• 1395/11/24 - 14:37
  • - تعداد بازدید: 279
  • - تعداد بازدیدکننده: 42
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

مدیر عامل ستاد دیه استان هرمزگان گفت: فعالیت ستاد دیه 100 درصد مردمی است.

مدیر عامل ستاد دیه استان هرمزگان با حضور در جلسه شورای شهر بندرعباس گفت: رکود اقتصادی سالیان گذشته باعث افزایش زندانیان جرائم غیر عمد شده است و در آمار حال حاضر در سطح کشور در خصوص زندانیان جرائم غیر عمد در سطح کشور 10 هزار و 511 نفر وجود دارد که 6 هزار و 840 نفر آن به دلیل مسائل مالی بوده است.

مدیر عامل ستاد دیه استان هرمزگان گفت: فعالیت ستاد دیه 100 درصد مردمی است.


مدیر عامل ستاد دیه استان هرمزگان با حضور در جلسه شورای شهر بندرعباس گفت: رکود اقتصادی سالیان گذشته باعث افزایش زندانیان جرائم غیر عمد شده است و در آمار حال حاضر در سطح کشور در خصوص زندانیان جرائم غیر عمد در سطح کشور 10 هزار و 511 نفر وجود دارد که 6 هزار و 840 نفر آن به دلیل مسائل مالی بوده است.


احمد مرادی نژاد بابیان اینکه افرادی که زیرخط فقر قرار دارند با یک حادثه کوچک زندگی خود را متلاشی‌شده می‌بینند، خاطرنشان کرد: ستاد دیه تنها هدفش کاستن آلام و درد خانواده‌های زندانیان نیازمند است.


وی  با اشاره به اینکه فعالیت این ستاد 100 درصد مردمی است، اضافه کرد: از سال 78 به‌صورت رسمی این ستاد تشکیل و از سال 80 کار خود را در استان هرمزگان آغاز کرد، عنوان کرد: این ستاد هیئت‌امنایی اداره شده که شامل سه عضو اصلی شامل رئیس‌کل دادگستری استان، مدیرکل زندان‌ها و مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) و چهار عضو از خیرین معتمد، متدین و دارای نفوذ معنوی در سطح استان بوده که فعالیت‌های ستاد دیه را حمایت و پشتیبانی می‌کند.


وی فعالیت‌های ستاد دیه را در راستای درمان و پیشگیری اعلام و اضافه کرد: شناسایی افراد خیر و نیکوکار، جذب کمک‌های مردمی، ایجاد روحیه مشارکتی و تعاون در جامعه، پیشگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی، جلوگیری از فروپاشی خانواده، بازگشت سرپرست خانوار به خانواده، کاهش جرائم کیفری و کاهش هزینه‌های مربوط به نگهداری از مهم‌ترین اهداف این ستاد مردمی است.


مدیر عامل ستاد دیه استان هرمزگان بابیان اینکه از تیرماه 84 فعالیت خود را در ستاد دیه آغاز کرده و تاکنون بیش از 2 هزار و 140 زندانی با مبلغ بالغ‌بر 125 میلیارد تومان آزاد و به کانون گرم خانواده بازگشته‌اند، افزود: با توجه به اینکه هرمزگان قطب اقتصادی کشور است اما کمک‌های مردمی ناچیز و سال‌به‌سال رو به کاهش است به‌گونه‌ای که در مقایسه با استان‌های هم‌جوار از بیان آمارها احساس شرمندگی می‌کنم.


وی ادامه داد: کمک‌های مردمی به این ستاد در سال 93 بالغ‌بر 800 میلیون تومان درحالی‌که در سال 94 به 500 میلیون تومان در سال جاری به 250 میلیون تومان هم نرسیده است درحالی‌که مبلغ دیه در ماه عادی 190 میلیون تومان و در ماه حرام 253 میلیون تومان است.


وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 130 زندانی جرائم غیر عمد با مبلغ بدهی بالغ‌بر 16 میلیارد تومان در زندان های هرمزگان شناسایی‌شده‌اند، اضافه کرد: از این تعداد 74 نفر موضوع مالی و 23 نفر دیه و مابقی شامل مهریه و نفقه هستند.


مرادی نژاد با اشاره به اینکه در چهارم خردادماه سال 84 پس از مکاتبه با فرمانداری بندرعباس زمینی به ستاد دیه اختصاص یافت، تصریح کرد: مدت 12 سال ستاد دیه اجاره‌نشین بود و تا سال 88 با دو کارمند این ستاد فعالیت می‌کرد و از سال 88 تا 94 در مکانی 100 متری با 7 کارمند مشغول کار بودیم تا ساختمان جدید نیمه دوم فروردین‌ماه آماده شد.


وی ادامه داد: نصف ساختمان اداری و با کمترین قیمت ساخته‌شده است و هدف از ساخت این ساختمان درآمدزایی برای ستاد دیه بود تا دیگر برای جمع کمک‌ها دستی دراز نکنیم.


مرادی نژاد با اشاره به اینکه ستاد دیه را با 65 میلیون تومان بدهی تحویل گرفتم و حال ساختمانی آبرومند ساخته‌ام که برای این استان است، اضافه کرد: چنین ساختمانی در هیچ استان دیگری ساخته نشده است و هر تصمیمی برای ساخت‌وساز گرفته‌شده تصمیم هیئت‌امنا بوده و بنده به‌عنوان مدیر مجری تصمیمات هیئت‌امنا هستم.


وی ستاد دیه را مال مردم دانست و عنوان کرد: این ساختمان با کمک خیرین ساخته‌شده نه کمک مالی که برای آزادی زندانیان پرداخت‌شده و یک ریال از کمک‌های مردمی برای آزادی زندانیان در مسیر ساخت این مکان صرف نشده است.


 


 

  • گروه خبری : عمومی
  • کد خبر : 3816
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید