• 1395/09/28 - 12:40
  • - تعداد بازدید: 242
  • - تعداد بازدیدکننده: 35
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس خواستار شد:

تبدیل شدن بندرعباس به یک کلان‌شهر

رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس با انتقاد از عدم تبدیل‌شدن بندرعباس به یک کلان‌شهر، اظهار کرد: چرا باید شهری به‌مانند اراک کلان‌شهر باشد اما شهر بندرعباس هنوز در شمار کلان‌شهرها محسوب نمی‌شود که در این راستا تشکیل شورای راهبردی توسعه شهر بندرعباس را به تصویب رساندیم و فرماندار نیز این موضوع را تأیید کرده است.

رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس خواستار شد:


تبدیل شدن بندرعباس به یک کلان‌شهر


رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس با انتقاد از عدم تبدیل‌شدن بندرعباس به یک کلان‌شهر، اظهار کرد: چرا باید شهری به‌مانند اراک کلان‌شهر باشد اما شهر بندرعباس هنوز در شمار کلان‌شهرها محسوب نمی‌شود که در این راستا تشکیل شورای راهبردی توسعه شهر بندرعباس را به تصویب رساندیم و فرماندار نیز این موضوع را تأیید کرده است.


به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس؛ پرویز سالاری در جلسه شورای اداری شهرستان بندرعباس، ابراز کرد: امروزه تحولات در همه‌جا ثانیه‌ای است و مجبوریم خود را با تحولات به‌روز کنیم و اگر این کار را نکنیم، مجبور به زوال و نیستی هستیم که در این جهت باید خود را با سلاح روز به‌ویژه شبکه‌های جدید فضای مجازی، فناوری روز، برقراری ارتباط با همتایان خود در سایر شهرستان‌ها و استان‌ها به‌روز کنیم.


وی ادامه داد: ما باید خودمان را در جداول و شاخص‌ها بیابیم و در شاخص‌هایی که برخی مدیران دارند بین وظایف و خدمات ارائه‌شده آن‌ها شکافی است که باید این فضای مابین مبتنی بر برنامه باشد.


سالاری بابیان اینکه ظرفیت‌های نسبی شهر بندرعباس از همه شهرهای ایران بیشتر است، افزود: چرا باید شهری به‌مانند اراک کلان‌شهر باشد اما شهر بندرعباس هنوز در شمار کلان‌شهرها محسوب نمی‌شود که در این راستا تشکیل شورای راهبردی توسعه شهر بندرعباس را به تصویب رساندیم و فرماندار نیز این موضوع را تأیید کرده است.


وی اضافه کرد: هرروز نزدیک به 50 هزار نفر نیرو از چهارراه جهان بار به سمت صنایع غرب استان می‌روند که نیاز به‌وسیله نقلیه برای جابه‌جایی دارند و این وسایل نقلیه باعث آلودگی زیستی می‌شوند که پیشنهاد راه‌اندازی خط ریلی از سورو تا صنایع فراساحل را داده‌ایم که این موضوع مشارکت صنایع را می‌طلبد.


این مقام مسئول اذعان کرد: از نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و استاندار به‌عنوان متولیان شورای فرهنگ عمومی خواستاریم از صنایع غرب بندرعباس موضوع استفاده از وجود نخبگان در ظرفیت‌های خود را پیگیری کنند.


وی عنوان کرد: نکته دیگری که در این شورای راهبردی مطرح شد طرح مطالعاتی است که از سال 1384 برای احداث 7 پارک جنگلی در کمربند سبز شهر بندرعباس برنامه‌ریزی‌شده است که یکی از آن‌ها پارک جنگلی پنجه علی است که شهرداری هم‌اکنون در حال احداث آن است، همچنین ما از جناب استاندار خواسته‌ایم که مشارکت صنایع در احداث پارک‌های جنگلی را خواستار شوند و آن پارک جنگلی به نام آن صنعت اسم‌گذاری شود.


سالاری خاطرنشان کرد: ما واقعاً نیازمند به استفاده از ظرفیت‌های ویژه شهر بندرعباس هستیم و به استناد همین ماده‌قانونی از فرماندار شهر بندرعباس می‌خواهیم در راستای بند 5 ماده 4 قانون تأسیس شورای عالی معماری و شهرسازی ایران که توسعه شهری را موردتوجه قرار می‌دهد، موضوع کلان‌شهر شدن بندرعباس را با توجه به ساختار پیشبرد دهد.


وی ادامه داد: تابه‌حال چقدر از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری مردم استفاده کرده‌ایم و در جهت بهسازی شهر استفاده کرده‌ایم که این موضوع نیاز به پیگیری دارد.


رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس تأکید کرد: سال گذشته قانون جامع مدیریت واحد شهری به‌عنوان لایحه توسط دولت تقدیم مجلس شد و از مجلس محترم خواستار تسریع در به تصویب رسانی این موضوع هستیم که خوشبختانه با مدیریت فرماندار بندرعباس مدیریت واحد شهری را در این شهر را تا حدودی شاهد هستیم.


وی از تمام دستگاه‌های دولتی و خصوصی تقاضا کرد برنامه‌های خود در جهت عمران و آبادانی و هر نوع برنامه دیگر در جهت خدمت‌رسانی در شهر را به شورای اسلامی شهر بندرعباس تا پایان اسفندماه برای برنامه‌ریزی در سال آینده ابلاغ کنند تا در برنامه‌ریزی‌های  مجموعه شهری هماهنگی به عمل آید.


سالاری افزود: با تشکیل شورای اجتماعی محلات برای احیا محلات و برند سازی آن‌ها شناسنامه تعبیه کرده‌ایم که قطعاً برای  ایجاد شناسنامه محلات همکاری و همراهی دیگر دستگاه‌های اجرایی مؤثر است.


وی تصریح کرد: با توجه به اینکه شورای شهر یک قدرت اجتماعی است و سیاسی نیست، اعضای این شورا نباید خود را درگیر جناح‌بندی‌های سیاسی کنند و برابر سوگندی که خورده‌اند کار خود را انجام دهند، کار انتخابات به دستگاه سیاسی شهر واگذار می‌شود و سعی داریم به‌دوراز جناح‌بندی‌های سیاسی در راستای خدمات بهتر و بیشتر به شهروندان گام برداریم.


این مقام مسئول بابیان اینکه من خود یک خبرنگار هستم ابراز کرد: باید فضای همدلی و شفاف‌سازی داشته باشیم و کارهای خود را به مردم اطلاع‌رسانی کنیم به همین جهت از تمام دستگاه‌های اجرایی خواستارم در این ماه‌های پایانی دولت به‌نقد خبرنگاران با سعه‌صدر پاسخ دهند و آن‌ها را به‌درستی قانع کنند.


وی در پایان گفت: نمایندگان شورای اسلامی شهر طبق قانون موظف به تذکر از نارسایی‌ها و مشکلات مرتبط با خدمات شهری به مدیران هستند، در همین راستا نظارت بر اماکن بهداشتی، تماشاخانه‌ها و اماکن عمومی یکی از وظایف این شورا است که در همین راستا سه کمیته نظارتی تشکیل داده‌ایم و اعضای کمیته نظارتی به فرماندار و مدیران معرفی‌شده‌اند که هدف آن‌ها پیگیری حل مشکلات و ارتقای خدمات است.


 


 

  • گروه خبری : عمومی
  • کد خبر : 2592
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید