رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس:
باید هرسال حداقل 10 درصد بافت فرسوده شهر بندرعباس را کاهش دهیم
جلسه علنی شورای اسلامی شهر بندرعباس با موضوع شورای راهبردی توسعه شهر بندرعباس با حضور نمایندگان مردم بندرعباس در خانه ملت ، فرماندار بندرعباس ،شهردار بندرعباس و جمعی از مسئولان استانی وشهرستانی برگزار شد.
جلسه علنی شورای اسلامی شهر بندرعباس با موضوع شورای راهبردی توسعه شهر بندرعباس با حضور نمایندگان مردم بندرعباس در خانه ملت ، فرماندار بندرعباس ،شهردار بندرعباس و جمعی از مسئولان استانی وشهرستانی برگزار شد.
رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در این نشست گفت: راز و رمز ماندگاری جمهوری اسلامی ایران حکومت مردم سالاری دینی است که امام راحل(ره) آن را بنا نهاد و ملت ایران با حضور همیشگی در صحنه با آرمان های امام و شهدا بیعت کرده اند.
پرویز سالاری عنوان کرد: یکی از نمونه های مردم سالاری دینی این است که در چارچوب قانون اساسی مشخص شده است که گزارش های خود را باید به نمایندگان مردم در مجلس و در مدیریت های محلی به اعضای شورای شهر و روستاها ارائه کنند.
وی بیان داشت : در حوزه معماری و شهرسازی و منظر و سیمای شهری در شهر بندرعباس بافت این شهر در مرکز در حال پوسیدن و در اطراف شهر در حال فربه شدن بوده و بافت فرسوده آن محل اسکان کارگران، مهاجرین، انبار کالاها و خدمات بازار شده و باید تدابیری برای رفع این مشکلات اندیشیده شود.
پرویز سالاری با بیان اینکه بافتهای فرسوده علاوه بر مشکلات زیستمحیطی که به همراه دارد، بستر مشکلات دیگری چون آسیبهای اجتماعی، تحرک اقتصادی و ایمنی در محلات را فراهم می کند، افزود: سعی داریم با ایجاد نوسازی و بهسازی در بافتهای فرسوده شهر بندرعباس ایمنی، امنیت و آرامش را به لحاظ رساندن خدمات شهری برقرار کرده و با ایجاد معبرهای جدید موجب ایجاد تحرک اقتصادی در این مناطق شویم.
پرویز سالاری با بیان اینکه در سال 94 در جلسه ای با حضور نمایندگان ادوار شورای شهر بندرعباس و نمایندگان مردم هرمزگان در خانه ملت تصویب شد که شورای راهبردی توسعه شهر بندرعباس تشکیل و دبیرخانه آن در شورای شهر بندرعباس باشد، تصریح کرد: قرار شد که این شورا در ارتباط با موضوعات مختلف مدیران مربوطه را دعوت به بیان و بررسی مشکلات در جهت رفع آن ها بپردازیم.
وی با اشاره به اینکه یکی از مدیرانی که دعوت شد مدیرکل آب و فاضلاب شهری بود که موجب حل مشکلات آب شرب و فاضلاب برخی مناطق شهر بندرعباس شد و همچنین مدیرکل راه و شهر سازی که در یک سال گذشته سه بار در صحن شورا حاضر و منجر به اقدامات خوبی شده است، اظهار کرد: مطابق با برنامه پنجم توسعه باید بتوانیم هر سال حداقل 10 درصد بافت فرسوده را کاهش دهیم.
سالاری با بیان اینکه مدتی قبل وزیر راه و شهرسازی از اختصاص 100 میلیارد تومان به سند ملی احیای بهسازی و نوسازی بافت فرسوده و ناکارآمدی شهری خبر داد، اضافه کرد: میخواهیم بدانیم چقدر از این اعتبار به شهر بندرعباس تعلق خواهد کرد.
وی بیان داشت : با ایجاد نوسازی و بهسازی 2 اقدام موثر انجام می شود ایمنی ،آرامش و تحرک اقتصادی باایجاد معبر های جدید است .
سالاری افزود: اختصاص ۳۵۰ هکتار و ۱۵۰ هکتار زمین یکی از راههای خروج از گسترش بافت فرسوده و حاشیه نشینی در شهر بندرعباس است.
وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از برنامههایمان تعیین تکلیف اراضی قابل سند و همچنین اسناد ادارات دولتی است، عنوان کرد: ایجاد ساز و کار مؤثر برای بافت فرسوده، دید مثبت در این زمینه، جلب کارآفرینان برای ارتقاء کیفیت ساخت و ساز، طرح تفضیلی شهر بندرعباس از دیگر دغدغههای مدیریت شهری شهر بندرعباس است.
رییس شورای شهر بندرعباس همچنین خواستار جابجایی زندان فعلی که در بافت فرسوده قرار دارد شد و گفت : مکان زندان فعلی میتواند بهترین محل برای انجام فعالیتهای آموزشی ، فرهنگی و تربیتی باشد
نظر دهید