رییس شورای شهرستان بندرعباس :
خط مقدم مدیریت شهری باید فرهنگی ، اجتماعی و مقابله با آسیب های اجتماعی باشد
پرویز سالاری بیان داشت : بازگشایی یک خیابان در یک محله آسیب پذیرو فرسوده علاوه بر تامین امنیت سبب تحرک اقتصادی در آن محله خواهد شد
رییس شورای شهرستان بندرعباس در جلسه این هفته شورا که با حضور فرمانده انتظامی شهرستان بندرعباس برگزار شد ،با تبریک حلول ماه ربیع الاول و هجرت پیامبر (ص)که نقطه عطفی برای تاریخ اسلام است گفت : خط مقدم مدیریت شهری باید فرهنگی ، اجتماعی و مقابله با آسیب های اجتماعی باشدکه در این رابطه شهردا ری، شورای شهر ، نیروی انتظامی ،بهزیستی ، سازمان های مردم نهادو...باید از ظرفیتهایی مانند مساجد ، مدارس ،پایگاههای بسیج ،معتمدین محلی و.. در جهت کاهش آسیبهای اجتماعی استفاده نمایند .
پرویز سالاری بیان داشت : بازگشایی یک خیابان در یک محله آسیب پذیرو فرسوده علاوه بر تامین امنیت سبب تحرک اقتصادی در آن محله خواهد شد .
وی ادامه داد : دشمن به دنبال این است که به واسطه فشار های مختلف اجتماعی و اقتصادی آسیب ها و مسایل اجتماعی را به بحران و بحران ها را به مسایل امنیتی تبدیل کند.
رییس شورای شهرستان بندرعباس با بیان اینکه وجود نیروی انتظامی آگاه و هوشیاردر مسایل اخیر سبب شد که حربه دشمن به خودش باز گردد افزود : مردم بصیر و آگاه ایران به حرف دشمنان گوش نمی دهنداما مدیران باید نقش خدمتگزار ی، خدمت رسانی و روحیه انقلابی گری خود را حفظ نمایند.
سالاری خاطر نشان کرد : نقش مردم در مقابله با آسیبهای اجتماعی و بویژه رسانه ها مهم و تاثیر گذار است .
وی ادامه داد :بندرعباس و استان هرمزگان در حال حاضر بهترین شرایط آب و هوایی را داردکه این امر سبب شده ما با هجوم متکدیان به بندرعباس مواجه باشیم.
سالاری افزود : تکدی گری جرم است و برابرقانون مبارزه و دستگیری آنها وظیفه پلیس است اما آیا پلیس به تنها می تواند با متکدیان مقابله کند؟ مسلما باید دستگاههای متولی نیز در این رابطه همکاری لازم را داشته باشند به طور مثال فنی و حرفه ا ی با ایجاد کارگاههای آموزشی و حرفه آموزی ، آموزش و پرورش با قبول دانش آموزان متکدی و... در این رابطه گام ها موثری بردارند.
وی تصریح کرد : سازمانهای دخیل در امر فرهنگی و اجتماعی مانند حلقه های یک زنجیر هستند که نبود هر کدام باعث نقص در این زنجیر می شود .
رییس شورای شهرستان بندرعباس بیان داشت: شورای شهرستان به عنوان یک شورای بالادستی ، پل ارتباطی بین شوراهای شهر ،روستا و بخش با مدیران دستگاههای اجرایی استان است که علاوه برانعکاس مطالبات مردم به عنوان ناظر بر کار مدیران اجرایی مدیریت شهری عمل می نماید.
در ادامه فرمانده انتظامی شهرستان بندرعباس گفت : با توجه به مشکلات اخیر اقتصادی جامعه و از طرفی خشکسالی ها و مهاجرت افراد از جاهای مختلف کشور به این استان مخصوصا بندرعباس سبب بروز مشکلات و آسیب هایی در جامعه شده است که بسیاری از دستگاهها باید دست به دست هم دهند تا بتوان این آسیب ها را کاهش و برطرف نمود .
سرهنگ مشایخ بیان داشت : طبق اعلام شورای امنیت کشور ، هرمزگان به لحاظ امنیت در بسیا ری از شاخص ها دارا ی رتبه اول است .
وی در ادامه به بیان عملکرد پلیس شهرستان بندرعباس طی 8 ماهه نخست سال جاری پرداخت و گفت:تلاش شبانه روزی نیروی انتظامی و سایر ارگانها همچنین مردم که سهم بزرگی در ایجاد امنیت دارند دلیل به دست آوردن این عملکرد خوب بوده است .
فرمانده انتظامی شهرستان بندرعباس با اشاره به اینکه هرگز نمی توان میزان جرائم را به صفر رساند افزود : به لحاظ امنیتی مشکل خاصی در استان وجود ندارد. اما پلیس به تنهایی نمی تواندامنیت ایجاد نماید بلکه مردم و مسئولین نیز در این امر دخیلند.
سرهنگ مشایخ بیان داشت :باید انگیزه و فرصت از مجرم گرفته شود تا جلوی جرائمی مانند سرقت بسته شود.
آشوری دبیر شورای شهرستان بندرعباس نیز گفت :در طرح انتظام بخشی شهرستان بندرعباس 28 دستگاه اجرایی سهیم هستند .
وی ادامه داد : در بحث امنیت نباید نگاهها تنها به پلیس باشدبلکه مشارکت مردم و شوراها را می طلبد.
آشوری در زمینه صنوف متخلف نیز گفت : در روستاهاوظیفه شوراها و دهیاریهاست که صنوف فاقد مجوز را شناسایی و به مراجع ذی صلاح معرفی نمایند.
وی تصریح کرد : شورا ها مکلف هستند گزارش تخلفات محل خود را به پاسگاههای انتظامی ارائه دهندو د رجلسات هفتگی نیز از روسای آنها دعوت نمایندوبه بحث و تبادل نظر بپردازند.
آشوری افزود :شورای شهرستان به عنوان یک شورای بالادستی قطعا در ایجاد و افزایش احساس امنیت می تواند نقش موثری داشته باشد.
در ادامه این نشست نمایندگان شوراهای شهر و روستای شهرستان بندرعباس به بیان دیدگاهها و درخواستهای خود از جمله ایجاد پاسگاه ، کانکس پلیس ، برخورد با خرده فروشان مواد مخدر و ... پرداختند.
نظر دهید