• 1396/06/08 - 09:13
  • - تعداد بازدید: 31
  • - تعداد بازدیدکننده: 31
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه

مهمترین هدف اجرای پروژه مهر فراهم نمودن بستر مناسب برای بازگشایی مدارس است

سومین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس با موضوع پروژه مهر و بازگشایی مدارس برگزار شد.

سومین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس با موضوع پروژه مهر و بازگشایی مدارس برگزار شد.


سومین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس با موضوع پروژه مهر و بازگشایی مدارس با حضور شهردار بندرعباس، شهرداران مناطق ، معاونین شهردار بندرعباس و مدیران سازمان های شهرداری و مدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک و دو بندرعباس  برگزار گردید.


رئیس شورای شهر بندرعباس:


استفاده از تمام ظرفیتها و امکانات برای اجرای هر چه بهتر پروژه مهر


به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس،رئیس شورای شهر در این جلسه بیان کرد: هدف از تشکیل این جلسه برنامه ریزی جهت اجرای هر چه بهتر پروژه مهر است و مهمترین هدف از اجرای پروژه مهر فراهم نمودن بستر مناسب برای بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید است.


"اسلام باوقار" گفت: مجموعه شهرداری و شورای شهر از تمامی ظرفیتها و امکانات موجود برای اجرای هر چه بهتر پروژه مهر به آموزش و پرورش کمک می کنند تا در این زمینه شاهد عملکرد مثبت و قابل قبولی باشیم.


باوقار افزود: در شورای چهارم طرحهایی اجرا شد و مجموعه شهرداری و شورای شهر با آموزش وپرورش تعاملات خوبی داشتند و به دنبال این هستیم تا در شورای پنجم نیز این رویه ادامه داشته باشد و بتوانیم با کمک آموزش و پرورش برای دانش آموزان خدمات بهینه تری انجام دهیم.


عباس امینی زاده:


مجموعه مدیریت شهری همچون گذشته با آموزش و پرورش ارتباط تنگاتنگی دارد


در ادامه شهردار بندرعباس گفت: مجموعه مدیریت شهری بعنوان خدمتگزاران مردم به دنبال این است همچون گذشته با آموزش و پرورش ارتباط تنگاتنگی داشته باشد  تا شاهد نشاط و بالندگی دانش آموزان باشیم.


"عباس امینی زاده" افزود: کمک به ایمن سازی و زیباسازی مدرسه ها و هرس درختان کنار فضاهای آموزشی از برنامه های شهرداری برای آغاز سال تحصیلی جدید است.


وی برنامه ریزی برای استفاده از توان حمل و نقل عمومی جهت جابجایی دانش آموزان و والدین آن ها و ساماندهی و برنامه ریزی شرکت های فعال در زمینه سرویس مدرسه ها را به عنوان دیگر برنامه های شهرداری در طرح مهر معرفی کرد.


در ادامه این نشست مدیران آموزش و پرورش ناحیه های دو گانه بندرعباس و مدیران سازمان ها و مجموعه های تابعه شهرداری ضمن بیان برنامه های بازگشایی مدرسه ها به طرح مشکلات و چالش ها پرداختند.


رئیس آموزش و پرورش ناحیه دو بندرعباس با تشریح وضعیت تراکم دانش آموز و کمبود کلاس های درس اظهار داشت: حدود 435 کلاس دو نوبتی با تراکم بیش از 45 دانش آموز در این ناحیه وجود دارد.


سید هادی حسینی ادامه داد: تعداد کل دانش آموزان در برخی مدرسه های فرسوده با قدمت حدود 40 سال حدود یک هزار و 200 نفر است که کیفیت آموزش در چنین مدرسه ها و کلاس هایی مشخص است.


وی از شهرداری و شورای شهر خواست با استفاده از ظرفیت های گوناگون از جمله خیران و نیکوکاران به آموزش و پرورش کمک کنند.


مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس :


بسیاری از مدرسه ها که باید الگوی ترویج فرهنگ و آموزش ایمنی باشند، خود ایمن نیستند


در ادامه مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس موارد نقص ایمنی مدرسه ها را متذکر شد.


"فرجام دانش" اظهار داشت: یکی از نکته های مورد ایراد، عدم دریافت استعلام ایمنی هنگام احداث مدرسه توسط اداره کل نوسازی مدارس است.


وی گفت: نتیجه این بی توجهی ساخت مدرسه هایی است که در صورت بروز هرگونه حادثه، خودروی آتش نشانی قادر به عبور از سر درب آن ها نیست.


وی ادامه داد: بسیاری از مدرسه ها که باید الگوی ترویج فرهنگ و آموزش ایمنی باشند، خود ایمن نیستند.


فرجام دانش اضافه کرد: یکی دیگر از مشکلات بحث عملیات است که سازمان آتش نشانی مدت پنج سال است طرحی برای آموزش رایگان در مدرسه ها ارائه کرده است اما آموزش و پرورش توجهی نمی کند.


وی گفت: همه مدارس بیش از هفت بار مورد بازدید قرار گرفته اند اما نواقص برطرف نشده است.


وی بیان کرد: نباید رفع نواقص تنها به شارژ کپسول درمدرسه خلاصه شود.


فرجام دانش در پایان گفت: در دستور العمل ایمنی آتش نشانی شهر بندرعباس اعلام شده که مراکز مذهبی و آموزشی باید تاییدیه ایمنی کسب کنند اما این بند عملی نشده است.


اسماعیل بواشه:


مشکل شارژ کپسولهای آتش نشانی در مدارس وجود دارد


اسماعیل بواشه عضو شورای شهر بندرعباس گفت: مشکلی که در مدارس وجود دارد شارژ کپسولهای آتش نشانی است و برای جلوگیری از حوادث احتمالی جلوگیری باید این مشکل اساسی حل شود.


وی گفت: در شورای چهارم یکصد متر فضای تجاری بصورت رایگان در اختیار مدارس قرار گرفت و در این زمینه جهت تسریع کار کنند تا مدارس حداقل خود کفا شوند.


بواشه بیان کرد: در زمینه تعاونی مسکن فرهنگیان شهرداری در صدور پروانه و تمدید پروانه کمک کنند تا مشکل در این زمینه حل شود.


وی گفت: در شهرک پیامبر اعظم مشکلات زیادی داریم که کمبود فضای آموزشی یکی از این مشکلات است و بایستی با کمک آموزش و پرورش، مسکن وشهرسازی و شهرداری در راستای حل مشکلات این شهرک اقدام عاجلی صورت گیرد.


مجید عسکری زاده :


جابجایی دانش آموزان در شهرک پیامبر اعظم و بلوار امام حسین(ع) با مشکلاتی عدیده ای روبرو است


مجید عسکری زاده دیگر عضو شورای شهر بندرعباس  به مشکل جابجایی دانش آموزان در شهرک پیامبر اعظم و بلوار امام حسین(ع) اشاره و بیان کرد: بخش عمده ای از کسانی که دراین شهرک زندگی می کنند قشر آسیب پذیر هستند و به دلیل اینکه اکثر دانش آموزان دوره اول و دوم متوسطه به دلیل کمبود فضاهای آموزشی به مرکز شهر هدایت می شوند و دانش آموزان با موتور سیکلت جابجا می شوند احتمال وقوع حوادث زیاد است و باید نسبت به حمل ونقل عمومی توجه ویژه ای صورت گیرد تا جلوی حوادث ناگوار گرفته شود.


عسکری زاده افزود: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش برای تربیت دانش آموزان به چهار رکن اصلی خانواده، نهادهای اجتماعی عمومی و غیر دولتی، شهرداریها و موسسات عام المنفعه و رسانه اشاره شده که برای تربیت دانش آموزان باید توجه ویژه ای داشته باشند.


پرویز سالاری:


آموزش و پرورش یک ظرفیت نسبی برای مدیریت شهری است


پرویز سالاری عضو شورای شهر بندرعباس دراین جلسه گفت: شهر پویا و خلاق شهری است که رویداد مدار باشد و یکی از مهمترین رویدادها که ملی و مذهبی است بازگشایی مدارس، مراکز آموزش عالی و حوزه های علمیه است.


سالاری گفت: آموزش و پرورش یک ظرفیت نسبی برای همه دستگاههای اداری بویژه مدیریت شهری است.


وی افزود: کمیته هایی برای انعقاد تفاهمنامه بین شهرداری و آموزش و پرورش تشکیل شود و از ظرفیت مدارس بویژه انجمن اولیا و مربیان برای مشارکت بیشتر در مدیریت شهری استفاده کنیم.


سالاری به انتخاب شهرداران مدارس و آشنایی دانش آموزان با وظایف مدیریت شهری اشاره و بیان کرد: برای اینکه دانش آموزان با وظایف مدیریت شهری آشنا شوند تفاهمنامه ای با شهرداران نواحی منعقد شود و شهرداران نواحی پروژه انتخاب شهردار مدارس را در دستور کار خود قرار دهند.


نایب رییس شورای شهر بندرعباس:


آموزش و پرورش باید توجه داشته باشد که شورا و شهرداری موسسه خیریه نیست


 نایب رییس شورای شهر بندرعباس نیز در این نشست گفت: شاکله شورا و شهرداری آموزش و پرورشی است.


فیصل دانش گفت: آموزش و پرورش باید توجه داشته باشد که شورا و شهرداری موسسه خیریه نیست و شورای شهر با مصوباتش به آموزش و پرورش کمک می کند.


فیصل دانش ادامه داد: یکی از موارد مورد سئوال، چگونگی هزینه کرد سه درصد عوارض شهرداری بندرعباس است که به آموزش و پرورش پرداخت می شود.


وی خواستار ارائه گزارش درباره هزینه کرد این عوارض شد و اضافه کرد: این عوارض در اختیار اداره کل آموزش و پرورش قرار گرفته و در سراسر استان هزینه شده است در حالی که عوارض شهرداری بندرعباس باید در آموزش و پرورش همین شهر هزینه شود.


 


 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 4322
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید