• 1397/10/09 - 12:42
  • - تعداد بازدید: 517
  • - تعداد بازدیدکننده: 21
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
پرویز سالاری

9 دی تبلور شعور سیاسی ملت ایران بود

  براندازی نرم از نوع کودتای مخملی از سال 1369 کلید خورد. یعنی دقیقا بعد از جنگ تحمیلی بر علیه کشورمان در همان سال.


در همان سال کنت تیمرمن عضو برجسته NET  آمریکا می گوید که با حرکات فرهنگی باید ذائقه‌ها را عوض کنیم و تنها از این طریق است که می‌توان ولایت فقیه را از مردم جدا کرد. دقیقا در همان زمان مقام معظم رهبری، موضوع شبیخون فرهنگی در برابر این سیاست مزورانه دشمنان بر علیه نظام جمهوری اسلامی را عنوان کردند. هر چند این توصیه توسط مسؤولین وقت به خوبی دریافت نشد.


مقامات ارشد سازمان جاسوسی سیا نظیر ادوارد شرمن اظهار می‌دارد سیاست فرسوده سازی در ایران از لحاظ عقیدتی، باید برای ما جذابیت داشته باشد. او می‌گوید اگر ولایت در ایران از هم بپاشد، می‌توان پذیرفت که جمهوری اسلامی تغییر ماهیت داده است.


تجمع مردم شیراز به مناسبت بزرگداشت 9 دی


صدرالدین الهی از عوامل سرشناس رژیم پهلوی نیز در نشریه‌ای به نام فوق‌العاده در 15 مرداد 68 در جایگاه یک عنصر وابسته نفوذی در مطبوعات ایران می‌نویسد از این به بعد مبارزه مسلحانه و بکار بردن واژه‌های براندازی، سرنگونی و یا زد و بندهای سیاسی بوسیله اعلامیه، بیانیه و مصاحبه کارآیی ندارد. تنها یک راه وجود دارد راهی که ما را به بقای واقعی می‌رساند. این راه باید با یک مبارزه فرهنگی نرم آغاز شود و در تمامی زمینه‌های تئاتر، سینما، شعر، موسیقی و ورزش و ... حکومت ایران را فقط با سلاح فرهنگی می‌توان خلع سلاح کرد و دست بسته تحویل مردان سیاست داد.


همین فرد علی‌رغم این که از قلم بدستان زمان طاغوت بود و در زمان جنگ به لجن پراکنی علیه انقلاب اسلامی و بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی مشغول بود از طریق یکی از عناصر نفوذی به نام هوشنگ احمدی که عنصر نفوذی در ساواک در حزب توده و از مدیران نشریه سینمایی گزارش فیلم بود، مقالات خود را در فضای انقلابی ایران و در قالب نشریه مذکور به چاپ می‌رساند و توانست در فضای مطبوعاتی پس از پایان جنگ نفوذ کرده و افکار و آرای خود را انتشار دهد و همچنین در آغاز دهه 70 با استفاده از برخی عناصر شناخته شده و نشده با سواستفاده از طرحی "خام‌دستانه‌ برخی عناصر دولتی" را تحت عنوان جذب نخبگان و بازگشت آنان به کشور را به اجرا درآورد.


برخی از همین عناصر بازگشته، در عرصه‌های فرهنگی و هنری مانند کتاب و نشر، عرصه‌های هنر تجسمی و تئاتر، موسیقی و سینما را در دست گرفتند و در نشریاتی نظیر آدینه، گردون، دنیای سخن و ایران فردا به ترویج و اشاعه همان تئوری‌های سکولار خود پرداختند.


در همین رابطه توماس فریدمن روزنامه نگار صهیونیست از شبکه‌سازی در فضای مجازی به عنون مسجد مجازی در مقابل مسجد انقلابی در ایران یاد می‌کند.


مایکل لدین مشاور سابق امنیت ملی آمریکا نیز در اردیبهشت 1387 دقیقا 13 ماه قبل از انتخابات خرداد 88 در ایران در مصاحبه با نشریه نیویورکر می‌گوید باید آماده برنامه‌ای باشیم و بدون حمله نظامی باید رژیم جمهوری اسلامی را ساقط کنیم. همین فرد در 11 ژوئن 2009 یک روز قبل از انتخابات در مصاحبه دیگری با نشریه نیویورک تایمز می‌گوید فردا در ایران شاهد یک انتخابات نخواهیم بود بلکه انقلابی با عنوان انقلاب سبز کلید خواهد خورد و بر همین اساس به نشستی در واشنگتن اشاره می‌کند که در آن گری سیک، کنت تیمرمن، ابراهیم یزدی و دو نفر دیگر از ایران در آن حضور دارند، این نشست در اردیبهشت ماه 87 و با اظهارات اولیه مایکل لدین برگزار می‌شود. در این نشست تصمیم‌گیری می‌شود احتمال تقلب در انتخابات ایران مطرح شود. اما این القای تقلب به جامعه مطابق فرمول جین شارپ بایستی توسط یکی از شخصیت‌های مطرح از مدت‌ها قبل مطرح شود تا اذهان عمومی برای آن آماده شوند. نظیر همان کاری که در گرجستان، اوکراین، قرقیزستان و ... رخ داد.


در واقع جین شارپ معتقد است اگر یک فرد مطرح، احتمال تقلب را پیش بکشد اذهان آماده می‌شود که متاسفانه یکی از سران فتنه در اقدامی غیرمنتظره و عجیب در مردادماه همان سال 87 احتمال تقلب را مطرح کرد و در عصر 22 خرداد که هنوز انتخابات ریاست جمهوری در حال برگزاری بود، موسوی (یکی از کاندیداها) در نشست خبری اعلام پیروزی در انتخابات را کرد و این نشست، خلق الساعه نبود بلکه یک راهبرد از پیش تعیین شده بود تا باور رای دهندگان به موسوی را در انجام تقلب تقویت کند و انگیزه حضور در اغتشاشات در خیابان‌ها را تقویت کند.


در واقع آسیب شناسی نهم دی بازخوانی فتنه شناسی و بصیرت افزایی است. فتنه اختلاط حق و باطل است. این بازخوانی بایستی همیشه به عنوان یک اصل مدنظر قرار گیرد و بصیرت یعنی گم‌نکردن راه و هدف. گرفتار بیراهه‌ها نشدن.


پاسخ به تهدید دشمن زمانی امکان‌پذیر است که نیروهای معتقد به نظام، پشت سر ولایت فقیه با حفظ وحدت و آگاهی با هر نوع سلیقه حرکت کنند. در جامعه ولایی ایران اسلامی، وحدت یک تاکتیک نیست بلکه یک استراتژی است.


این که امروز کشورمان به عنوان امن‌ترین کشور دنیا تبدیل شده و مطرح است، مرهون وحدت بین امت و امام است و ما نیازمند انسجام عناصر موثر جبهه انقلاب هستیم و باید بدانیم جمهوری اسلامی وضع خطیری دارد و بدانیم که جنگ تمام عیار با دشمنان داریم و ما روز به روز از سرمایه اجتماعی‌مان هزینه می‌کنیم. بنابراین باید وضع سرمایه‌ اجتماعی‌مان را روز به روز رصد کرده و با خدمتگزاری بی منت به مردم، سرمایه اجتماعی‌مان را تقویت کنیم.


ما نیازمند یک جبهه رسانه‌ای منسجم هستیم. تعابیری که امروز مقام معظم رهبری بکار می‌برند تعابیر نظامی است. نظیر تشکیل قرارگاه فرهنگی.


بایستی با ایجاد دوره‌های آموزشی از جوانان به عنوان افسران جنگ نرم استفاده کرده و با استقامت و وحدت مذهب، قومیت و انسجام ملی توطئه‌های دشمنان خنثی کنیم.


بدانیم که پس از خطبه‌های حماسی و شورآفرین مقام معظم رهبری بود که مردم با حضور باشکوه در میدان، بساط فتنه‌گران را جمع کردند.مردم فتنه را در 9 دی ماه جمع کردند و نظام اسلامی هم با فتنه گران با رافت اسلامی برخورد کرد اما متاسفانه سران فتنه مواضع فتنه‌گرانه خود را تغییر ندادند و بر این اصل باطل پافشاری کردند.


حصر سران فتنه اقدامی حکیمانه بود که اگر این کار صورت نمی‌گرفت، جوخه‌های ترور موساد برنامه داشتند تا با ترور سران فتنه در برنامه‌ای عمومی در سطح کشور اقدام به کشته‌سازی نموده و دامنه فتنه را در جامعه ما گسترش دهند و متاسفانه فتنه 88 سبب شد تا همه دشمنان نظام اسلامی اعم از آمریکا، صهیونیست‌ها، سلطنت‌طلبان و منافقان دور یک سفره جمع شده و ماهیت واقعی خودشان را نشان دهند و ما امروز وظیفه داریم تا با سلاح بصیرت، دانش سیاسی و عقبه فرهنگی انقلاب اسلامی را تقویت کرده و اجازه ندهیم باردیگر دشمنان نظام بر سر یک سفره جمع شده و فضای عمومی جامعه ما را تحت الشعاع خودشان قرار دهند.


زنده نگاهداشتن 9 دی و میثاق مجدد امت با امام در این روز حماسی به معنای برائت و اعلام انزجار از دشمنان و تلنگری به دوستان درون نظام مقدس جمهوری اسلامی  و همه جریان‌های سیاسی، اقوام و مذاهب داخلی است و باید بدانند که اگر خللی در صفوف متحد ملت ایجاد شود، دشمنان انقلاب اسلامی از هیچکدام از آنها حمایت نخواهند کرد و با همه مردم و اصل نظام به دشمنی خواهند پرداخت.


در واقع 9 دی تبلور شعور سیاسی ملت ایران بود.


 


پرویز سالاری رئیس شورای شهرستان بندرعباس و عضو شورای شهر بندرعباس

  • گروه خبری : یادداشت ها
  • کد خبر : 6044
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید