• 1398/08/22 - 14:36
  • - تعداد بازدید: 167
  • - تعداد بازدیدکننده: 17
  • زمان مطالعه : 9 دقیقه
در یکصد و چهلمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس تأکید گردید؛

شهرداری در نگهداری پروژه های افتتاح شده خود دقت بیشتری داشته باشد/ تیم فوتبال شهرداری بندرعباس وضعیت خوبی ندارد/ دکه های سطح شهر سریعتر ساماندهی و تعیین تکلیف شوند

اعضای شورای شهر که نطق خود را درجلسه بیان نمودند، از رئیس شورای شهر درخواست داشتند که این تذکرات بصورت کتبی به شهردار بندرعباس ابلاغ گردد

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس؛ یکصد و چهلمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر بندرعباس، با دستور کارهای "طرح کمیسیون بهداشت، سلامت و خدمات شهری شورای اسلامی شهر بندرعباس در خصوص ممنوعیت کاشت درخت کنکارپوس بعنوان درخت سایه دار در سطح شهر بندرعباس به مدت دو سال" و" نامه شماره 1/86981 مورخ  98/7/28 شهرداری بندرعباس در خصوص افزایش نرخ کرایه تاکسی"  با حضور مدیر عامل سازمان سیما و منظر شهری شهرداری بندرعباس برگزار شد.


در این جلسه بواشه، بلارک، عامری و عسکری هر کدام نسبت به عملکرد شهرداری بندرعباس در حوزه های مختلف مانند تیم فوتبال شهرداری، زمین های محله آیت ا... غفاری، واگذاری دکه ها، خور شیلات، قلیان فروشان در ساحل شهر بندرعباس و مسدود شدن ضلع شرقی خور نایبند اعتراض داشتند که بعد از بیان تذکرات، اعضای شورای از رئیس شورای شهر درخواست داشتند که این تذکرات بصورت کتبی به شهردار بندرعباس ابلاغ گردد.


فاطمه جراره، رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه بیان کرد: هنگامی که پروژه های شهرداری احداث و افتتاح می شود، شهرداری برای نگهداری آن اقدامات جدی انجام نمی دهد و متاسفانه نظارتی بر نگهداری آن  صورت نمی گیرد.


جراره گفت: پروژه هایی نظیر پارک دباغیان، خور شیلات و... که شهرداری جهت استفاده شهروندان افتتاح نموده، به دلیل نبود نظارت و همچنین عدم نگهداری صحیح، متاسفانه شهروندان فقط چند ماه از این پروژه ها بیشتر نمی توانند  استفاده کنند، و شهرداری باید در نگهداری پروژه های افتتاح شده دقت بیشتری داشته باشد.


رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: در چند ماه اخیر ظاهراً بندی بعنوان عوارض داربست از شهروندان و افرادی که به شهرداری های مناطق و نواحی شهرداری بندرعباس مراجعه می کنند تحت عنوان عوارض داربست، پول از شهروندان وصول می کنند که مورد نارضایتی شهروندان شده است.


جراره گفت: طبق بند عوارض، کرایه دهندگان داربست می بایست عوارض پرداخت کنند نه این که مالکان ساختمانی که پروانه ساختمانی دریافت کرده اند عوارض پرداخت نمایند.


رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در بخش پایانی سخنان خود گفت: طبق بند 7، وصول عوارض به نسبت مساحت لوله های بسته شده برای هر ساختمان در هر منطقه جداگانه محاسبه و دریافت می گردد و از ساختمان های در دست احداث به هنگام صدور پروانه ، 50 درصد هزینه اشغال معبر دریافت می شود در صورتی که حتی اگر در معبر هم قرار نداشته باشد پول طبق همین بند شهرداری دریافت می کند، لذا شهرداری می بایست پول هایی را که در این قالب از شهروندان دریافت کرده به آنها برگرداند.


در ادامه اسماعیل بواشه، عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس در نطق پیش از دستور خود به موضوعاتی نظیر؛ تیم فوتبال شهرداری، زمین های محله آیت ا... غفاری و اتوبوس های بی آر تی اشاره و بیان کرد: تیم فوتبال شهرداری بندرعباس متأسفانه حال و روز خوبی ندارد و بین 14 تیم در گروه ب لیگ دسته دوم کشور در رده چهاردهم قرار دارد و از 8 بازی، 6 باخت، یک برد و یک تساوی با 4 امتیاز در قعر جدول لیگ قرار دارد  و باید حمایت و نظارت بیشتری بر این تیم صورت گیرد.


بواشه گفت: شهرداری قراردادهایی را در فاز یک محله آیت ا...غفاری با سرمایه گذار منعقد نموده که زمین های این  محله را تملک نماید و جایگزین آن مکانی در اختیار اهالی این محله قرار دهد، ولی هنوز حدود 30 درصد ساکنان محله با مشکل مواجه هستند که  با توجه به بارندگی های اخیر دغدغه آنان نیز بیشتر گردیده است، چرا که شهروندان عزیز آیت ا...غفاری جهت تعمیرات، بازسازی و ساخت خانه های خود و یا اخذ سند مالکیت به شهرداری مراجعه می کنند و به آنها می گویند که ملک شما در فاز یک قرار دارد و باید شهرداری کار تملک آنها را انجام دهد، اما بعد از گذشت 4 الی 5 سال هنوز مشکل اهالی علی رغم جلسات متعددی که در کمیسیون با مسئولین شهرداری گرفته شد و قول مدت ۱۵ روزه جهت تعیین تکلیف و ارائه راهکاری  برای حل مشکل داده شد، متاسفانه هنوز هیچ اتفاقی در این زمینه صورت نگرفته است،  لذا شهرداری می بایست بطور ویژه نسبت به حل مشکل ساکنین این منطقه پیگیری های لازم را انجام دهد.


 بواشه در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: اتوبوس های ویژه(BRT )که از سال 95 کار راه اندازی آن شروع شده بود قرار بود یک سال بعد افتتاح شود اما هنوز بعد از گذشت 3 سال از این موضوع خبری نیست و مسولین هر سال وعده سال بعد رو میدهند و شهرداری باید این موضوع را در دستور کار خود قرار دهد تا شهروندان بتوانند هر چه سریعتر و به نحو شایسته از این خط ویژه و اتوبوس ها استفاده نمایند.


سپس جواد بلارک، عضوهیئت رئیسه شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه گفت: موضوع تعیین تکلیف دکه های سطح شهر بارها در جلسه ی شورای شهر مطرح شده است و قرار شد که معاونت خدمات شهری شهرداری بندرعباس، لیست کاملی از دکه های موجود سطح شهر به شورای شهر بندرعباس ارائه نماید، ولی لیست ناقصی به شورا از سوی معاونت خدمات شهری شهرداری ارائه شد، و هر روز در سطح شهر شاهد ایجاد دکه های جدیدی هستیم که متأسفانه متولی مشخصی ندارد و کسی نیز در این زمینه پاسخگو نمی باشد.


بلارک اظهار کرد: خورهای سطح شهر در زمان بارندگی برای مردم مشکلاتی ایجاد کرده است و خور شیلات که هزینه های هنگفتی شامل پمپ آب، چراغ ها و... محیطی برای تفریح و گردشگر در نظر گرفته شده بود، متأسفانه به بهره برداری نرسیده و بلاتکلیف مانده است که شهرداری آن را سریعاً در دستور کار خود قرار دهد.


حجت الاسلام والمسلمین احمد عامری سیاهوئی؛ رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه گفت: وجود قلیان فروشان در ساحل مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد کرده است و ساحل مکان آرامش و تفریحی برای شهروندان است نه مکانی برای قلیان فروشان.


عامری سیاهوئی بیان کرد: شهروندان به وجود قلیان فروشها در ساحل شهر بندرعباس ناراضی هستند و انتظار می رود که حداقل این قلیان فروشان سازماندهی شوند و یا اینکه دستگاه های اجرایی با یک وحدت رویه شغل دیگری برای آنها ایجاد کنند و یا مکان دیگری برایشان در نظر گرفته شود.


عامری سیاهوئی افزود: بایستی با همکاری و مشارکت همه ی دستگاه های اجرایی برای این معضل چاره اندیشی شود و دستگاه های مسئول این موضوع را در دستور کار خود قرار دهند.


رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر بندرعباس در پایان خاطرنشان کرد: صنایع غرب باید درصدی از درآمد های خود را در قبال مسئولیت های اجتماعی هزینه نمایند، که مستلزم این است هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر بندرعباس ضمن دعوت از مجموعه ی صنایع درخواست به همکاری در این زمینه نماید.


مجید عسکری زاده، عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: مردم برای عبور و مرور از ضلع شرقی خور نایبند در تنگنا هستند و رفت و آمد شهروندان از این راه مسدود شده است.


عسکری زاده خاطرنشان کرد: دانش آموزان این منطقه برای تردد به مدرسه با مشکل مواجه هستند و عبور و مرور آنها به کندی صورت می گیرد،  لذا شهرداری برای حل این مشکل باید به صورت جدی ورود کند.


سپس اعضای شورای شهر که نطق خود را درجلسه بیان نمودند، از رئیس شورای شهر درخواست داشتند که این تذکرات بصورت کتبی به شهردار بندرعباس ابلاغ گردد.


در ادامه جلسه دستور کار ممنوعیت کاشت درخت کنکارپوس بعنوان درخت سایه دار در سطح شهر بندرعباس به مدت دو سال مطرح شد، رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: پروژه ها و طرح های فضای سبز با مطالعه و برنامه ریزی انجام شود، نه این که از فضای سبز شهرهای دیگر تقلید کنیم، اگر پروژه ها همراه با مطالعه اجرا شود مشکلات کمتر می شود.


فاطمه جراره افزود: با توجه به اینکه این نوع درختان ریشه ی قوی دارد، شهروندانی که به دلیل کاشت این درختان زیر ساخت های زیرزمینی آنها دچار مشکل شده است، مکرر به شهرداری مراجعه می کنند و شهرداری باید در این زمینه ورود کند تا مشکل شهروندان کمتر شود.


رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در پایان بیان کرد:جایگزینی درختان کنکارپوس، درختانی متناسب با اقلیم منطقه باشد.


رضا حیدری زاده رئیس کمیسیون بهداشت، سلامت و خدمات شهری شورای اسلامی شهر بندرعباس بیان داشت: حدود 50 درصد پوشش گیاهی سطح شهر بندرعباس را درخت کنکارپوس تشکیل می دهد شورای شهر بندرعباس با توجه به دغدغه هایی که دارد تصمیم گرفته که پوشش گیاهی شهر بندرعباس متنوع باشد و به مدت دو سال کاشت درختان کنکارپوس را ممنوع نماید، البته هنوز شورای شهر به این نتیجه نرسیده است که این درختان بیماری زا می باشد.


حیدری زاده گفت: کاشت این درخت در کمربند سبز شهر بندرعباس که هیچگونه تأسیسات شهری در آنجا وجود ندارد، ادامه داشته باشد.


رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر بندرعباس تصریح کرد: برای جایگزینی این درخت فضای سبز را ملزم کردیم که از گیاهان بومی و مثمر و سازگار با اقلیم منطقه کاشته شود تا شاهد پوشش گیاهی متنوع در سطح شهر باشیم.


در ادامه جلسه مجید عسکری زاده اظهار کرد: درختان کنکارپوس بدون مطالعه و تحقیق در سطح شهر کاشته شده اند.


عسکری زاده گفت: درختان کنکارپوس، درختان همجوار خود را خشک می کند در صورتی که درختانی مانند گل ابریشم آب کمتری نیاز دارند و هم اینکه مقاوم هستند.


وی افزود: بعد از هر بارندگی تنفس زیر این درختان سخت می شود و این نوع درخت زیبنده شهر بندرعباس نیست و باید جلوی رشد این درخت به هر طریقی گرفته شود.


اسلام باوقار عضو دیگر شورای اسلامی شهر بندرعباس، در این جلسه گفت: برای زیبایی فضای سبز شهری از پوشش گیاهی درختانی استفاده شود که علاوه بر زیبایی، ثمردهی نیز داشته باشند.


کیانوش جهانبخش عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه گفت: به سمت الگوی کاشت با تدوین طرح جامع فضای سبز شهر بندرعباس حرکت کنیم و یکبار برای همیشه مطالعات اساسی در این زمینه صورت گیرد.


وی افزود: با نگاه تخصصی و علمی طرح جامع فضای سبز شهر بندرعباس، تدوین، مصوب و اجرایی شود.


جهانبخش بیان کرد: بلوار امام خمینی، بهترین الگوی کاشت فضای سبز شهر بندرعباس است و این ورودی ، آبروی شهر است.


رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری بندرعباس در این جلسه گفت: نگاه به موضوع درخت کنکارپوس با حب و بغض است، در ابتدای ورود این درخت به فضای سبز شهری گفته شد، هدف جنگل کاری و کنترل آلودگی است زیرا این درخت به راحتی تکثیر می شود.


مصطفی خادم گفت: 60 درصد این درخت ها در سطح شهر نیاز به اصلاح دارند و معضل اصلی این درخت ریشه قوی آن است که آسیب هایی به زیرساخت  شهری وارد کرده است.


در ادامه جلسه، دستور کار کاشت درخت کنکارپوس بعنوان درخت سایه دار در سطح شهر بندرعباس به مدت دو سال با تصویب اعضای شورای اسلامی شهر بندرعباس ممنوع شد.


گفتنی است؛ دستور کار دوم جلسه در خصوص افزایش نرخ تاکسی با توجه به عدم حضور به موقع سعید حسینی پور مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بندرعباس، توسط رئیس شورا از دستور کار خارج شد.


 


 


 


 

  • گروه خبری : عمومی
  • کد خبر : 8272
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید