• 1404/12/19 - 12:58
  • - تعداد بازدید: 8
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
نطق پیش از دستور حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا حیدری سراحی رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در جلسه رسمی شماره ۲۰۶ این شورا؛

پیمان ناگسستنی ولایت و تجدید میثاق با رهبری/ خدمت به مردم در شرایط حساس کشور وظیفه اصلی ماست ‌

حجت‌الاسلام والمسلمین حیدری سراحی ضمن عرض خیرمقدم و ادای احترام به اعضای گرانقدر شورا و حاضرین جلسه و آرزوی قبولی طاعات و عبادات حاضرین در ماه مبارک رمضان، توفیق بهره‌مندی از فیوضات شب‌های قدر را برای همگان مسألت نمود.

رئیس شورای شهر در ادامه، با اشاره به فضای اندوهبار کنونی، شهادت رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، را ضایعه‌ای جبران‌ناپذیر برای امت اسلام و انقلاب اسلامی توصیف کرد و یاد و خاطره مجاهدت‌های بی‌دریغ ایشان را جاودانه دانست.

ایشان سپس با تأکید بر اهمیت معنوی شب‌های قدر، انتخاب رهبر جدید، حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، را در این شب‌های متبرکه، تلألو امید و نویدبخش استمرار راه انقلاب اسلامی برشمرد. حجت‌الاسلام والمسلمین حیدری سراحی این انتخاب را تجدید میثاقی دوباره با آرمان‌های اهل بیت (علیهم السلام) و پیمانی ناگسستنی با ولایت قلمداد کرد و آن را به فال نیک گرفت.

رئیس شورای شهر، در بخشی دیگر از سخنان خود، با اشاره به حملات ناجوانمردانه دشمنان علیه امنیت و تمامیت ارضی کشور، و بویژه حمله به مدرسه ابتدایی در میناب، بر عزم راسخ ملت ایران برای استقامت و پایداری تأکید ورزید و اظهار داشت: "این حملات، نه تنها اراده ملت ما را سست نخواهد کرد، بلکه بر وحدت و یکپارچگی ما خواهد افزود و دشمنان را در رسیدن به اهداف شومشان ناکام خواهد گذاشت."

 

‌وی در پایان، با اشاره به شرایط حساس و "جنگی" کنونی، خدمت به مردم، رفع مشکلات آنان و تلاش بی‌وقفه در جهت پیشرفت و آبادانی کشور را وظیفه‌ای خطیر و مقدس بر دوش مسئولین دانست و ابراز داشت: "ما با اتکال به خداوند متعال، پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب و با همدلی و همبستگی شما مردم عزیز، این مسیر را با قوت و اقتدار ادامه خواهیم داد و اجازه نخواهیم داد هیچ گزندی به کیان جمهوری اسلامی ایران وارد آید."

  • گروه خبری : نطق پیش از دستور
  • کد خبر : 23179
کلمات کلیدی
روابط عمومی شورا
خبرنگار

روابط عمومی شورا

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید