• 1396/10/26 - 10:55
  • - تعداد بازدید: 604
  • - تعداد بازدیدکننده: 41
  • زمان مطالعه : 9 دقیقه

نشست هم اندیشی اعضای شورای اسلامی شهر بندرعباس با فرماندار برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس با حضور فرماندار بندرعباس، رئیس و اعضای شورای شهر بندرعباس جلسه ای در محل فرمانداری به رياست احمد پويافر فرماندار بندرعباس در راستای بررسی مسائل و مشکلات شهر برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس با حضور فرماندار بندرعباس، رئیس و اعضای شورای شهر بندرعباس جلسه ای در محل فرمانداری به رياست احمد پويافر فرماندار بندرعباس در راستای بررسی مسائل و مشکلات شهر برگزار شد .



فرماندار بندرعباس در این نشست بیان کرد: شورای شهر یکی از نهادهاي مهم در سیستم مدیریت شهری محسوب می شود و وظایف شورای شهر رسیدگی به امور شهری است، با توجه به اینکه دامنه نظارت شورا گسترده می باشد اعضای شورا می توانند در تمامی مسائل عمرانی، اجتماعی، زیست محیطی و اقتصادی ورود کنند.



" احمد پویافر" گفت: اعضای شورای شهر با شهروندان همچون گذشته ارتباط مستمر داشته باشند و تکلیف خود را به نحو احسن انجام دهند تا باعث رضایتمندی شهروندان شود.



وی اظهارداشت: اعضای شورای شهر در جلسات کارگروهها و کمیسیون های شورای شهرستان جهت اتخاذ تصمیم به منظور حل مشکلات شهروندان در حوزه های مختلف حضور داشته باشند.



پویافر با تأكيد بر اهميت همكاری همه جانبه دستگاههای مربوطه با شورای اسلامی شهر عنوان داشت: شورای شهر بر اساس قوانين و مقررات مديريت شهری وظايف مشخصی را در ارتقاء رفاه شهروندی  دارند و اميد است با پیگيری شورا نتيجه مطلوب تری حاصل شود و شاهد رضايت بيش تر شهروندان باشيم.



وی در بخش دیگری از سخنان خود به بافتهای فرسوده حاشیه نشین در شهر اشاره و بیان کرد: وجود بافتهای فرسوده حاشیه نشین در شهر بندرعباس بعنوان پایتخت اقتصادی ایران اسلامی یکی از معضلات شهر محسوب می شود و سکونت گاههای غیر رسمی و بافتهای فرسوده سرعت توسعه را در شهر کاهش می دهند.



پویافر گفت: بافتهای فرسوده موجود در شهر معضلات آنها فقط در زمینه اسکان نیست، بلکه مسائل و مشکلات عدیده بهداشتی، امنیتی، اعتیاد و فساد اخلاقی نیز به دنبال دارد.



فرماندار بندرعباس در پایان گفت: برخی از مشکلاتی که در شهر وجود دارد ناشی از آسیبهای اجتماعی است و شما اعضای شورای شهر علیرغم تمام تلاشها و اقدامات خوبی که تاکنون در زمینه های مختلفی انجام داده اند به مسئله آسیب های اجتماعی نیز بصورت جدی ورود کنید.



رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه گفت: اعضای شورای شهر بندرعباس با همدلی و تعامل در حل مسائل و  بررسی مشکلات شهری و با اراده و پشتکار قوی در خدمت رسانی به مردم گامهای مؤثری بر می دارند .



" اسلام باوقار" بیان کرد: وجود بافتهای فرسوده در شهر و معضلات و مشکلات شهروندان ساکن در این بافتها از دغدغه های اساسی اعضای شورای شهر می باشد، و شورای شهر بر طبق قانون جهت برطرف نمودن معضلات ساکنین بافتهای فرسوده ورود کرده است.



باوقار گفت: در بودجه سال 97 شهرداری به دنبال این هستیم که برای بافتهای فرسوده و بازگشایی معابر و  خیابانها اعتبار قابل ملاحظه ای دیده شود تا خدمات رسانی بهینه به شهروندان بصورت متوازن در تمام محلات  صورت گیرد.



وی گفت: در شورای پنجم جلسات شورای شهر بگونه ای برنامه ریزی شده است که در روزهای سه شنبه جلسات با حضور مدیران استانی مرتبط با فعالیت‌های شهری به همراه گزارش عملکرد در جهت شفاف‌سازی فعالیت‌ها و انتقال دغدغه مردم از سوی اعضای شورای شهر برگزار می شود، تا راهکارهایی جهت حل مشکلات در حوزه هایی همچون آب، برق، مسکن، بهداشت و ... اتخاذ شود و شاهد توسعه شهر و آبادانی در همه مناطق باشیم.



پرویز سالاری عضو شورای شهر بندرعباس در این جلسه گفت: نبود مدیریت واحد شهری یکی از مشکلات جدی در حوزه شهری است و تا زمانی که مدیریت واحد شهری در شهر به سرانجام نرسد با معضلات و مشکلاتی مواجه هستیم.



وی گفت: اگر شهری در زمینه مدیریت شهری موفق بوده و توانسته مؤلفه های لازم توسعه و مدیریتی که در آن شهر تأثیر گذار هستند را به یک سمت سوق دهند، پارلمان شهری در متحدسازی مدیران نقش بسزایی دارد.



سالاری به معضل متکدیان در شهر اشاره و بیان کرد: متکدیان یک معضل و یک ناهنجاری در شهر بندرعباس هستند و تکدی گری و حضور متکدیان پیامدهای امنیتی برای شهرهای بزرگ و توریستی دارد و چهره شهر را مخدوش کرده است.



عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر بندرعباس بیان کرد: بر طبق ماده 712 و713 قوانین جمهوری اسلامی ایران تکدی گری جرم است و فرد متکدی مجرم است و توسط نیروی انتظامی باید نسبت به جمع آوری و دستگیری متکدیان اقدام کند.



سالاری گفت: در موضوع آسیب های اجتماعی بایستی همه مولفه ها در یک جهت حرکت کنند و متولی هم جهت نمودن این مولفه ها استاندار بعنوان عالی ترین مقام اجرایی دولت در استان و در شهرستان نیز فرماندار است.



وی گفت: با توجه به موقعیت آب وهوایی بندرعباس در این موقع سال شاهد حضور گردشگران در این شهر هستیم و اگر معضلاتی نظیر آسیب های اجتماعی، کودکان خیابانی و کودکان کار در خیابانها و پارکها پرسه بزنند قطعاً شرایط مناسبی برای حضور گردشگران وجود ندارد.



عضو شورای شهرستان بندرعباس در ادامه به روشنایی ورودیهای شهر بندرعباس اشاره و گفت:  متاسفانه ورودیهای شهر و همچنین سطح شهر بندرعباس از روشنایی کافی برخوردار نیستند که می طلبد با حضور دستگاههای اجرایی مربوطه این مهم در دستور کار قرار گیرد.



وی گفت: ورودی شهر بندرعباس از دو راهی گنو تا پلیس راه قدیم بندرعباس با همکاری شهرداری بندرعباس در حوزه سیما و منظر مورد ترمیم قرار می گیرد و ورودی شهر متناسب با شأن مردم و جایگاه این شهر در اقتصاد کشور شود.



فیصل دانش نائب رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه بیان کرد: شورای پنجم نسبت به دیگر شوراها تاکنون کارنامه قابل قبولی از خود ارائه داده است و برای ارتباط با شهروندان وقت بیشتری می گذارند، همه اعضای شورا دغدغه مشکلات مردم را دارند.



نائب رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس افزود: شورای شهر بعنوان بازوان قوی در کنار مجموعه مدیریت شهری است و انتظار داریم ارتباط تنگاتنگی بین شورای شهر و فرمانداری ایجاد شود.



وی بیان کرد: در خصوص متکدیان خارجی فرمانداری بصورت جدی تر ورود کند چرا که چهره شهر را زشت و نازیبا کرده اند.



دانش به وجود قلیان فروشی ها در ساحل بندرعباس اشاره و  اظهارکرد: وجود قلیان فروشان در کنار ساحل، منظره زشتی برای ساحل ایجاد می کنند و این قلیان ها سلامت جامعه را زیر سوال می برند و باید پیگیری جدی در این زمینه صورت گیرد و بساط قلیان فروشان جمع آوری شود.



اسماعیل بواشه دیگر عضو شورای شهر بندرعباس در این جلسه گفت:اعضای شورا بعنوان یک نهاد نظارتی در تمامی زمینه های بهداشتی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی می توانند بر کار مسولان نظارت داشته باشند و مشکلات و معضلات شهر را به آنها گوشزد کنند ولی متاسفانه بعضاً شاهد هستیم برخی مدیران در این خصوص موضع گیری می کنند.



فرزانه آرامش عضو هیئت رئیسه شورای شهر بندرعباس در این جلسه گفت: بین دستگاهها و سازمانها برای انجام کارها هماهنگی وجود ندارد  و لازمه توسعه و آبادانی شهر هماهنگی بین دستگاههای اجرایی است تا از موازی کاری جلوگیری شود.



وی افزود: متاسفانه در شهر بندرعباس به دلیل نبودن اتاق فکر، کارها قبل از اینکه کار کارشناسی و بررسی شود، انجام می شود که تاوان آن را مردم پس می دهند.



فاطمه جراره عضو شورای شهر بندرعباس گفت: حضور متکدیان خارجی و داخلی در بندرعباس یک معضل چندین ساله است که تا کنون علیرغم اینکه جلسات متعدد در استانداری، فرمانداری و حتی شورای شهر بندرعباس برگزار شده است راه حل مناسب و اثرگذاری ارائه نشده به نتیجه مثبتی نرسیده و در عمل دستگاهها و نهادهای متولی با توپ اندازی در زمین نهادها و دستگاههای دیگر رفع مسئولیت کرده اند و همچنان با بهتر شدن هوای بندرعباس و افزایش گردشگران به این شهر شاهد یک پدیده نامطلوب در بهترین نقاط شهر بندرعباس بوده ایم.



جراره بیان کرد: لازم است کارگروهی متشکل از سازمانها و نهادهای مربوطه جهت حل این معضل تشکیل شود.



کیانوش جهانبخش عضو شورای شهر بندرعباس گفت: دستگاهها بهتر است وظایف خود را به درستی انجام دهند و با دروغ و توهم نمی توان مدیریت کرد.



وی افزود: بعضی از مدیران در جلسات مختلف آمار و ارقامی ارائه می دهند که دور از واقعیت است و این مدیران بجای اینکه به وظیفه اصلی دستگاه خود بپردازند در کار دستگاههای دیگر تداخل ایجاد می کنند و بقیه را زیر سوال می برند که روش درستی نیست.



رئیس کمیسیون عمران، حمل ونقل وترافیک شورای شهر بندرعباس بیان کرد: بعنوان مثال مدیر کل راه و شهرسازی خلاف واقعه مسائل را مطرح می کند و وظایف خود را فراموش کرده و به قول خودش در لارک آثار باستانی با 5 میلیارد تومان از محل بافت فرسوده مرمت می کند، در صورتی که بافتهای فرسوده در شهر بندرعباس بعنوان یک معضل بزرگ محسوب می شوند.



جهانبخش گفت: شهرداری بندرعباس از سنوات گذشته 27 بازگشایی معابر داشته که در هیچکدام از آنها راه وشهرسازی به تکلیف قانونی خود عمل نکرده است.



آبتین امیری عضو شورای شهر بندرعباس در این جلسه گفت: بزرگترین مشکل در حوزه شهرداری این است که انتظارات بالایی از شهرداری در همه حوزه ها وجود دارد و همواره هزینه کم کاری و عدم مسئولیت پذیری دیگر نهادها را شهرداری می پردازد و با توجه به سطح انتظارات نهادها وسازمان ها، شهرداری در تمام حوزه ها ورود می کند.



وی افزود: با دستگاهی همچون مسکن و شهرسازی مواجه هستیم که به درستی پاسخگو نیست و با یکسری آمارها و ارقام به دنبال فضاسازی می باشند، وی گفت: ساخت معابر، بازگشایی خیابان وظیفه ذاتی راه وشهرسازی است در صورتی که این وظیفه به گردن شهرداری افتاده و راه وشهرسازی در انجام وظایف محوله خود کوتاهی می کند.



عضو کمیسیون بهداشت و سلامت شورای شهر بندرعباس بیان کرد: بزرگترین مشکل در شهر بندرعباس هماهنگی بین دستگاهها است و از جنابعالی درخواست می شود که جهت هماهنگی بین دستگاهها ورود کنید.




جواد بلارک دیگر عضو شورای شهر بندرعباس در این جلسه به طرح تفصیلی شهر بندرعباس اشاره و گفت: طرح تفصیلی شهر بندرعباس مربوط به سال 69 می باشد و این طرح تاکنون هیچ تغییری نکرده است و در این زمینه نیز مشکلاتی برای شهروندان بوجود آمده و برای اینکه مشکلات شهروندان کمتر شود بایستی این طرح در شهر انجام شود.


رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر بندرعباس افزود: برای بافتهای فرسوده تاکنون همه اش در حد حرف بوده و هیچ عملی انجام نشده است، بایستی همه مسئولین برای برطرف شدن معضلات بافتهای فرسوده با یکدیگر همکاری و همراهی داشته باشند تا شاهد کاهش معضلات و مشکلات موجود در بافتهای فرسوده باشیم.


 


مجید عسکری زاده عضو شورای شهر بندرعباس گفت: وجود بافتهای فرسوده در شهر بندرعباس خدمت رسانی به شهروندان را دچار معضل کرده و لازم است همه مسئولین با همکاری یکدیگر جهت برطرف نمودن این مهم اقدام کنند.



رئیس کمیسیون اقتصاد، برنامه و بودجه شورای شهر بندرعباس در خصوص ساحل و استفاده از فرصتهای دریا و همچنین معضلات و مشکلات درمانی  و آموزشی شهر بندرعباس نیز به ایراد سخن پرداخت.


 


 


 

  • گروه خبری : عمومی
  • کد خبر : 4879
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید