با حضور صمد حمزه ای
دومین جلسه ارائه برنامه کاندیدای شهرداری بندرعباس برگزار شد
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس، براساس برنامه ریزی های صورت گرفته دومین کاندیدای شهرداری بندرعباس با حضور در صحن علنی شورای شهر بندرعباس بهارائه برنامه و نظراتش پرداخت.
دومین جلسه غیررسمی شورای پنجم شهر بندرعباس با حضور صمد حمزه ای یکی از کاندیدای شهردار بندرعباس برگزار شد
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس، براساس برنامه ریزی های صورت گرفته دومین کاندیدای شهرداری بندرعباس با حضور در صحن علنی شورای شهر بندرعباس بهارائه برنامه و نظراتش پرداخت.
در ابتدای جلسه پرویز سالاری بعنوان رئیس سنی شورای پنجم با اشاره به اینکه جلسات شورای پنجم تا یکم شهریورماه غیر رسمی است، بیان کرد: اعضای شورای پنجم برای اینکه از فرصت زمانی حداکثر بهره وری داشته باشیم و بتوانیم در مهلت مقرر تکلیف شورا که سیاستگذاری و برنامه ریزی است انجام دهیم از کاندیدای شهرداری بندرعباس خواستیم که برنامه های خود را به شورای شهر ارائه دهند تا اعضای شورا بتوانند براساس برنامه فرد مورد نظر را به عنوان شهردار شهر بندرعباس انتخاب کنند.
سالاری گفت: تمامی اعضای شورای چهارم با تعامل و همفکری توانستند زیرساختهای قانونی خوبی ایجاد کنند که شورای پنجم می تواند این مهم را ادامه دهد.
وی افزود: یکی از این زیرساختها ایجاد مرکز مطالعات شهر بندرعباس بعنوان پشتوانه علمی و پژوهشی است که دانشگاهیان در این بخش حضوری فعال دارند.
وی همچنین به تشکیل شورای اجتماعی محلات در شورای چهارم اشاره کرد و گفت: با تشکیل شورای اجتماعی محلات روحیه مطالبهگری تقویت و گام موثری برای رفع کاستیهای موجود برداشته شد که این موضوع یکی از مهمترین اهداف شورای اجتماعی محلات است.
سالاری بیان کرد: با اجرای شورای اجتماعی محلات شاهد ارتقاء سطح بینش اجتماعی و همکاری مردم در اداره امور شهر بندرعباس می باشیم.
وی در ادامه گفت: در شورای چهارم شهردار را ملزم به تهیه شناسنامه برای محلات شهر بندرعباس کردیم که این شناسنامه شاخصه های مختلف یک شهر را دارا می باشد.
صمد حمزهای :
بسیاری از منابع ما در اثر بیتوجهی به مسائل حوزه مدیریت شهری هدر میرود
در ادامه صمد حمزه ای بعنوان دومین کاندید شهرداری بندرعباس به ارائه برنامه های خود پرداخت.
"صمد حمزهای" که در کارنامه خود رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان (۱۳۹۲ تا ۱۳۹۵)، رئیس دانشگاه علوم و تحقیقات بندرعباس (۱۳۸۹ تا ۱۳۹۲)، عضو هیئت عملی دانشگاه آزاد بندرعباس و عضو هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای شهرستان بندرعباس دارد، بهعنوان دومین نامزد با حضور در صحن علنی شورای اسلامی شهر بندرعباس به ارائه برنامه های خود پرداخت.
وى با بيان اينكه هركسى به فراخور تخصص و مسئوليت اجتماعى كه دارد بايد دين خود را نسبت به شهر ادا كند، افزود: نتيجه نهايى انتخاب شهردار هرچه شود مهم نيست اما اگر اين بار به دوشم گذاشته شود برنامههایی مبتنى بر فعالیتهای علمى خواهم داشت.
گزینه تصدی پست شهرداری بندرعباس در ادامه در بخش ابتدایی برنامههای خود به موضوع افزایش رفاه شهری و توجه به حقوق شهروندی اشاره و گفت: عدم تخصص گرایی بر مشکلات شهر افزوده است و پراکندهکاری مشکلات زیادی برای مردم بوجود آورده است که باید راهحلهای اساسی برای آن اندیشیده شود.
حمزهای با تأکید بر ضرورت جلوگیری از اتلاف وقت و سرمایه مردم در حوزه مدیریت شهری، عنوان کرد: بسیاری از منابع ما در اثر بیتوجهی به مسائل حوزه مدیریت شهری هدر میرود.
وی ارتقای کیفیت زندگی مردم با ارتقای کیفیت ارائه خدمات عمومی را نیز متذکر شد و تصریح کرد: ما در توسعه محلات نیاز به برنامهریزی به شکل مناسبتری هستیم و باید توجه به محلات را گسترش دهیم
حمزهای با بیان اینکه شهردارى بندرعباس عليرغم دستيابى به يك سيستم جامع و پيشرفته با پیشرفتهایی كه داشته به علت عدم سيستم يكپارچه گرايى، سليقه گرايى و عدم تخصص و برنامههای درازمدت ضعفهایی دارد، اضافه کرد: تدوين برنامه با توجه به نياز فعلى، تبديل بندرعباس به شهرى پايدار و جلب رضايت شهروندان از مهمترین برنامههایم است زیرا بندرعباس نيازمند برنامه راهبردى براى رسيدن به اهدافش است.
وی با اشاره به اینکه ارزيابى و اصلاح بايد بهطور مستمر انجام شود، اظهار کرد: بندرعباس مزیتهایی دارد كه با برنامه و مديريت ميتواند باعث افزايش بهرهوری و رفاه اجتماعى شود،چشماندازی دريا محور منظر محور با جاذبه گردشگرى فراوان باید در دستور کار قرار گیرد،به جايگاه واقعى و رسيدن به استاندارد شهرهاى ساحلى دنيا و جذب گردشگران داخلى و خارجى باید دستیابیم.
حمزهای گفت: شهرداری باید چابک شود و راه آن نیز واسپاری امور و خارج شدن از وضعیت متمرکز است. باید جلوی تراکمفروشی بیحساب را بگیریم و صنایع غرب باید در توسعه شهر کمک کنند تا بتوانیم مشکلات شهر را آسانتر حل کنیم.
وی با تأکید بر تهيه طرح جامع با توجه به مقتضيات خاص بافت فرسوده، خاطرنشان کرد: ايجاد فضاى تفريحى بهخصوص در سواحل با شعار "بندرعباس بهشت خانواده " باید جدی گرفته شود.
وی در خصوص توسعه شاخص فرهنگى، اجتماعى، ورزشى هنرى و تاريخى گفت: ايجاد سراى محلات، احياى معمارى تاريخى و بافت فرسوده، تدوين طرح آموزش شهروندى، ايجاد كميته سلامت و افزايش مشاركت اجتماعى مهمترین برنامههای در این بخش است.
در ادامه اعضای شورای شهر بندرعباس به طرح سؤال از حمزهای پرداختند.
کیانوش جهانبخش:
شهردار باید بپذیرد مجری مصوبات شوراست
"کیانوش جهانبخش"، عضو منتخب شورای شهر بندرعباس: شهردار باید بپذیرد مجری مصوبات شوراست،به نظر من برنامه نبود طرح موضوع با رویکردی آرمانی بود امیدوارم این صدا به بقیه نامزدها برسد و برنامههایی کاربردی برای ارائه بیاورند.
عامری :
از مساجد برای مراکز اجتماعی و فرهنگی استفاده شود
"عامری"، عضو منتخب شورای شهر بندرعباس: امروزه بزرگان میگویند مساجد سنگرند، آیا بهتر نیست بهجای سرای محلات از مساجد برای مراکز اجتماعی و فرهنگی استفاده شود و از هدر رفت منابع جلوگیری شود؟
آبتین امیری:
تفکر و برنامه اولویتها را تعیین میکند
"آبتین امیری"، عضو منتخب شورای شهر بندرعباس و معرف این نامزد: تفکر و برنامه اولویتها را تعیین میکند اگر حمزهای انتخاب شود با توجه به اینکه تخصص وی را در استان کم داریم، میتواند دغدغه اصلی مردم در خصوص دریا را مرتفع کند. با توجه به فرزند شهید بودن و فعال خبری و دانشگاهی بودن دلیلی بر رفع مشکلات فرهنگی خواهد بود.به نظرم توانایی قرارگیری در جایگاه شهردار را دارد و در غیر این صورت با توجه به تجربیات و تخصص ایشان بهعنوان یک مشاور میتوان استفاده کرد.
اسلام باوقار:
اگر شهردار شدید فشار سیاسی را چه میکنید؟
"اسلام باوقار" ، عضو منتخب شورای شهر بندرعباس: اگر شهردار شدید فشار سیاسی را چه میکنید؟ در خصوص نیروی مازاد شهرداری جواب دوستان سیاسی را چه میدهید؟ نیروها را از بیرون مجموعه میآورید یا داخل؟ اگر کسی از بیرون توصیه شد برای ورود به شهرداری چه میکنید؟ زیر بار فشارهای سیاسی خواهید بود؟
گزینه تصدی پست شهرداری بندرعباس در ادامه بعد از اینکه اعضای شورای شهر سوالات خود را از ایشان پرسیدند، بیان کرد: با اشاره به اینکه در دنيا هركس چيزى را خراب كند هزينه ميدهد اما در بندرعباس فاضلاب به دريا ميريزند و صنايع آلودگى ايجاد ميكنند اما كسى هزينه و عوارضى نميدهد، افزود:در خصوص استفاده از مساجد میتوان بخشی را انجام داد اما به دلیل حرمت این مکان نمیتوان برخی فعالیتها را انجام داد و ایجاد سرای محلات موازی کاری نیست.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه شما میگویید خردهکاری ارائه دادید؟ بله من سرفصل ارائه کردم ما باید تیم تشکیل دهیم برنامهها را بنویسیم و اینها فقط مسیرند، تصریح کرد: در نگارش برنامهها باید کلان نگر باشیم باید روندها و ساختارها را مشخص کنیم.
وی با اشاره به اینکه با توجه به تخصصم در زمینه دریا شما تابهحال در خصوص دریا من را دعوت نکردید و من بهزور در برخی جلسات آمدم، اظهار کرد: در خصوص قلدری کردن درست نیست، امروزه اینها روش درستی نیست و باید برنامه داشت و با روشهای نرم جلو رفت.
این نامزد تصدی شهرداری بندرعباس با بیان اینکه در خصوص نیروهای قبلی نمیتوان کسی را اخراج کرد بلکه باید استراتژی داشت و با برنامه درازمدت بدنه را شکل داد و چابک کرد، افزود: باید استراتژی داشت و با برنامه درازمدت بدنه را شکل داد و چابک کرد و چند سال دیگر باید بدنه کوچک شود اما الآن نمیشود؛ اگر کسی کارآمد است میماند و ناکارآمد است میرود، باید برنامهها را عملیاتی کرد.
وی با اشاره به اینکه توصیه دوستان سیاسی یا درست است یا غلط اگر درست باشد عمل میکنم اما اگر غلط باشد، نمیپذیرم، تصریح کرد: من خود قربانی رد کردن توصیهها هستم اگر رد نکرده بودم الآن جایگاه بهتری داشتم، من مستقل هستم و به همه سیاسیون ارادت دارم اما به کسی وابسته نیستم.
حمزهای با اشاره به اینکه یکی از وظایف مدیریت شهری تولید اشتغال است، بسیاری مزیتهای مغفول داریم و باید از بالقوه به بالفعل تبدیل کنیم، اضافه کرد: زمان نیاز است که این حس را ایجاد کنیم که سرمایهگذار بجای هزینه در مرکز شهر به محلات برود، درجاهایی که افراد تمایل به سرمایهگذاری ندارند شهرداری باید ورود کند.وی در پایان گفت: در خصوص تراکم فروشی و تغییر کاربری که درآمد 80 درصد شهرداریهای کشور از این راه است نمیتوان گفت بهیکباره همه را قطع میکنم اما باید در این خصوص برنامه داشت.
قرار است اعضای شورای پنجم شهر بندرعباس یک شنبه 29 مردادماه و دوشنبه 30 مردادماه برنامههای 8 گزینه نامزدی تصدی پست شهرداری بندرعباس را در جلسات جداگانه استماع و نهایتا روز 4چهار شنبه یکم شهریورماه نسبت به رای گیری برای انتخاب شهردار اقدام کنند.
نظر دهید