• 1396/10/18 - 12:38
  • - تعداد بازدید: 512
  • - تعداد بازدیدکننده: 38
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
پرویز سالاری

رییس دانشگاه علوم پزشکی نظارت بر اماکن بهداشتی را فراموش کرده/واگذاری تنها کلینیک بیمارستان دولتی به بخش خصوصی

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر بندرعباس از فراموشی نظارت بر اماکن بهداشتی و درمانی در بندرعباس از جمله اغذیه فروشی ها انتقاد کرد و بزرگترین چالش شهر را معضل بهداشتی و درمانی دانست.


به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس ، "پرویز سالاری"  در نطق پیش از دستور بیست و هشتمین جلسه علنی شورای شهر بندرعباس با گلایه از رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، تصریح کرد: انگار آقای داوودی فراموش کرده که نظارت بر اماکن بهداشتی، غذاخوری و فلافل فروشی ها بر عهده ایشان است. انگار فراموش کرده که دبیر عالی ترین شورای استان یعنی شورای سلامت که ریاست آن با استاندار است را برعهده دارد.


وی خطاب به رییس دانشگاه علوم پزشکی، عنوان کرد: آقای داوودی؛ چرا برای نظارت بر فلافل فروشی ها از مجاری قانونی مانند معاونت سیاسی امنیتی و شورای تامین استان، که هر لحظه هزاران ویروس را بین مردم توزیع می کنند کمک نگرفتی؟ چه کسی باید جز شورای سلامت استان بر این ها نظارت کند؟


این عضو شورای شهر بندرعباس با بیان اینکه ایشان در جایی گفته که اعضای شورای شهر به فکر معضلات شهر باشند، یادآور شد: من سه ماه پیش به شورا گفتم که به استناد مواد قانونی که در شورای چهارم تصویب شد، سه ماده قانونی برای تشکیل سه کمیته  داریم تا بر روی معظلات شهر نظارت کنیم.


 سالاری ادامه داد: جناب استاندار، بیمارستان شهیدمحمدی تنها بیمارستان دولتی استان است. روز چهارشنبه به بخش کلینیک تخصصی رفتم و یک زن روستایی را دیدم با یک بچه در بغل دفترچه خود را تحویل داده بود اما دفترچه او را نپذیرفته بودند با این توضیح که اینجا بخش خصوصی است و نمی توانند دفترچه بیمه روستایی را قبول کنند. آیا این رواست در شهری که تنها یک بیمارستان دولتی دارد، آن را به بخش خصوصی واگذار کنند؟ آیا بندرعباس درآمد ندارد که از همین کلینیک هم می خواهند درآمد کسب کنند. آقای داوودی آیا اینقدر وضع پولی شهر بندرعباس به عنوان پایتخت اقتصادی و تجاری کشور خراب است که تنها کلینیک بیمارستان دولتی استان که از جای جای آن زن، مرد و کودک روستایی برای مداوا به اینجا می آیند، دست رد به سینه آنها زده شود.


وی خاطرنشان ساخت: این درحالی است که مقام عظمای ولایت تاکید کرده اند، کسی که بیمار است باید فقط دغدغه بیماری داشته باشد نه دغدغه پزشک و دارو.


عضو فرهنگی و اجتماعی شورای شهر بندرعباس یادآور شد: آقای داوودی باید هم در رسانه ای که این مطالب را منتشر کرده و هم در صحن شورا نه از بنده که از ساحت مقدس شورا که نماینگان مردم در این پارلمان محلی جمع شده اند بابت صحبت های خود غذرخواهی کند.


سالاری تصریح کرد: بنا به بند18 ماده 71 قانون شوراها، نظارت بر اماکن درمانی و بیمارستان ها وظیفه شوراست و ما در شورای چهارم آن را مصوب کردیم که کمیته نظارت بر ساخت و سازها، به استناد بند19 ماده71 برای نظارت بر بخش درمان و علوم پزشکی و مراکز اغذیه و به استناد بند17 ماده 71 برای نظارت بر اماکن عمومی، سالن ها و سمینارها کمیته ها و نمایندگانی معرفی شوند.


وی از هیئت رییسه شورای شهر بندرعباس درخواست کرد که هرچه سریعتر این کمیته ها تشکیل شود تا به معضل اصلی و بزرگ شهر که همان معضل بهداشتی و درمانی است، رسیدگی شود.


عضو شورای شهر بندرعباس همچنین متولی اصلی خورها و پسماند خام فاضلاب که وارد این خورها می شود را دانشگاه علوم پزشکی دانست و گفت: آقای داوودی آیا شما دبیر شورای سلامت استان هستید یا شورای شهر؟ چرا به وظیفه خودتان عمل نمی کنید؟


پرویز سالاری در بخش دیگری از این نطق به وضعیت بیکاری در استان پرداخت و گفت: آقای استاندار جوانان ما بیکار هستند، در حالی که بیخ گوششان صنایع بزرگی مانند شرکت نفت ستاره، فولاد، آلومینیوم و سایر صنایع تجاری و اقتصادی وجود دارد.


این عضو شورای شهر با بیان اینکه بیکاری در کنار این صنایع، جوانان بیکار را نارحت می کند، از مدیران این صنایع خواست به صحن شورای شهر بیایند و فرایند جذب نیرو را توضیح دهند و درباره آن شفاف سازی کنند.


وی یادآور شد: هرمزگان جوانانی نظیر سردار شهید رییسی و دارا را دارد که رو در روی استکبار مبارزه کردند و اجازه ندادند یک وجب از آب و خاک کشور اسلامی ایران به تصرف دشمن در آید.


سالاری در بخش دیگری از سخنانش با گرامیداشت یاد و خاطره 17دی ماه 1314 و حادثه مسجد گوهرشاد خاطرنشان ساخت: کار به جایی رسیده که رضا ربع پهلوی خلف ناصالح رضاخان قلدر دم از دمکراسی می زند؛ در حالی که جد کثیفش درب مسجد گوهرشاد را بست و زنان و مردان بی دفاع را گلوله باران کرد و آل سعود که رنگ صندوق رای ندیده و حکومتی قبیله ای و طایفه ای دارد دم از دموکراسی می زند. دموکراسی که شاید 2500سال پیش در ایران اسلامی رواج داشت.


عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر بندرعباس از مردم به عنوان مهمترین سرمایه اجتماعی ایران اسلامی که بواسطه نعمت انقلاب، امام راحل و مقام عظمای ولایت بوجود آمده، نام برد و گفت: همان طور که امام راحل و مقام معظم رهبری خود را خدمتگذار و نوکر مردم می دانستند و می دانند، مسئولان نیز باید بدانند که مردم کارفرما و ما کارگزار هستیم.


وی یکی از اشتباهات بزرگ دشمن را مقایسه مردم ایران با کشورهایی چون تونس و مصر دانست و گفت: مردم ایران مردمی بصیر هستند و دزد را از دوست تشخیص می دهند و با وجود  گله مندی ها و مشکلات معیشتی و اقتصادی، وقتی دیدند دشمن کمین کرده و می خواهد از آنها به عنوان یک سناریو برای براندازی نظام استفاده کند خود را با همه مشکلات کنار کشیدند و در روزهای 13، 14 و 15دی همانند 9دی ماه به جهانیان ثابت کردند که به آرمان های نظام و رهبری وفادار و آماده جانفشانی هستند.


سالاری افزود: مردم سنگ تمام گذاشتند و این مسئولان هستند که باید به خود بیایند. دوقطبی هایی مانند اصولگرا و اصلاح طلب و چپ و راست سناریو دشمن است در حالی که دو قطبی اصلی ما مقام معظم رهبری در سخنرانی اخیر خود مشخص کردند که یکی طرف آن مردم و در طرف دیگر افراد فاسد، رانت خوار و نجومی بگیران هستند.


عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر بندرعباس ادامه داد: پدیده شوم قارون صفتی در بین برخی از اصولگرایان و اصلاح طلبان رخنه کرده و این مردم هستند که پشت سر امام و رهبر خود ایستاده اند.


وی بر مقابله با قطب فاسد و قارون صفت تاکید کرد و از مسولان ذیربط و نمایندگان مجلس خواست با نظارت به موقع خود مدیران خاطی و بی مسئولیت و کسانی که به فکر حل مشکلات مردم نیستند را سر جای خود بنشانند.


 


سالاری تصریح کرد: مردم از کمبودها نگران نیستند بلکه صبر و تحمل آنها در مقابل رانت خواران و نجومی بگیران به لب رسیده و از تبعیض و بی عدالتی ناراحت هستند.

  • گروه خبری : نطق پیش از دستور
  • کد خبر : 4858
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید