• 1404/07/12 - 21:16
  • - تعداد بازدید: 10
  • - تعداد بازدیدکننده: 10
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
حجت‌الاسلام والمسلمین حیدری سراحی:

برابری آموزشی؛ پلی میان محرومیت و شکوفایی

برابری آموزشی؛ پلی میان محرومیت و شکوفایی

حجت‌الاسلام والمسلمین حیدری سراحی از دبیرستان دخترانه ام‌البنین واقع در خیابان شهید جعفری بازدید کرد. این بازدید با هدف ارتقاء کیفیت آموزش در مدارس و توجه به مسئولیت‌های اجتماعی صورت گرفت.

در جریان این بازدید، حجت‌الاسلام حیدری سراحی با تأکید بر اهمیت فضای آموزشی مناسب، اظهار داشت: «مدرسه باید مکانی باشد که دانش‌آموزان در آن با آرامش و انگیزه تحصیل کنند. کیفیت محیط آموزشی نقش مهمی در رشد علمی و تربیتی دانش‌آموزان دارد.»

مدیر و مسئولان مدرسه نیز در این دیدار با بیان مشکلات موجود، خواستار توجه بیشتر به وضعیت مدارس دولتی شدند. آنان بر ضرورت افزایش امکانات آموزشی و کمک‌آموزشی تأکید کردند.

حجت‌الاسلام حیدری در ادامه افزود: «مدارس دولتی که در مناطق کم‌برخوردار قرار دارند، نیازمند رسیدگی ویژه هستند تا عدالت آموزشی به‌طور کامل محقق شود.»

  • گروه خبری : عمومی
  • کد خبر : 22233
کلمات کلیدی
روابط عمومی شورا
خبرنگار

روابط عمومی شورا

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید