پرویز سالاری گفت:
اعضای شورا باید نسبت به عملکرد سازمانها پاسخگو باشند/ عامل بسیاری از گرانیهای اخیر عدم نظارت است
باید دستگاههای نظارتی، پارلمانهای محلی و ملی و دیگر بخشهای نظارتی با دقت نظر هر چه بیشتری در حوزه مفاسد اقتصادی وارد شده و جلوی این وضعیت را بگیرند
عضو شورای شهر بندرعباس گفت:باید دستگاههای نظارتی، پارلمانهای محلی و ملی و دیگر بخشهای نظارتی با دقت نظر هر چه بیشتری در حوزه مفاسد اقتصادی وارد شده و جلوی این وضعیت را بگیرند.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس، "پرویز سالاری" درنطق پیش از دستور شصتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر بندرعباس با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای 7 تیر، اظهار کرد: شهیدان بهشتی و 72 تن از جمله بهترین مسؤولان این کشور بودند که در کینه جنایت منافقان کوردل به شهادت رسیدند.
وی افزود: یاد و خاطره شهدای 12 تیر و حمله ناو آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایران را بر فراز خلیج فارس نیز گرامی میداریم که 30 سال پیش 290 مسافر از جمله 66 کودک را با فرمان مزدورانه فرمانده ناو وینسنس، هدف شلیک موشک قرار گرفتند که متاسفانه ذهن مدعیان حقوق بشر را به خودش جلب نکرد.
عضو شورای شهر بندرعباس با بیان این که ویلیام راجرز فرمانده وقت ناو وینسنس بخاطر این جنایت از رئیس جمهور آمریکا مدال افتخار میگیرد، خاطرنشان کرد: این حد از سفاکی و جنایت برای همیشه در تاریخ به عنوان سند خباثت آمریکاییها بجا خواهد ماند.
سالاری با اشاره به تلاشهای مختلف آمریکاییها و یا حمایت آنها از تروریسم بر علیه ملت ایران، تصریح کرد: از کودتای 29 مرداد بر علیه دولت قانونی مردم (مصدق) تا 16 آذر، ماجرای حمله به ایران در طبس، جنگ تحمیلی و حمله شیمیایی به مردم حلبچه و ترورهای کور در سراسر ایران و کشتن بیش از 17 هزار نفر و ماجرای 7 تیر و ... نشاندهنده عمق دشمنی آمریکا با اراده و استقامت و روحیه حقطلبی ملت ایران است.
وی اضافه کرد: مدعیان حقوق بشر کجا هستند که از حقوق ملت ایران در برابر این تجاوزات آشکار دفاع کند.
عضو شورای شهر بندرعباس با بیان این که انسجام ملت ایران سبب دفع شدن تمامی این جنایات و تهدیدات است، افزود: باید ابعاد بینالمللی جنایت هولناک آمریکا در روز 12 تیر و حمله به هواپیمای ایرانی با شکوه و عظمت برگزار و باغ موزه و یادمان این شهدا برگزار شود. البته ما در شورای شهر نامگذاری یک بلوار به طور ویژه به شهدای 12 تیر را انجام دادیم و باید اقدامات تکمیلی و بیشتری در زمینه گرامیداشت یاد این شهدا صورت گیرد.
سالاری ادامه داد: رانت خبری بوجود آمده در ماجرای افزایش قیمتها بخصوص در زمینه کالا و ارز کاملا مشهود است و باید با آن برخورد شود تا زمام برنامهریزی اقتصادی در کشور حفظ و بیگانگان برای ما خط مشی رسانهای و سیاسی تعیین نکنند.
وی یکی از چالشهای اصلی نظام اداری کشور را رانتها و فساد اداری دانست و گفت: مفسد اقتصادی ضد اسلام و انقلاب و ملت است و باید دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی آنها را شناسایی و دستگاه قضایی با این رانتها به طور ویژه برخورد کند.
عضو شورای شهر بندرعباس با انتقاد از کمکاریهای صورت گرفته در دستگاههای مختلف برای مبارزه با فساد، تصریح کرد: باید دستگاههای نظارتی، پارلمانهای محلی و ملی و دیگر بخشهای نظارتی با دقت نظر هر چه بیشتری در حوزه مفاسد اقتصادی وارد شده و جلوی این وضعیت را بگیرند.
سالاری بیان داشت: بر اساس یک پژوهش بینالمللی، 53 درصد از کشورها از پس مبارزه با فساد اداری بر نیامدهاند و تلاشهای آنان موفق نبودهاست. 29 درصد از کشورها در جا زدهاند و اگر چه تلاش آنها برای ریشهکنی فساد به نتیجه نرسیده اما فساد اقتصادی در آنها بیشتر هم نشده است و فقط 18 درصد از کشورهای دنیا توانستهاند در امر مبارزه با فساد موفقیت نسبی داشته باشند که خوشبختانه ایران اسلامی بر خلاف جوسازیهایی که صورت میگیرد، در میان این 18 درصد موفق در مبارزه با فساد بوده است به طوری که در 2009 نمره ایران 19 از 100 و در سال 2016 نمره ایران به 30 رسیده است.
وی با بیان این که متاسفانه شهرداریها در ایران علمدار فساد هستند، گفت: شهرداریها از تهران تا بندرعباس در زمینه فساد اداری و رانتخواری و ...از بقیه دستگاههای اداری جلوترند و این نکته به این بر میگردد که شهرداری از سال 62 از بودجههای وزارت کشور حذف و شهرداریها برای درآمد بیشتر به سمت تراکم فروشی، عوارض سالیانه، عوارض ساخت و ساز و ... رفتند و عملا افراد برای تراکم بیشتر و ... آلوده فساد شدند.
این عضو شورای شهر بندرعباس افزود: برای اعتماد عمومی منافع اجتماعی را بر منافع فردی ترجیح داد. باید ببینیم که در نظارت بر شهرداری چه کردهایم.
سالاری موضوع تفریغ بودجه را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: ما در شورای چهارم 3 کمیته نظارتی و حقوقی و بازرسی ذیل کمیسیون بازرسی شورا تشکیل دادیم که برای تقویت نظارت اقدام کند. به عنوان مثال بسیاری از ادارات و دستگاههای دولتی حتی پروانه و پایان کار از شهرداری نگرفتهاند و حتی سند هم ندارند و این در حالی است که اگر یک پیرمرد و پیرزن ضعیف در یک محله محروم یک خانه 40 متری بدون پروانه بسازند، آن را روی سرش خراب میکنند!
عضو شورای شهر بندرعباس با گلایه از استاندار هرمزگان و رئیس دانشگاه علوم پزشکی در کلنگزنی بیمارستان 240 تختخوابی جدید در بیمارستان شهید محمدی، گفت: چرا در این بیمارستان که فضای سبز خوبی دارد کلنگزنی میشود؟ مگر زمین در این شهر و در جای دیگر نیست؟ در بیمارستان مگر نباید فضای سبز باشد؟ فضای سبز نباید به راحتی نابود شود و جای آن را ساختمان بگیرد. سازمان فضای سبز ما باید برود و جلوی این کارها را بگیرد.
سالاری یکی دیگر از راههای مدیریت هزینهها در شهرداری را مدیریت هزینه در سازمانها عنوان و گفت: ما در شورای تک تک این سازمانها عضو هستیم و باید نسبت به عملکرد این سازمانها نیز بتوانیم گزارش دهیم و بر بودجه آنها نظارت داشته باشیم. ما در پیشگاه مردم باید جوابگوی مردم باشیم. باید تک تک اعضای شورا نسبت به سازمانی که در شورای آن و هیأت مدیره آن حضور دارند، گزارش دهند و میزان و نوع هزینهکرد بودجه را رصد کنند.
نظر دهید