مردم باید تأثیر پرداخت مالیات را در توسعه شهر ببینند
رئیس شورای شهر بندرعباس گفت: مردم باید تأثیر پرداخت مالیات را در توسعه شهر ببینند و لازم است تا در این زمینه روابط عمومی شهرداری و امور مالیاتی جدیتر وارد عمل شوند.
مردم باید تأثیر پرداخت مالیات را در توسعه شهر ببینند
رئیس شورای شهر بندرعباس گفت: مردم باید تأثیر پرداخت مالیات را در توسعه شهر ببینند و لازم است تا در این زمینه روابط عمومی شهرداری و امور مالیاتی جدیتر وارد عمل شوند.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس پرویز سالاری در نطق دویست وچهارمین جلسه علنی شورای شهر بندرعباس که با حضور مدیرکل امور مالیاتی استان هرمزگان برگزار شد، اظهار کرد: در بسیاری از شهرهای کشور تأثیر پرداخت مالیات از سوی مردم برای توسعه و آبادانی شهر از طریق نصب تابلوهای ویژهای در کنار پروژههای بزرگ شهری جلوهگر شده است و لازم در این زمینه روابط عمومی شهرداری بندرعباس و روابط عمومی اداره کل امور مالیاتی جدیتر وارد عمل شوند.
وی با بیان این که مردم باید بدانند که پولی که بابت مالیات پرداخت میکنند برای توسعه، آبادانی و پیشرفت شهرشان هزینه میشود، افزود: در سال 88 و 89 و در زمان استانداری حسین هاشمی تختی در استان هرمزگان با پیگیریهایی که داشتیم موفق شدیم بخشی از عوارضی که از سوی پالایشگاه نفت به خزانه واریز میشد را به استان بازگردانیم و از طریق آن دو تونل مهم تنگه زاغ و شهید میرزایی دوبانده شد.
رئیس شورای شهر بندرعباس ادامه داد: به تحرک هر چه بیشتری از سوی نمایندگان و مسؤولین عالی استان در مجلس شورای اسلامی و دولت برای رشد سهم استان از درآمدهای مالیاتی و گمرکیاش برای کشور نیاز داریم تا بتوان چهره استان هرمزگان را با سرعت بیشتری متحول کرد و کمبودهای آن را برطرف ساخت.
سالاری از عموم مردم شهر بندرعباس خواست تا به شورای شهر شهر در یافتن مؤلفههای منابع پایدار درآمدی شهر بندرعباس و همین طور نقش شورا در پایداری منابع شهرداری از نظر حقوقی و قانونی همفکری دهند.
وی گفت: به 14 تن از شهروندانی که در این زمینه پیشنهادات مناسب و مطلوبی ارائه کنند، جوایز نفیسی اهدا و از آنان به طور ویژه تجلیل میشود.
عضو شورای شهر بندرعباس در عین حال اظهار کرد: جایگاه هرمزگان در کشور در سهمش از درآمدهایی که برای کشور تأمین میکند مطلوب نیست و در حالی که در کسب درآمد همواره رتبه اول تا سوم را داشته اما در بازگشت منابع به سوی استان رتبه 20 و حتی پائینتر را داشته است و باید فکری برای این وضعیت کرد.
رئیس شورای شهر بندرعباس تأکید کرد: نظام بودجهریزی در کشور ما بر مبنای چانهزنی است و در این شرایط باید نمایندگان استان و مسؤولین عالی استان پیگیری هر چه بیشتری از طریق وزرای دولت داشته باشند تا این وضعیت در هرمزگان به حالت مطلوب برسد.
وی تصریح کرد: بسیاری از شاخصها در هرمزگان با متوسط کشوری فاصله دارد و جبران این وضعیت میتواند کانون پیگیریها باشد.
نظر دهید