اسلام باوقار، رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس:
المان سازی براساس فرهنگ و هویت استان صورت گیرد/ جانمایی صحیح المان ها در دستور کار قرار گیرد
رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: المان های شهری باید با سیما، منظر و هویت فرهنگی شهر همخوانی داشته باشد.
به گزارش روابط عمومی شورای شهر بندرعباس "اسلام باوقار" در بیست و ششمین جلسه رسمی شورای شهر بندرعباس که بیان کرد: در خصوص طرح کمیسیون عمران، حملونقل و ترافیک شورا مبنی بر مطرح شدن آنالیز فنی و برآورد ریالی پروژههای بیش از پانصد میلیون تومان در کمیسیون مذکور و قرار گرفتن در روند برگزاری مناقصات باید در تصویب بودجهها آیتمهای زیادی دیده شود و پس از بررسی و کارشناسی آنها را تصویب کنیم.
وی افزود: پروژهای که قبل از اجرا آنالیز شود موفقتر خواهد بود، شروع پروژههای جدید درحالیکه پروژههای قبلی ناتمام مانده کار غلطی است و تنها بار مشکلات شهرداری را سنگینتر میکند.
رییس شورای شهر بندرعباس گفت: باید در بودجه 97 پروژههای نیمهتمام در بحثهای مختلف بررسی شوند. اگر قرار باشد بودجهای تصویب شود باید جزبهجز آن تعریف شود و مبلغی که برای پروژه در نظر گرفته میشود جزبهجز تعریف و مصداق داشته باشد.
باوقار بیان کرد: این طرح شامل شهرداری بندرعباس و سازمانهای وابسته و زیرمجموعههای آن هم است.
وی اظهار داشت: بودجه پروژههایی که در سال 96 تصویبشده اما به مرحله اجرا نرسیده در صورتیکه همین روند را ادامه دهند در بودجه 97 رد خواهند شد.در خصوص طرح کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورا و اجرای المانها و نمادهای شهری پس از تصویب آنها در کمیسیون فرهنگی و اجتماعی تصمیمگیری میشود.
رییس شورای شهر بندرعباس گفت: تاکنون شهرداریهای مناطق، المانها را با سلیقه خود نصب میکردند اما با توجه به اینکه سازمان سیما و منظر شکلگرفته است از این پس باید هر پروژهای که در خصوص المانهای شهری انجام میشود با هماهنگی این سازمان باشد تا به مدیریت واحد در این زمینه برسیم .
باوقار گفت: باید المان سازی توسط شهرداریهای مناطق ممنوع شود، ابتدا المانها توسط سازمان سیما و منظر براساس فرهنگ و هویت استان طراحی و سپس در کمیسیون فرهنگی شورا بررسی شود و در نهایت توسط شهرداریهای مناطق به مرحله اجرا برسد.
وی افزود: تا قبل از این دقیقاً بالعکس این روند اجرا میشد و طرح پس از اجرا توسط شهرداریهای مناطق موردنقد و بررسی قرار میگرفت.
رییس شورای شهر بندرعباس در پایان گفت: در خصوص المانهای فانتزی که در سطح شهر قرارگرفتهاند، باید در نظر بگیریم که کودکان نیز بخشی از جامعه هستند و باید المانهایی با شرایط سنی آنها هم داشته باشیم اما تصور ما همیشه این است که المانها مختص بزرگترهاست، در صورت جانمایی صحیح، این المانها را میتوان برای استفاده کودکان و خانوادهها در نظر گرفت.
نظر دهید