• 1397/07/24 - 19:36
  • - تعداد بازدید: 224
  • - تعداد بازدیدکننده: 32
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

حلقه مفقوده نظام اجتماعی ما آگاهی بخشی است

رییس شورای شهرستان بندرعباس با بیان اینکه در زمینه آگاهی بخشی به مردم و مسئولین خوب عمل نکرده ایم گفت : حلقه مفقوده نظام اجتماعی ماآگاهی بخشی است،بسیاری از مردم نسبت به حقوق خود آگاهی کافی ندارند

رییس شورای شهرستان بندرعباس با بیان اینکه در زمینه آگاهی بخشی به مردم و مسئولین خوب عمل نکرده ایم گفت : حلقه مفقوده نظام اجتماعی ماآگاهی بخشی است،بسیاری از مردم نسبت به حقوق خود آگاهی کافی  ندارند.
پرویز سالاری افزود : قطعا آگاهی بخشی و ارتقا سطح آگاهی مردم و جامعه سبب می شود مردم مطالباتشان را از مسئولین بخواهندو مسئولین مجبور به پاسخگویی هستند.
وی بیان داشت :یکی از مهمترین اصول آگاهی بخشی ارتقا فرهنگ عمومی ، وجدان عمومی، ارتباط اجتماعی، ترجیح دادن منافع عمومی برفردی و نهادینه سازی مشارکت عمومی خصوصا در این مقطع زمانی که هستند کسانی که رانت می خورند و انبار می کنند، است که قطعا نظارت همگانی می تواند راهی برای کاهش  آسیب های اجتماعی باشد.
رییس شورای شهرستان بندرعباس با بیان اینکه شورای شهرستان عصاره شوراهای شهر و روستاست و یک فرصت و ظرفیت است افزود : شورای شهرستان یک شورای فرا دست  است که کار اصلی آن نظارت بر مدیران اجرایی و نظارت بر عملکرد شوراهای شهر و روستاست.
سالاری اظهار کرد :  تشکیل کمیته های ارزیابی جهت رصد عملکرد شورا های شهر و روستا ، نظارت بر اجرا و رعایت آیین نامه هاو دستور العمل ها و همچنین رصد کار مدیران اجرایی در دستور کار است.
وی با بیان اینکه شورای شهرستان وظایفی مانند مجلس شورای اسلامی دارد ،ادامه داد : برابر ماده 30 و 31 ، قانون شوراها ،مدیران اجرایی موظف هستند هر زمان که شورا از آنها دعوت نمود گزارش عملکرد ارائه دهندکه اگر اشکالاتی در کار بود شورای شهرستان می تواند به آنها تذکر دهد و یا  مدیر را به استاندار معرفی نماید.
سالاری بیان داشت : یکی از برنامه های شورای شهرستان ارزیابی عملکرد شوراهای شهر و روستاست که در این رابطه شاخص های ارزیابی ابلاغ خواهد شد و بر اساس آن در روز شوراها 3 شورای شهر برتر ، 3 شورای روستای برترو 3 نفر از اعضای شورای شهر و 3 نفر از اعضا شورای روستاها که بهترین عملکرد و طرح ها را  بر اساس شاخصه های ابلاغی ارائه داده اند معرفی و تجلیل می شوند .
رییس شورای شهرستان بندرعباس در بخش دیگری از سخنان خود ابراز داشت : متاسفانه شوراهای شهر و روستا منتظرند که شهرداری یک لایحه بنویسد و ما در مورد آن بحث و گفتگوکنیم این در حالی است که اعضای شورا باید طرح هایی  در زمینه های اجتماعی ، اقتصادی ، فرهنگی و آموزشی ارائه نمایند همچنین ماده 30 آیین نامه داخلی شورا ها،شورا ها  را موظف  به رصد کردن  طرح های عمرانی نموده تا طرح های اولویت دار را پس از ارائه به شورای شهرستان به فرمانداری ابلاغ نموده و دردستور کار شورای برنامه ریزی جهت تخصیص بودجه لازم قرار گیرد .
پرویز سالاری در ادامه بیان داشت:بخش عمده ای از مشکلات و اشکالات در شورا ها مربوط به عدم آگاهی از آیین نامه ها و دستور العمل ها است که امیدواریم با برگزاری همایش های آموزشی برای روسای شوراهای شهر و روستا و اعضای این شورا ها بتوانیم در این زمینه راهگشا باشیم.
وی ادامه داد : شورای شهرستان علاوه بر نظارت بر کار شورا ها و مدیران اجرایی، وظایف دیگری از جمله تعیین آیین نامه اجرایی برای برخی مسائل از جمله مسائل فرهنگی وآموزشی که در ذیل ماده 78 قانون شورا ها در مورد آن توضیح داده شده است نیز دارد.
سالاری در این خصوص خاطر نشان کرد : برابر این ماده قانونی در خصوص مسایل فرهنگی ،می توانیم برای استفاده از مکانهای مذهبی ، تاریخی و اشاعه هنرهای بومی، محلی و هنرهای دستی ، در زمینه آموزش نیز آموزش شعر و موسیقی محلی آموزش و احیا زبان محلی و بازیهای محلی که بسیاری از آنها به دست فراموشی سپرده  شده آیین نامه وضع و اجرا نماییم .
رییس شورای شهرستان بندرعباس همچنین وضع آیین نامه در خصوص  نظارت بر اماکن بهداشتی و درمانی ، رستوران های بین راهی و مساجد آنها را از جمله وظایف شورای شهر برشمرد.

  • گروه خبری : عمومی
  • کد خبر : 5729
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید