• 1398/08/29 - 15:06
  • - تعداد بازدید: 232
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

در یکصد و چهل و دومین جلسه شورای اسلامی شهر بندرعباس، " کلیات طرح تاسیس اداره کل حقوقی شهرداری بندرعباس" تصویب شد

بیشترین ناراحتی مردم مسئله دپوی زباله است و شهرداری منطقه 3 امکانات کافی برای جمع‌آوری سریع زباله را در اختیار ندارد به همین علت جمع‌آوری زباله دپو شده طول می‌کشد و از همین مسئله مردم نارضایتی دارند

14.00 Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA


به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس، یکصد و چهل و دومین جلسه شورای اسلامی شهر بندرعباس با دستور کار ارائه گزارش شهرداری از وضعیت تنظیف منطقه 3 شهرداری و همچنین طرح کمیسیون نظارت، ارزیابی و حقوقی شورای  اسلامی شهر بندرعباس در مورد چارت تشکیلاتی اداره کل حقوقی شهرداری برگزار شد.


فاطمه جراره، رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه اظهار داشت: پس از انصراف پیمانکار، شهرداری منطقه 3 تلاش خوبی برای جمع‌آوری زباله داشته که قابل تقدیر است.


فاطمه جراره گفت: بیشترین ناراحتی مردم مسئله دپوی زباله است و شهرداری منطقه 3 امکانات کافی برای جمع‌آوری سریع زباله را در اختیار ندارد به همین علت جمع‌آوری زباله دپو شده طول می‌کشد و از همین مسئله مردم نارضایتی دارند.


رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس عنوان کرد: باید هر چه سریع تر فکری برای حل این مشکل شود و شهرداری باید قبل از اینکه پیمانکار کار را رها می کرد، جلوی ایجاد این مشکل را می‌گرفت.


فیصل دانش سخنگوی شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه اظهار داشت: اهمیت دادن به موضوع تنظیف، دغدغه اعضای شورای شهر می باشد، و اینکه پیمانکار تنظیف منطقه 3 کار جمع آوری زباله در منطقه را رها کرده و شهرداری با همان امکانات اندک خود، کار تنظیف منطقه را ادامه می دهد، قابل تقدیر است.


دانش گفت:  پیمانکار تنظیف شهرداری منطقه 3 با توجه به برآوردهای موجود خواستار افزایش رقم قرارداد خود بودند اما شهرداری این مبلغ را مناسب ندیده و جهت دفاع از حقوق شهروندان با درخواست افزایش مخالفت کرد.


دانش افزود: پس از انصراف پیمانکار، شهرداری منطقه 3  با توجه به رسالت خدمات رسانی به شهروندان، خود جمع‌آوری زباله را بر عهده گرفت و لازم به ذکر است در جمع آوری دپوی زباله در سازمان پسماند ایراداتی مشاهده می شود که می بایست هر چه سریعتر مرتفع گردد.


اسماعیل بواشه،عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه اظهار داشت: با توجه به بازدیدی که از منطقه ۳ انجام شد، مردم نسبت به دپوی زباله‌ها در کوی ملت بسیار معترض بودند.


بواشه گفت: یکی از اعتراضات مردم دپوی زباله به‌ویژه در کوی ملت است، برای مهار و جلوگیری از دپوی پسماند که موجب بروز بیماری می‌شود باید ترتیبی اندیشیده شود.


بواشه افزود: مسئله دیگر این است که وضعیت قرارداد پیمانکاران در مناطق 1 و 2 به چه شکل است، شهرداری منطقه 3 بسیار در مسئله تنظیف تلاش می‌کند و نسبت به سایر شهرداری‌های مناطق دیگر  قوی‌تر عمل کرده است.


رضا حیدری‌زاده رئیس کمیسیون بهداشت، سلامت و خدمات شهری شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه با بیان اینکه، مشارکت اهالی در منطقه 3 قابل ستودن است، خاطر نشان کرد: یک هفته مردم ساکن در منطقه 3 تحمل کنند با تعیین پیمانکار وضعیت بسیار بهتر و مشکلات مردم هم کاهش می‌یابد.


مجید عسکری‌زاده  رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه گفت: زباله معضل اساسی و جدی برای شهر بندرعباس است، 3 هکتار زمین از زمین‌های شهر به بحث دفع غیراصولی زباله اختصاص یافته که موجب ورود 2 اینچ شیرابه زباله به دریا می‌شود.


عسکری‌زاده بیان کرد: روش جمع آوری و دفع زباله در شهر بندرعباس غیراصولی است و تهدیدی جدی برای سلامت شهروندان محسوب می شود.


وی گفت: باید با آموزش های لازم به شهروندان و دانش آموزان در مدارس، تفکیک جمع آوری زباله ها صورت گیرد.


موحدی معاون خدمات شهری شهرداری بندرعباس، گفت: میزان جمع آوری زباله بر اساس تناژی که در ۱۴ روزی که توسط شهرداری منطقه ۳ جمع آوری شده است ۱۱۵ تن بوده است که از میزان جمع آوری که شرکت‌های پیمانکاری جمع آوری می‌کردند بیشتر شده است.


مرادی‌زاده شهردار منطقه 3 در این جلسه اظهار داشت: از روز 13 آبان‌ماه شهرداری منطقه 3 پس از انصراف پیمانکار، کار جمع‌آوری زباله‌ها را با 12 دستگاه خاور، 6 دستگاه کامیون و یک لودر آغاز کرد و بر حسب تناژ به طور متوسط روزانه 115 تن زباله جمع‌آوری کردیم.


در ادامه جلسه دستور کار" طرح کمیسیون نظارت و ارزیابی حقوقی شورا در صورت چارت تشکیلاتی اداره کل حقوقی شهرداری" مطرح شد،  سپس کیانوش جهانبخش، رئیس کمیسیون نظارت، ارزیابی و حقوقی شورای اسلامی شهر بندرعباس اظهار داشت: بندرعباس از سال گذشته تبدیل به کلانشهر شده است و با توجه به وسعت خدمات به نظر می رسید که ما باید ساختار حقوقی را تغییر دهیم تا نوع برخورد با پرونده‌ها به خوبی انجام شود.


جهانبخش ادامه داد: در واقع ما نگاهمان به حقوقی بر اساس سوگندی است که در مجموعه شورای شهر یاد کرده ایم یعنی بر اساس صلاح شهروندان اما متاسفانه این نگاه در بعضی از مجموعه‌ها وجود ندارد و گاها یک واحد کوچک مشکلاتی را به وجود می‌آورد که هم شهرداری و هم مردم متضرر می‌شوند.


کیانوش جهانبخش افزود: زمانی می‌توان عملکرد شهرداری را مطلوب دانست که کمترین پرونده به واحد حقوقی ارجاع و ساختار حقوقی اصلاح نیز شود.


رئیس کمیسیون نظارت، ارزیابی و حقوقی شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: هر سازمان تابعه شهرداری یک واحد حقوقی دارد که بر اثر تفسیر سلیقه‌ای گاهی مشکلاتی را پیش می‌آورند که باید از جیب شهروندان و شهرداری هزینه شود اما اگر وحدت رویه باشد بسیاری از مشکلات کنونی در حوزه حقوقی به‌وجود نخواهد آمد.


جهانبخش گفت: وقتی بندرعباس به کلانشهر تبدیل شده لذا نیاز است تصمیمات شهرداری و شورای شهر نیز در حد کلانشهر باشد، شهردار موظف است طرح‌های ما در شورا را اجرا کند، شورا حق قانونی دارد خلأها را رصد و آنها را پوشش دهد.


گفتنی است؛ پس از بررسی های اعضای شورای شهر، کلیات طرح تاسیس اداره کل حقوقی شهرداری بندرعباس به تصویب رسید و مقرر شد برخی اصلاحات در چارت سازمانی این اداره کل اعمال شود.


 


 


  • گروه خبری : عمومی
  • کد خبر : 8306
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید