مهران نجاتی:
نباید وظایف روزمره دستگاهها به عنوان اقتصاد مقاومتی تلقی شود
دستگاهها نباید وظایف ذاتیشان را که به طور روزمره بدان مشغول بودهاند را اقتصاد مقاومتی تلقی کنند بلکه باید کار ویژهای را در این حوزه طراحی و اجرا کنند.
مهران نجاتی:
نباید وظایف روزمره دستگاهها به عنوان اقتصاد مقاومتی تلقی شود
دستگاهها نباید وظایف ذاتیشان را که به طور روزمره بدان مشغول بودهاند را اقتصاد مقاومتی تلقی کنند بلکه باید کار ویژهای را در این حوزه طراحی و اجرا کنند.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس؛ "مهران نجاتی" اظهار کرد: یکی از اقداماتی که شهرداریها میتوانند در قالب آن به تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور کمک کرده و در مسیر پدافند غیرعامل نیز گام بردارند، موضوع ایجاد زمینههای لازم برای توسعه استفاده از انرژیهای پاک در ساختمانهای جدیدالاحداث است.
وی با بیان این که ما کشوری هستیم که انرژی با قیمت ارزانی در اختیارمان گرفته و توجهی به استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر نداشتهایم، خاطرنشان کرد: تجربیات دیگر کشورها در این زمینه نشان میدهد که سرعت دنیا در جایگزینسازی انرژیهای پاک به جای انرژیهای فسیلی بسیار بالاست و ما نباید از این فرصت غافل شویم.
عضو شورای شهر بندرعباس افزود: فاصله گرفتن از اقتصاد تک محصولی در شهرداریها از جمله تأکیدات شوراها در سراسر کشور است و ما نیز در شورای شهر بندرعباس از شهرداری خواستهایم تا متناسب با توسعه شهر نسبت به ایجاد منابع درآمدی پایدار و جدید برای خود اقدام کند تا نوسان در میزان ساخت و سازهای شهری موجب کندی و نوسان در روند توسعه شهر نشود.
نجاتی عنوان کرد: بزرگترین جفا به مفهوم اقتصاد مقاومتی در کشور این است که دستگاهها بخواهند وظایف روزمره و ذاتی خودشان را که تا قبل از این نیز انجام میدادند به اسم اقتصاد مقاومتی جلوه دهند و سطح این مفهوم با ارزش اقتصادی را به اموری نظیر قطرهای کردن چند اصله درخت و یا جایگزینساختن آبشیرینکن به جای استفاده از آب شهر تقلیل دهند.
وی تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی بدنبال ایجاد یک عزم ملی در حوزه اقتصاد مقاومتی در کشور هستند و به همین دلیل در طول سالهای اخیر همواره بخشی از پیام نوروزی ایشان مرتبط با حوزه اقتصاد بوده است و لذا ما برای جهش در عرصه اقتصادی به یک حرکت جهادی نیاز داریم.
عضو شورای شهر بندرعباس گفت: تدوین ساز و کاری برای کاهش بودجه اجرایی و افزودن بودجه عمرانی در شهرداری بندرعباس و ایجاد مشوقهایی ویژه برای بهرهمندی از تکنولوژی روز در استفاده از منابع تجدیدپذیر و یا استفاده از پساب شهر بندرعباس برای استفاده در توسعه فضای سبز شهری از جمله اموری است که در مسیر اقتصاد مقاومتی به آن میتوان ورود کرد و در آن برنامه داشت.
نجاتی بهترین راه برای توسعه شهر بندرعباس توجه به موضوع اقتصاد مقاومتی و توجه به اصول اساسی آن دانست و بیان داشت: به مشارکت گرفتن مردم در امور توسعه شهر از جمله اموری است که در شهر بندرعباس کمتر به آن توجه شده اما میتوان از رهگذر آن به دستاوردهای بزرگی در آبادانی و رونق هر چه بیشتر شهر رسید.
نظر دهید