریم نه هدفی برای برخورد .
اما راهکارهای ویژه و فوری در حوزه های متناظرازجمله اجتماعی و ورزشی را در 400 سالگی شهری باید بررسی کنیم که قدمت آن از برخی کشورهای جهان نیز بیشتر است .
چرا حوزه سلامت و ورزش همگانی در رتبه های نازل میزان حرکت در کشور قرار داریم ؟آیا سلامت روحی با معنویت و فرهنگ و سلامت جسمی با ورزش و ایجاد حرکت وظیفه ما نیست ؟ جا دارد همین جا از مجموعه شهرداری بابت مدیریت خوب و تیم فوتبال شهرداری تشکر کنم که امروز نقطه ی امید جوانان است و قرار گیری در رتبه صدر جدول در این هفته ها ایجاد نشاطی دوباره را برای جوانان غیور خطه دریا را رقم زده ،که نتیجه وحدت و همدلی مجموعه شهر، هواداران عزیز ،کادر و بازیکنان با استعداد و کوشا است .
اما جایگاهی که به آن شادانیم نه آنی است که باید باشیم و می دانیم. و نه آنی است ،که در خور شان جوانان ما باشد و ما افتخار می کنیم حامی ایجاد این شادی بوده و هستیم و خواهیم بود و با همین اتحاد و همبستگی تمام قد برای ورزش شهر و استان تلاش نموده اند و از سرمایه های ورزشی همچون این تیم فوتبال حمایت می کنیم و از استاندار محترم و مردمی و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی جهت حمایت همه جانبه استدعا دارم ویژه این تیم را دریابند.
عضو شورای اسلامی افزود: این راهکارهای موثر مهمترینش، ایجاد چرخه اصلاح از جزء به کل در بدنه شهر ، با تکیه بر تغییر و اصلاح ساختار محلات دارای بافت نامناسب شهری می باشد. امروزه دیگرخیلی از روستاها دارای ورودی زیبا هستند در حالی که برخی مجتمع های دارای جمعیت بالا در مسکن مهر و محدوده پیامبر اعظم، حتی رو سازی مناسب آسفالت را نیز ندارند که حقیقتا زیبنده مجموعه شهری نیست ، ضمن تقدیر و تشکر از پرسنل ، کارگران و نیروهای خدوم شهرداری در مهیاسازی و آماده سازی محدوده شهری برای نوروز و موضوع آسفالت و ترمیم خیابان ها ، معابر و کوچه های سطح شهر ، تقاضا داشته اولویت را در محلات و مناطق حاشیه شهر و محلات قدیمی بگذارند . چگونه در این نوع ساختارها که متعدد هم هستند باید توقع رشد عواملی همچون کاهش آسیب های اجتماعی یا افزایش نشاط اجتماعی را باید داشت ؟
حسن سالاری اضافه کرد: وظیفه ما علاوه بر تکریم مناسبت ها و ایام که بسیار هم خوب و به جاست . پیش رانی جامعه شهروندی در کلیه جوانب فرهنگی ورزشی و اجتماعی است .
راهکارهای مفید نیز به این شرح خدمتتان عرض می کنم :
1-ارائه پیوست فرهنگی و اجتماعی در هر طرح شهری که در کالبد شهر در حال شکل گیری ست یا در آینده در دستور کار قرار خواهد گرفت .
2-ایجاد بسترهای جدید فرهنگی و اجتماهی خصوصا در کالبد های نا متوازن شهری به لحاظ و جود مراکز فرهنگی از جمله پیامبر اعظم که به لحاظ جمعیتی از برخی شهر های کشور آمار آن بالاتر است .
3-رونق ورزش محلات با محوریت ورزش همگانی و بوم محور
4-ایجاد مدیریت واحد فرهنگی محلات با محوریت مدارس ، مساجد و قرارگاه های تحول محلات
5-ایجاد مراکز مشاوره اجتماهی محلات با محوریت مسجد و مدرسه
6-گفتمان سازی اهداف انقلاب اسلامی با رویکرد بیانیه گام دوم انقلاب و جهاد تبیین در میان اقشار جامعه
7-ایجاد جلوه های بصری فرهنگی مناسب در کالبد شهری بر اساس جانمایی موثر و با تکیه بر مطالعات و تحلیل فضای شهری
8-آنالیز کالبدی موجود به لحاظ پاسخگویی کالبدی فعالیتی اجتماعی هر بدنه در لبه ها و رده های شهری و اصلاح فیزیکی
9-تخصیص فضای مناسب جهت فعالیت مناسب مشاوران و نخبگان شهر در مجموعه شهرداری و شورا برای فعالیت علمی و پژوهشی در قالب شورای معین
وی در پایان گفت: با توجه به قرارگیری شهر بندرعباس در میزان و معیار توسعه فرهنگی جنوب کشور برای سایر شهر های هم جوار ،تاکید دارم در ایام حضور هموطنان عزیز در ایام نوروز و سایر روزها امکانات رفاهی مناسب شان آنان و متناسب با فرهنگ مردم خونگرم بندرعباس فراهم شود . تا تصویر سازی ایده آل در ذهن گردشگر برای رونق شهر در آینده ایجاد گردد و خللی در حس قبلی درونی مخاطب شکل نگیرد .لذا منظر های تاریخ، منظر های هویت ،منظرهای فرصت های اقتصادی خرد همانند صنایع دستی ، سنتی ومتنوع بومی که حتی کمک رسان معیشت خانوار های ساحل نشین هستند ایجاد شود .دیگر اینکه رفاهیات اولیه ازجمله: تجهیز نمازخانه های بوستان های شهر و ایجاد سرویس و وضوخانه های سیار و ثابت در نقاط مختلف شهر .و سهل الوصل نمودن و ایجاد خوانایی شهری با نصب علائم مناسب گردش شهری در شریان ها و اتصالات متعدد شهر در دستور کار قرار گیرد .
بارها و بارها اعلام نمودم که نسبت به نیروهای حجمی و شرکتی مجموعه شهرداری تصمیم مناسبی اتخاذ گردد باز یادآور می شوم که خدا می داند وضعیت معیشتی ، پرداخت ها و حقوق و مزایا این عزیزان به هیچ وجه قابل درک و پذیرش نبوده و در این وضعیت بد اقتصادی هر چه سریعتر حرکتی صحیح و درست در خور شان این نیروهای پرتلاش گرفته شود این بزرگواران از بدنه شهرداری جدا نیستند و نباید تفاوتی در وضعیت پرداختی ها و حق و حقوق این عزیزان باشد.
نظر دهید