• 1396/11/05 - 08:28
  • - تعداد بازدید: 370
  • - تعداد بازدیدکننده: 43
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

تقدیم بودجه سال 1397 شهرداری بندرعباس به شورای اسلامی شهر

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس، " اسلام باوقار" رئیس شورای اسلامی شهر در این جلسه با تبریک ولادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار بیان کرد: بودجه 5 هزار و702 میلیارد ریالی شهرداری بندرعباس به شورای شهر تقدیم شد، و شورای شهر کار بررسی و رسیدگی به لایحه بودجه را در دستور کار خود قرار می دهد.

سی و دومین جلسه رسمی شورای شهر بندرعباس با دستور کار بررسی لایحه بودجه 97 شهرداری بندرعباس با حضور معاونین شهردار برگزارشد.


به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس، " اسلام باوقار" رئیس شورای اسلامی شهر در این جلسه با تبریک ولادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار بیان کرد: بودجه 5 هزار و702 میلیارد ریالی شهرداری بندرعباس به شورای شهر تقدیم شد، و شورای شهر کار بررسی و رسیدگی به لایحه بودجه را در دستور کار خود قرار می دهد.


باوقار گفت: جلب مشارکت و همکاری بخش خصوصی، اجرای نظام درآمد شهر با رویکرد تقویت وصول عوارض و درآمدهای پایدار و قانونی و هدایت منابع به سمت پروژه های اولویت دار از ویژگی های بودجه 97 شهرداری است.


وی افزود: از هفته آینده طی جلسات متعددی لایحه پیشنهادی بودجه 97 شهرداری توسط اعضای شورای شهر بررسی می شود تا انشاءا... بتوانیم بودجه ای مبتنی بر برنامه و بصورت واقعی و اصولی تصویب کنیم.


باوقار بیان کرد: در بودجه 97 به توسعه  مناطق کم برخوردار و بافتهای فرسوده، احداث فضای سبز و .... پرداخته شده است.


" مجید عسکری زاده" رئیس کمیسیون اقتصاد، برنامه و بودجه شورای شهر بندرعباس نیز بر تعیین بودجه شهرداری براساس سند راهبردی این نهاد تاکید کرد و افزود: بودجه زمانی که براساس سند راهبردی باشد عاری از خطا خواهد بود  و بودجه شهرداری براساس سند راهبردی توسعه برنامه ششم تدوین شود.


عسکری‌زاده در رابطه با عدم انضباط مالی در شهرداری بیان داشت: انضباط مالی در امورات شهرداری مهم است و شهروندان از عدم وجود انضباط مالی در شهرداری ناراضی هستند.


به گفته وی، بودجه سال 97 شهرداری بندرعباس بایستی بیشتر بر پروژه‌هایی که خدمات شهروندی را ارائه می‌دهند، متمرکز باشد.


عسکری زاده در ادامه گفت: مشکل اصلی شهر بندرعباس عدم رضایتمندی مردم در حوزه خدمات شهری است و مهمترین مشکل ما در حوزه خدمات شهری در حوزه هایی همچون ساحل، خورها، نظافت شهر و فضای سبز شهری وجود دارد.


وی افزود: در شهرداری بندرعباس بدون اینکه از مردم مشاوره ای گرفته شود به سمت احداث پروژه های عمرانی می رویم که این پروژه ها رضایت چندانی بین مردم بوجود نیاورده است.


وی از ناکارآمدی مدیریت ساحل در شهرداری بندرعباس گلایه کرد و افزود: مدیریت ساحل بایستی در بودجه و هزینه‌کرد شهرداری دیده شود.


"پرویز سالاری" عضو شورای شهر بندرعباس با اشاره به اینکه دومین سالی است که بودجه شهرداری بدون برنامه تدوین شده به شورا ارایه می‌شود، افزود: وقتی برنامه تدوین شود راهبرد هم مشخص می‌شود و براساس آن تصمیم درست و اجرای منطقی خواهد داشت.


وی ادامه داد: انتظارم از شورای پنجم این است که برنامه ششم براساس اولویت منافع شهر، شهروندان و تجارب دیگر کلان‌شهرها تدوین شود.


به گفته وی، شهرداری مبتنی بر منابع درآمدی پایدار می‌باشد و صندوق توسعه ملی متعلق به همه شهرها بوده و همه نهادها به خصوص شهرداری‌ها می‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند که در سال گذشته شهردار را به اجرای این موضوع الزام کردیم.


این عضو شورای شهر بندرعباس با انتقاد از ارائه گزارش حسابرسی سال 94 و95 شهرداری به شورا اظهار داشت: گزارش حسابرسی سال 94 و 95 تا قبل از تدوین بودجه بایستی ارائه می‌شد و انتظار شورا این است که این گزارش ارائه شود تا میزان انحراف مشخص شده و بودجه‌ای اثرگذار است که کمترین میزان انحراف را داشته باشد.


سالاری در ادامه بر برنامه‌ریزی مدون و در مرحله بعد تعیین بودجه تاکید کرد و افزود: شهرداری بندرعباس دقیقا مراحل را برعکس انجام می‌دهد و اول بودجه را مشخص کرده و بعد به برنامه‌ریزی می‌پردازد.


کیانوش جهانبخش عضو شورای شهر بندرعباس با تقدیر و تشکراز معاونت برنامه ریزی شهرداری جهت ارائه به موقع بودجه به شورای شهر بیان کرد: جایگاهی بنام کمیته خزانه داری و تخصیص اتفاق خوبی است که در چارت سازمانی شکل گرفته است، وی گفت: با تشکیل این کمیته یک توسعه متوازن در محلات و مناطق شکل می گیرد و از تبعیض ناروا جلوگیری می شود.


رئیس کمیسیون عمران، حمل ونقل و ترافیک شورای شهر بندرعباس افزود: اختلاف طبقاتی و امکاناتی در شهر بندرعباس روزبه روز درحال افزایش است و اگر معقولانه و منصفانه به بودجه نگاه کنیم و کمیته خزانه داری و تخصیص کارش را به درستی انجام دهد به سمت توجه بیشتر به مناطق کمتر برخوردار شهر که گاهاً از حداقل ترین امکانات شهروندی هم بی بهره هستند حرکت خواهیم کرد.


وی پیشنهاد داد: بودجه ای که درحوزه های مختلف طراحی شده، مثلاً حوزه خدمات شهری و... علاوه بر اینکه در صحن شورا مطرح می شود در کمیسیونهای مربوطه نیز بررسی شود.


جهانبخش بیان کرد: با توجه به اینکه مصوبه ای که پروژه های بالای 500 میلیون تومان باید آنالیز و پیوستهای فرهنگی، زیست محیطی و اجتماعی داشته باشد به مجموعه شهرداری توصیه می کنیم که قبل از اینکه پروژه ای را شروع بکار کنند با مردم در مورد آن در میان بگذارند و توجیهات لازم در مورد پروژه داشته باشند تا شورای شهر ضربه گیر مجموعه شهرداری نشود.


معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری بندرعباس گفت: اجرای فاز اول تصفیه خانه انتقال پساب فاضلاب، طراحی و اجرای شهر بازی، احداث دارالقرآن و فرهنگسرا، احداث پارک صدف و برکه‌گرد از پروژه‌های شاخص سال 1397 این شهرداری می‌باشد.


محسن یکتاپور در این ارتباط با بیان اینکه راهبرد تدوین بودجه سال 1397 شهرداری بندرعباس با تاکید بر سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است، گفت: سیاست‌گذاری، نظارت، شفاف‌سازی، نظام‌مند بودن بودجه، رعایت حقوق شهروندان در نظام اداری و افزایش مشارکت شهروندان در تامین هزینه و اداره امور شهر از اهداف و سیاست‌های تهیه و تدوین بودجه سال 1397این شهرداری است.


معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری بندرعباس با تصریح اینکه بودجه سال 1397 شهرداری بندرعباس 5 هزار و 702 میلیارد ريال می‌باشد، بیان کرد: از این مبلغ بودجه شهرداری مرکزی و مناطق سه‌گانه 4 هزار و 900 میلیارد ريال را به خود اختصاص داده و مبلغ 802 میلیارد ريال به سازمان‌های این شهرداری تعلق گرفته است.


وی در ادامه افزود: جلب مشارکت و همکاری بخش‌خصوصی، اجرای نظام درآمد شهر با رویکرد تقویت وصول عوارض و درآمدهای پایدار و قانونی و هدایت منابع به سوی پروژه‌های اولویت‌دار از ویژگی‌های بودجه 97 این شهرداری می‌باشد.


یکتاپور با اشاره به اینکه شهرداری در سال 1397 به بهبود محیط شهری نگاه ویژه‌ای داشته است، تصریح کرد: این بخش شامل فضای‌سبز و درختکاری معابر، خرید مبلمان و نمادهای شهری، اجرای پارک‌های موضوعی، زیباسازی سطح شهر و توسعه شبکه آبیاری تحت فشار می‌باشد.


 


معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری بندرعباس به افزایش بودجه دربرنامه تامین تاسیسات ایمنی و حفاظتی شهر وبرنامه ایجاد تاسیسات و تسهیلات شهری که شامل تکمیل و تجهیز سامانسرا، مرکز کنترل ترافیک، ساختمان مدیریت بحران و ساماندهی صنوف مزاحم و ... می‌باشد، که در بودجه 1397 توجه ویژه‌ای به آن شده است و در اين برنامه‌ها رشد قابل توجهی داشته است.

  • گروه خبری : عمومی
  • کد خبر : 4916
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید