• 1395/07/06 - 07:48
  • - تعداد بازدید: 294
  • - تعداد بازدیدکننده: 36
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

ماجرای سوال برانگیز تعویض مدیران بومی چیست؟

پوریان گفت: در درجه اول مسئولین و سپس مردم متوجه این مسأله شده وهر کس در فراخور مسئولیت وتوان خود در زمینه اقتصاد مقاومتی تلاش و پیگیری نمایند.


Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA


ماجرای سوال برانگیز تعویض مدیران بومی چیست؟


عباس پوریان عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس در نطق پیش از دستور جلسه علنی شورای شهر با اشاره به نامگذاری سالها از سوی مقام معظم رهبری بیان کرد: چندین سال متوالی است که عنوان سالها از طرف مقام معظم رهبری اعلام می شود و  معمولاً سبقه اقتصادی دارد که این برخاسته از مطالبه رهبری در این زمینه و اهمیت موضوع اقتصادی در وضعیت فعلی کشور است و امسال نیز بعنوان سال اقتصاد مقاومتی واقدام وعمل نامگذاری شده است.


پوریان گفت: در درجه اول مسئولین و سپس مردم متوجه این مسأله شده وهر کس در فراخور مسئولیت وتوان خود در زمینه اقتصاد مقاومتی تلاش و پیگیری نمایند.


وی افزود: از شهردار بندرعباس عاجلاً و موکداً درخواست می شود برنامه عملی خود در زمینه اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل در سالجاری را تهیه و به شورای شهر ارائه نماید و شورا نیز طرحها و اقدامات لازم را دراین زمینه نه در حرف و شعار بلکه اقدام وعمل  پیگیری نماید.


رئیس کمیسیون برنامه وبودجه شورای اسلامی شهر بندرعباس در ادامه بیان کرد: متأسفانه چندی است در استانمان ماجراهایی می گذرد ماجراهایی که اگر ادامه یابد واقدام عملی صورت نگیرد نتایج تلخی دارد.ماجرای تعویض سریالی مدیران بومی وماجرای فروش کارخانه آلومینیوم  المهدی و اخراج کارکنان آن .... آیا پس از گذشت 37 سال از انقلاب شکوهمند اسلامی هنوز دراستان مدیران لایق و توانمند پرورش نیافته اند و اگر پرورش نیافته اند دلیل اصلی چیست؟ و اگرهست حذف سریالی خدمتگزاران برای چیست؟


پوریان گفت: بنده یقین دارم ما دارای نیروهای توانمند، کارا ودلسوز در استانمان هستیم اما چرا دولت تمایلی برای بکارگیری و استفاده از توان آنها را ندارد؟


وی افزود: معمولاً نظامهای سیاسی برای حفظ اتحاد ملی ومنافع ملی می گویند اقلیتـهای دینی را در حکومت شریک نمایند تا از ناامیدی و رنجش آنها وتمایل آنان به همکیشان و هم نژادهایشان در برون مرزها جلوگیری شود و رقبا و دشمنان نتوانند آنها را به عامل ضد امنیتی و مخالف تبدیل نمایند، اما هرمزگانی ها که نه اقلیتی و نه نژادی اند بلکه مسلمانانی اصیل و ایرانی الاصل اند، متأسفانه مورد بی مهری مرکز نشینان قرار می گیرند که این امر باعث رنجش ونارضایتی عمومی قرار گرفته وامروز نقل محافل ومجالس شده است.


پوریان اظهار کرد: به مسئولین ومرکز نشینان توصیه می شود بخاطر حفظ و تثبیت نظام ومنافع ملی و اگر این هم برایتان اهمیت ندارد، لااقل برای منافع خودتان که شده است نارضایتی تراشی را بس کنید.و درادامه همین نارضایتی تراشی واقدام ضد امنیت ملی کارخانه بزرگ آلومینیوم المهدی هرمزگان به روش پر ابهام و شک آلودی وبه بهانه خصوصی سازی واگذار گردید ومتأسفانه در ادامه آن چند صد نفر از کارکنان آن نیز اخراج شدند اما متأسفانه مسئولین اقدام عملی که نکردند هیچ بلکه با کمال تأسف از سوی مدیران ارشد استانی اعتراض صنفی وحق طلبانه آنان به رقابتهای سیاسی و جناحی منتسب شد و دوقطبی سازی مسئولان آنان را متهم به ارتباط به جناحهای ورشکسته سیاسی و بازماندگان انتخاباتی منسوب نمودند وبرای مالک جدید چهره ای مظلوم و معصوم ودوست داشتنی تصویر نمودند که خیلی از سر مهر ومحبت به دنبال منافع کارکنان هستند.


عضو شورای شهر گفت: مسئولین محترم اگر دردی دوا نمی کنید و مرهمی بر ریش دلهای کارکنان اخراجی وخانواده شان نیستید نیشتر بر زخم شان نزنید ونمک نپاشید.


پوریان درادامه بیان کرد: ضمن اعتراض به این حرکات مشکوک وسؤال انگیز وتفرقه  افکن در دو ماجرای یاد شده از نخبگان سیاسی واجتماعی واصحاب رسانه ونمایندگان مردم درمجلس شورای اسلامی چه نمایندگان فعلی و چه منتخبین درخواست داریم پیگیر حقوق حقه مردم مرزنشین و ولایتمدار هرمزگان که همیشه مدافع کشور بوده وهستند باشید و بی توجهی به مردم استان و نارضایتی تراشی سم مهلکی است که درزیر پوست شهر و شهروندان پیچیده است وبایستی علاج شود.


 وی تصریح کرد: موکداً از نمایندگان  درخواست رسیدگی دارم، بویژه از آنانی که دارا ویا مدعی نفوذ واقتدار می باشند، البته جا دارد از منتخب شجاع وصادق آقای احمد مرادی که دراین زمینه بیشترین تلاش واقدام وپیگیری  را کرده است تشکر وقدردانی نمایم.


پوریان در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: علاوه براین دو ماجرا اقدامات نارضایتی تراشانه ی دیگری اخیراً مانند ایجاد پستهای مستقر بازرسی انتظامی در ورودی و خروجی شهر ودر راههای استان مشاهده شده است واین اقدامات سختگیرانه به بهانه مبارزه با قاچاق است، درحالی که رهبر معظم انقلاب بصراحت استراتژی مبارزه با قاچاق کالا را در روز کارگر و در دیدار با کارگران بیان نمودند وقاچاق را آن قاچاق عمده وکانتینری نام بردند نه این چند متر پارچه وچند بسته چای و آبمیوه ای که مثلاً از میناب ویا قشم به بندرعباس منتقل می شود.


وی گفت: ورود به حریم خصوصی ومغازه های مردم به بهانه مبارزه با قاچاق آیا بیشتر موجب نارضایتی می گردد یا جمع آوری قاچاق؟


پوریان افزود: جای دارد مسئولین اجرایی و انتظامی در برنامه های خود تجدید نظر کنند وامروز که مردم در شرایط ناگوار معیشتی واقتصادی بر اثر سیاستهای استکباری وتحریمها هستند باید مسئولین برنامه جامع وبازدارنده ای بکار گیرند که به مبارزه با قاچاق عمده در مبادی ورودی ومرزی بسنده به برخورد با مغازه داران که احیاناً اجناس خارجی دارند ویا مسافری که چند بسته چای و آبمیوه حمل می نمایند نگردد در این زمینه شورای تأمین استان وشهرستان روشهای جدیدتر وعملی تر را سرحوله کار خود قرار دهند.


 

  • گروه خبری : نطق پیش از دستور
  • کد خبر : 1176
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید