• 1395/08/18 - 12:02
  • - تعداد بازدید: 453
  • - تعداد بازدیدکننده: 30
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

شورای اجتماعی محلات بعنوان بازوی توانمند مدیریت شهری است

دومین همایش شورای اجتماعی محلات شهر بندرعباس با حضور فرماندار بندرعباس، رئیس و اعضای شورای شهر بندرعباس، شهردار بندرعباس،شهرداران نواحی ومناطق، مدیران دستگاههای اجرایی مرتبط با خدمات شهری، فرمانده بسیج ناحیه بندرعباس، کمیته امداد، بهزیستی، مرکز بهداشت، نیروی انتظامی و اعضای شورای محلات برگزار شد.

شورای اجتماعی محلات بعنوان بازوی توانمند مدیریت شهری است


دومین همایش شورای اجتماعی محلات شهر بندرعباس با حضور فرماندار بندرعباس، رئیس و اعضای شورای شهر بندرعباس، شهردار بندرعباس،شهرداران نواحی ومناطق، مدیران دستگاههای اجرایی مرتبط با خدمات شهری، فرمانده بسیج ناحیه بندرعباس، کمیته امداد، بهزیستی، مرکز بهداشت، نیروی انتظامی و اعضای شورای محلات برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس، فرماندار بندرعباس در این همایش با قدردانی از شورای اسلامی شهر بندرعباس در راستای  برگزاری همایش شورای اجتماعی محلات شهر بندرعباس بیان کرد: با اجرای شورای اجتماعی محلات شاهد ارتقاء سطح بینش اجتماعی و همکاری مردم در اداره امور شهر بندرعباس می باشیم.


احمد پویافر گفت: استفاده از ظرفیتهای شهروندان، اعتماد کردن به آنها واز پتانسیلهای مختلف بهره جستن  به موفقیت این طرح کمک می کند.


فرماندار بندرعباس دربخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجرای طرح تحول محلات شهر بندرعباس  توسط بسیج سپاه بندرعباس با همکاری و هماهنگی دستگاه قضایی، نیروی انتظامی، شهرداری بندرعباس، شورای شهر بندرعباس و دیگر دستگاههای مرتبط با مدیریت شهری بیان کرد : بسیج سپاه ناحیه بندرعباس طرح تحول محلات شهر بندرعباس را متناسب با طرح شورای اجتماعی محلات از سال گذشته در دستور کار خود قرارداده است و همه به دنبال این هستند که وضعیت شهر بندرعباس بهبود یابد که این مهم مشارکت جدی همه مردم را می طلبد.


پویا فر گفت: توسعه پایدار درمسائل کلان چه در امور منطقه ای ومحلی سرمایه هایی دارد که مهمترین آنها سرمایه انسانی ،مالی، اجتماعی و... است و هر زمانی که کشور نیاز به سرمایه اجتماعی دارد مردم به عنوان یک سرمایه قابل قبول با یک مشارکت جدی  به خوبی نقششان را در این زمینه ادا کرده اند.


فرماندار بندرعباس گفت: در طرح شورای اجتماعی محلات  به یک جنبه کار نگاه نمی شود و از توانمند سازی افراد در مسائل اقتصادی، مشارکت افراد در مسائل اجتماعی وبهره وری از همه افکار و عقیده ها برای بهبود  شرایط زندگی در محله،عمران و آبادانی و سالم سازی محیط از همه آنها استفاده می شود.


پرویز سالاری: مسجد زادگاه انقلاب و بسیج ادامه انقلاب است


پرویز سالاری رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در این همایش گفت: با تشکیل شورای اجتماعی محلات هویت محله ای و حس محله ای بودن احیاء می شود و همچنین یکی دیگر از ضروریتهای تشکیل شورای اجتماعی محلات کشف اولویتها، شناسایی مشکلات،مسائل و آسیبهای موجود در محله ها است.


سالاری افزود: شوراهای اسلامی بعنوان یک سرمایه اجتماعی یادگار ماندگار حضرت امام خمینی(ره) برخواسته از آزادی مردم درحکومت ولایی مردم سالاری دینی است.


رئیس شورای شهر بندرعباس بیان کرد: یکی از اهداف و کارکردهای شورای اجتماعی محلات توانمند سازی فرهنگی، آموزش مهارتهای زندگی،مقابله با آسیبهای اجتماعی و اولویتهای اجتماعی واقتصادی است.


سالاری گفت: شورای اجتماعی محلات بعنوان یک بازوی توانمند برای مدیریت شهری است.


وی گفت: مسجد زادگاه انقلاب است وبفرموده حضرت امام خمینی (ره) مساجد سنگرند و سنگرها باید حفظ شود.


وی افزود: اعتقاد داریم که مسجد زادگاه انقلاب و بسیج ادامه انقلاب است.


رئیس شورای شهر بندرعباس درادامه بیان کرد:شورای اجتماعی محلات با محوریت مساجد و پایگاههای مقاومت بسیج تشکیل شده و موظف بر توسعه مساجد و پایگاههای بسیج هستیم.


امینی زاده:


رشد و توسعه فیزیکی شهر بندرعباس به تناسب رشد جمعیت نبوده است


عباس امینی‌زاده شهردار بندرعباس دراین همایش با بیان اینکه شهر بندرعباس 7000 هکتار مساحت دارد که از این میزان 43 درصد آن بافت فرسوده و قدیمی است، اظهار کرد: شهر بندرعباس بیش از 500 هزار نفر جمعیت دارد و بیشترین جمعیت را در بافت فرسوده خود جای داده است.


وی با تأکید بر اینکه رسیدن به توسعه مناسب نیازمند سرمایه‌گذازی و مشارکت عمومی است، افزود: رشد و توسعه فیزیکی شهر بندرعباس به تناسب رشد جمعیت نبوده است، در صورتی که باید به همان گونه که در صنایع سرمایه‌گذاری می‌شود، برای پیشرفت شهر نیز توسعه ایجاد کنیم.


شهردار بندرعباس گفت: برنامه‌ریزی، تأمین منابع، نیروی انسانی، امکانات و در کنار آن مشارکت دستگاه‌های اجرایی و سرمایه‌گذاران جزء ارکان توسعه است، ولی چیزی که از همه مهم‌تر است، مشارکت همه شهروندان است.


امینی‌زاده با اظهار اینکه سال گذشته اقدامات تأثیرگذاری در محلات قدیمی و بافت فرسوده بندرعباس انجام شده است، ادامه داد: در این دوره مدیریتی توسعه متوازن محلات شهر بندرعباس در دستور کار قرار گرفته تا بتوانیم به نسبت محلات توسعه یافته، محلاتی که از لحاظ توسعه یافتگی در سطح مناسبی نبودند را به سطح خوب و قابل قبول برسانیم.


شهردار بندرعباس از احداث بازارچه‌های محله‌ای یاد کرد و گفت: احداث این بازارچه‌ها یکی از اقداماتی است که مهمترین اثر آن کاهش هزینه‌های شهروندان و کاهش حمل‌ونقل به مرکز شهر است.


امینی‌‌زاده در ارتباط با وضعیت حمل و نقل عمومی با بیان اینکه در حال حاضر هیچ اتوبوس جدیدی از سوی دولت به شهرداری‌ها واگذار نشده است، گفت: با مصوبه شورا اسلامی شهر پیگیر اجرای پروژه  اتوبوس تندرو در شهر بندرعباس هستیم که برای رسیدن به این مهم تعداد 26 دستگاه اتوبوس 15 متری 3 محوره به ناوگان حمل و نقل عمومی شهر اضافه خواهد شد.


وی با بیان اینکه سیستم شهرداری‌ها یک روال درآمد هزینه‌ای دارد، تصریح کرد: بزرگترین محور توسعه در کنار همه کمبودها، مشارکت شهروندان در زمینه‌های مختلف است.


شهردار بندرعباس گفت: هزینه جمع‌آوری زباله و رفت و روب معابر در یک سال بالغ بر 300 میلیارد ريال است که شهروندان می‌توانند با کاهش تولید زباله شهرداری را یاری نمایند و این هزینه صرف پروژه‌های عمرانی برای آبادانی شهر و زیباسازی محلات شود.


درادامه این همایش شیری مدیرکل راه وشهرسازی هرمزگان و عوض پور به نمایندگی از  معتمدین محلات شهر بندرعباس به ایراد سخن پرداختند.


 


 

  • گروه خبری : عمومی
  • کد خبر : 2380
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید