رضا حیدری زاده
شورا نباید فقط محلی برای تعیین نرخ سرویس مدارس باشد/ تأمین امنیت دانشآموزان در سرویس مدارس دغدغه همه ی مردم است
عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: شورا نباید فقط محلی برای تعیین نرخ سرویس مدارس باشد بلکه باید در آن به بررسی مسائل و چگونگی رفع دغدغههای اصلی خانوادهها و رانندگان توجه شود و تدابیری کاربردی اندیشیده شود.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس، "رضا حیدری زاده " در یکصد و سی و دومین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر که با دستور کار جلسه تعیین نرخ سرویس مدارس در سال تحصیلی 99-98 و با حضور نمایندگان سازمان مدیریت حملونقل بار و مسافر شهرداری بندرعباس و اداره کل آموزش پرورش هرمزگان برگزار شد، بیان کرد: در سالهای گذشته رضایتمند کاملی از سرویس مدارس از جانب خانواده ها و حتی خود متولیان امر ساماندهی سرویس مدارس وجود نداشته و با افزایش و عدم افزایش نرخ کرایه سرویسها هم موضوع تغییری نکرده است.
حیدری زاده افزود: شورا آنطور که باید به مسئله سرویس مدارس نگاه عمیقی نداشته و فقط تبدیل به محلی برای تصویب نرخها شده است و این در حالی است که کاری برای رفع نگرانی اصلی خانوادهها انجام نشده است در صورتی که رفع دغدغه خانواده و جامعه رسالت اصلی فرایند اجرای سرویس مدارس می باشد.
عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس در ادامه خاطر نشان کرد: سؤال این است که چه نهادی بر نرخ کرایهها، قراردادها، عملکرد شرکتها و کیفیت و امنیت سرویسدهی به دانشآموزان ناظر است؟ به نظر می رسد هر سه ارگان سازمان مدیریت حملونقل بار و مسافر شهرداری بندرعباس، اداره کل آموزشوپرورش هرمزگان و راهنمایی و رانندگی مسئولیت این موضوع را به طور کامل جدی نگرفته اند.
وی اضافه کرد: در سالهای گذشته شاهد حمل تعداد خارج از استاندارد دانشآموزان در سرویس مدارس بودهایم، اما کسی نمیداند باید این موضوع را توسط کدام متولی پیگیری کند؟لذا باید تکلیف روشن شود که چه کسی و نهادی متولی و پاسخگوی این مسئله است و سهم و وظایف هریک از ادارات ، آموزشوپرورش، سازمان حملونقل، راهنمایی و رانندگی و از قراردادها و اجرای آن چقدر است؟
حیدری زاده اظهار کرد: شیوهنامه اجرای سرویس مدارس که برای فرار از بار مسئولیت به آن استناد می شود همیشه وجود داشته است اما کاری که باید برای بومی سازی آن انجام شود به نظر می رسد به نحو صحیح انجام نگرفته.امروز در اینجا اعلام می شود که مسئولیت فقط با آموزش و پرورش است.سئوال اصلی همین است که آیا از صفر تا صد موضوع اجرا و نظارت از درب منزل تا مدرسه و از مدرسه تا درب منزل به عهده آموزشوپرورش است؟ به نظر می رسد ارگان آموزشوپرورش در این خصوص نمی تواند کل مسئولیت را بپذیرد چرا که ساختار مدرسه و وظایف آن و مسئولیت حفظ و حراست از دانش آموزان برای آموزش و پرورش در محیط بسته مدرسه تعریف شده و خارج از آن به عهده ارگانی متولی دیگری است. اگر بین خانه و مدرسه سرویس مدرسه دچار هرگونه ایراد و یا تخلف احتمالی شود آموزشوپرورش میتواند پاسخگو باشد.؟
وی افزود: نهادهای متولی باید مسئولیت اجرای سرویس دانش آموزی را به صورت جدی بر عهده بگیرند و کار را به جایی نرسانند که در آخر ، مدیر مدرسه برای پاسخگویی در همه ابعاد به خانواده تنها بماند.
این عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس در پایان با تاکید مجدد خاطرنشان کرد: تأمین امنیت دانشآموزان در سرویس مدارس دغدغه همه ی مردم است، دانشآموزان این شهر فرزندان همه ی ما هستند و باید تأمین این امنیت در سرویس مدارس جدی تر دنبال شود.
وی پیشنهاد داد کمیسیون متشکل از کلیه کسانی که مسئولیت اجرای شیوه نامه را دارند در شورای شهر تشکیل و ضمن رصد مستمر بصورت فصلی کلیه مسائل در جلسه مطرح و گزارش به شورای اسلامی شهر ارائه شود.
وی همچنین از رسانه ها به عنوان پیشروان مطالبه گری درخواست نمود موضوع سرویس مدارس را جدی بگیرند.
نظر دهید