مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری بندرعباس گفت:
توسعه هر شهری باید بر اساس زیرساختها و شرایط اقلیمی انجام شود
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس،" مصطفی خادم" در یازدهمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس، توجه به سیما، منظر و فضای سبز شهر را از اولویتهای شهرداری بندرعباس دانست و عنوان کرد: توسعه هر شهری باید بر اساس زیرساختها و شرایط اقلیمی انجام شود.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری بندرعباس گفت: در شهر بندرعباس با 330 هکتار چمن سبز مواجه ایم که به ازای جمعیت 543 هزارنفری، 11.78 به ازای هر نفر فضای سبز در شهر وجود دارد.
به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس،" مصطفی خادم" در یازدهمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس، توجه به سیما، منظر و فضای سبز شهر را از اولویتهای شهرداری بندرعباس دانست و عنوان کرد: توسعه هر شهری باید بر اساس زیرساختها و شرایط اقلیمی انجام شود.
وی با اعلام 6.5 درصدی کاربریهای فضای سبز در زمینهای شهر بندرعباس، اضافه کرد: از سه سال قبل با بحران شدید خشکی و کمبود آب مواجه شدیم و بابت آن لطمات زیادی به بدنه فضای شهری وارد شد.
خادم بابیان اینکه با کاهش منابع خاک، خاک شور و کم کیفیت روبهرو هستیم که باید هرچه زودتر تقویت شوند، تصریح کرد: به سبب مشکلات مالیاتی سازمان فضای سبز با مشکلات زیادی روبهرو بودهایم که در برخی استانها، سازمان فضای سبز اقدام به ایجاد حساب مشترک امانی با شهرداری کرده تا مسائل مالیاتی برطرف شود.
وی یکی از ارکان اصلی مدیریت را نظارت بر بودجه دانست و عنوان کرد: با محدودیت پیمانکاران در حوزه فضای سبز مواجه ایم که البته باید گفت در این حوزه و اقلیم خاص بندرعباس جز اولین افرادی هستیم که کارهایی انجام میدهیم که باید تجربه کرد و پیمانکار سازی کرده و پیمانکار جدید وارد کنیم که در این زمینه اکنون موفق به تحقق آن شدیم.
خادم تصریح کرد: این سازمان تاکنون به اجرای پروژههایی مانند باغ گلها، باغ پرندگان، اکو پارک پنجعلی و پارک بانوان منطقهای پرداخته است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه تولید گل فصلی در بندرعباس منجر به صرفهجویی نیم میلیارد تومانی شد، اضافه کرد: در این مدت با توسعه نهالستانها در بندرعباس علیرغم بحران خشکسالی مواجه بودهایم که البته در این زمینه به پایش منابع آبی پرداختهایم.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری بندرعباس با تأکید بر فرهنگسازی و جلب مشارکت مردمی، تصریح کرد: بیش از 3 هزار همیار فضای سبز در بندرعباس وجود دارد و در این مدت در مدارس هم آموزشهای لازم انجام میشود تا بتوانیم این مهم را در آینده بهصورت گسترده عملیاتی کنیم.
خادم بابیان اینکه هر محلهای خواستار کاشت درخت باشد این کار را برایشان انجام میشود، خاطرنشان کرد: با تکیه بر استراتژی بومیگرایی در حال شناسایی گونههای بومی و استفاده از آنها در فضای سبز شهری هستیم.
وی با اشاره به جنگل مانگرو در ساحل پارک ولایت، اضافه کرد: در این مدت 19 هزار و 776 متر از فضای سبز شهرداری را آبیاری تحتفشار قرار داریم اما مشکلاتی که بابت تأمین لولهها داریم باعث شده تا این موضوع با مشکلاتی روبهرو باشد.
خادم با اشاره به اینکه طراحی پارک گلها بر عهده این سازمان بود، افزود: هنوز به صد درصد آنچه میخواستیم، نرسیدیم اما امیدواریم با حضور متخصصین امر در ادامه راه موفق به پیادهسازی اهداف شویم.
این مقام مسئول با تأکید بر اینکه اگر بودجهمان به 10 میلیارد تومان افزایش یابد میتوانیم تغییرات چشمگیری را شاهد باشیم، اضافه کرد: از استاندار هرمزگان درخواست دارم توجه خاصی به بحث فضای سبز داشته باشد و تاکنون چندین بار من را احضار کردهاند و امیدوارم با تخصیص بودجه بیشتر شاهد پیشرفت و توسعه در بخش فضای سبز شهری باشیم.
وی بابیان اینکه در خصوص وسایل بازی و روشنایی پارکها این سازمان هیچ دخل و تصرفی ندارد، اظهار کرد: امسال رویکرد این بود زمین تملک کنیم و پارک بسازیم؛ سادهترین کار در فضای سبز کاشتن است اما نگهداری آن سخت است.
وی با اشاره به اینکه شناسنامهدار کردن درختان قدیمی نیاز به 200 میلیون تومان بودجه دارد، تصریح کرد: نکته مهم در ایجاد خیابانهای بندرعباس این است که قبل از ایجاد خیابان، درختان بهعنوان یک المان موجود در نظر گرفته نشدهاند.
نظر دهید