• 1396/05/30 - 21:16
  • - تعداد بازدید: 230
  • - تعداد بازدیدکننده: 8
  • زمان مطالعه : 11 دقیقه
عباس امینی زاده

آخرین گزینه تصدی شهرداری بندرعباس

ارتقای سطح خدمات شهری از اولویتهای برنامه هایم است


Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA


ارتقای سطح خدمات شهری  از اولویتهای برنامه هایم است


عباس امینی زاده  آخرین گزینه تصدی شهرداری بندرعباس در صحن علنی شورای شهر جهت ارائه برنامه هایش حاضر شد.


به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس، عباس امینی زاده بعنوان آخرین و هفتمین نفر از گزینه‌های تصدی پست شهرداری بندرعباس با حضور در صحن شورای اسلامی شهر بندرعباس، برنامه خود را برای این منظور به اعضا ارائه کرد.


عباس امینی زاده بعنوان شهردار بندرعباس از سال 92 تاکنون در کارنامه خود رییس هیات فوتبال استان هرمزگان(۱۳۹۵تاکنون)،فرماندار بندرعباس ( ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۱)،مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۲بندرعباس و کارمند رسمی آموزش و پرورش هرمزگان دارا است.


شهردار بندرعباس در بخش اول سخنان خود که به بیان عملکرد چهارساله خود پرداخت گفت: بر خودم لازم می‌بینم از همه کسانی که در 4 سال گذشته به انحاء مختلف با ما همکاری کردند و به نوعی آبروی خودشان را گذاشتند تا خدماتی را برای شهر ارائه کنیم تشکر و قدردانی کنم و از همه نقادان منصف نیز صمیمانه سپاسگذارم چرا که در پرتو نظرات مختلف آنان است که می‌توانیم چرخ توسعه را به حرکت درآوریم.


امینی زاده به جابجایی ارائه برنامه های خود با توجه به زمان انتخاب شده در روز 29 مرداد به 30 مرداد اشاره کرد و گفت: از اعضای شورای پنجم سپاس‌گزارم که اجازه تغییر زمان برنامه من را پذیرفتند.


وی افزود: حدود 150 صفحه عملکرد تهیه شده بود که قصد ارائه آن را در این جلسه ندارم اما خلاصه‌ای از آن را بیان می‌کنم.


وی گفت: در4 ساله اخیر در تحقق درآمد عملکرد شهرداری بیش از 2.8 برابر رشد داشته‌ایم و بیش از هزارو صد میلیارد تومان درآمد تحقق یافته داریم.


وی  گفت: به جرات می‌توانیم بگوئیم که سهم هزینه‌های عمرانی به نسبت 50 - 50 به هزینه‌های اجرایی رسیده است.


امینی زاده بیان کرد: در سال 93 سرانه بودجه هر نفر در شهر بندرعباس 588 هزار تومان بود که اکنون به 847 هزار تومان رسیده است و حدود دو میلیون متر مربع فضای سبز در شهر بندرعباس داریم که در 4 سال اخیر 107 هکتار به کل فضای سبز شهری اضافه کرده‌ایم.


وی گفت: مرکز کنترل ترافیک شهری را با اعتبار 5 میلیارد تومان ایجاد کردیم و حجم زباله تولید شده در بندرعباس به روزی 430 تن رسیده است که کار سنگینی را در سطح شهر به صورت روزمره برای جمع‌آوری آن شاهد هستیم.


امینی زاده به ارتقاء تجهیزات سازمان آتش نشانی اشاره و بیان کرد: پیشرفته‌ترین سیستم بالابر برای مهار آتش را در این دوره 4 ساله خریداری کردیم و بیش از 2 میلیارد تومان نیز تجهیزات فردی برای آتش‌نشانی تهیه شده است.


وی گفت:از سال 92 تا سال 95 هر ساله صدور پروانه ساختمانی کاهش اما سال به سال درآمد ما بیشتر شده است و ما از وابستگی درآمدهای شهرداری به صدور پروانه کاسته‌ایم.


شهردار بندرعباس گفت: در دادگاه کیفری 743 پرونده در 4 سال اخیر داشته‌ایم که همگی به نفع شهرداری رای صادر شده و همین طور از 184 پرونده در دادگاه حقوقی 14 رای بر علیه شهرداری صادر شده است و کل دعاوی 13 میلیارد تومان بر علیه شهرداری رای صادر شده اما فقط در 3 پرونده که به نفع شهرداری رای صادر شده بیش از 100 میلیارد تومان عاید شهرداری شده است.


امینی زاده بیان کرد: در پرونده بازار ماهی حدود 50 میلیارد رای به نفع شهرداری صادر شده و در پرونده گله‌داری 30 میلیارد ریال رای به نفع شهرداری صادر شده است و در ماجرای پل رسالت نیز هنوز رای نهایی صادر نشده و از هیچ پرونده‌ای دست برنداشته‌ایم تا این موضوعات حقوقی به نفع شهر و شهروندان رقم بخورد.


عباس امینی زاده در بخش دوم اظهارات برنامه‌های خود برای تصدی عنوان شهردار بندرعباس را اینگونه بیان کرد: بزرگ‌ترین فرصت ما ساحل و دریا است. ما در جنوب به دریا و از غرب به صنایع و بنادر و از شرق نیز به فرودگاه محدود شده‌ایم و تنها راه گسترش شهر از شمال آن است.


امینی زاده گفت: اولین برنامه من ارتقای سطح خدمات شهری است و بدنبال بازتعریف تقسیم کار و مسؤولیت در سطح محلات هستیم و ارتقای سیستم بازیافت و احداث سیستم تولید برق و کمپوست، احداث واحد سیستم بازیافت لاستیک و ارتقای سیستم مکانیزه جمع‌آوری نخاله از دیگر اولویت‌های من است.


وی گفت: کسب درآمد از شناورهای صیادی و کسب درآمد از حریم شهر را از طریق تدوین طرح های جامع را دنبال می کنیم.


وی گفت: در این دو سال اخیر املاک و دارایی‌های مغفول شهرداری را استخراج کردیم ودریافت عوارض ساختمان‌های تغییر کاربری داده را نیز در دستور کار داریم.


وی خاطر نشان کرد: ساختار جدید شهرداری‌ها را که ابلاغ شده پیگیری و ساختار حقوقی شهرداری را تغییر خواهیم داد و نیاز به تقویت ساختار حقوقی شهرداری داریم و بدنبال بکارگیری مشاوران حقوقی برجسته برای شهرداری هستیم.


امینی زاده گفت: مشارکت مردم را در ساخت پروژه‌های کوچک شهری تقویت خواهیم کرد و مدیریت سرمایه‌گذاری را در شهرداری به سازمان سرمایه‌گذاری تبدیل خواهیم کرد تا بهره‌وری بخش سرمایه‌گذاری را در شهرداری تقویت کنیم.


وی بیان کرد: فردی را برای مدیریت ساحل انتخاب کردیم و بدنبال تغییر ساختار نواحی هستیم تا ساحل به طور اختصاصی در اختیار سه ناحیه شهرداری باشد و کارها متمرکزتر صورت گیرد.


در ادامه هر یک از اعضای شورای شهر از عباس امینی‌زاده شهردار بندرعباس سوالاتی پرسیدند:


 


اسماعیل بواشه:


سرانه پارکینگ و فضای سبز در شهر بندرعباس چقدر است و با متوسط کشوری چقدر فاصله دارد؟و به عملکرد خودتان در این چهارسال چه نمره‌ای می‌دهید؟


آبتین امیری:


از گزارش خوب و مفصل ارائه شده توسط شما تشکر و قدردانی می کنم و این  گزارش عملکردی که ارائه شد قابل دفاع و مثبت بود. ارتباط با مطبوعات و رسانه‌ها موثر نبوده و اطلاع‌رسانی خوبی طی این چهار سال از سوی مجموعه شهرداری صورت نگرفته است، خورهای شهر بندرعباس را چه خواهید کرد؟ و برای تقویت واحد حقوقی شهرداری چه برنامه مشخصی دارید؟


کیانوش جهانبخش:


در 4 سال گذشته همیشه مورد حمایت اعضای شورای شهر قرار داشتید. چقدر برنامه گذشته‌تان محقق شد؟ شهرداری به بازمهندسی نیاز دارد، بعضی از مدیران و معاونین شما هم وزن شما در مسیر تحقق اهداف گام برنمی دارند و نیاز به تغییر اساسی وجود دارد.


اگر شهردار شدید باید قول بدهید برخی مدیران و معاونان سفارشی را عوض کنید و خود شهرداری نیز نیاز به تغییر رویکرد و بازمهندسی اساسی دارد.


جواد بلارک:


برای جدی‌تر شدن نظارت‌ها در اجرای پروژه‌های کوچک و بزرگ چه برنامه‌ای دارید؟ و برای بالا بردن سطح رفاهی پرسنل چه برنامه‌ای دارید؟


مجید عسکری زاده:


 برای گره‌های ترافیکی شهر در روزهای تعطیلی چه برنامه‌ای دارید؟ چرا در کنار مدارس مبلمان مناسب شهری نمی‌بینیم؟


اسلام باوقار:


خواسته ای که از تمامی نامزدهای تصدی شهرداری بندرعباس دارم که از ظرفیت و تجربه نیروهای توانمند شهرداری بندرعباس بهره گرفته شود و اتکا به بیرون نشود.


فیصل دانش:


بدهی شهرداری وقتی آمدید و اکنون چقدر است؟ واقعیت ماجرای آکواریوم چه بوده است؟ شهرداری از نظر نیروی انسانی خیلی فربه شده آیا می‌خواهید همین روال ادامه پیدا کند؟ شنیده شد که چند بار شورای چهارم چندبار از شما دعوت کرد تا سوالاتی را جواب دهید. اگر شما قرار باشد شهردار شورای پنجم باشید همین کار را تکرار می‌کنید؟


احمد عامری:


 چند پروژه کلنگ‌ زدید و امروز تمام کردید؟ سهم فرزندان پرسنل بخصوص رفتگران از برنامه‌های شهرداری چیست؟


فاطمه جراره:


سوالاتی که می خواهم بپرسم همان سوالاتی است که رد طول چهار سال گذشته است که موفق نشدیم و امروز این توفیق شامل حال ما شد از جمله موضوع استخدامی، واگذاری مغازه های مجتمع تجاری نور و همچنین سرنوشت پلاژ بانوان بود.


پرویزسالاری:


یکی از رویکردهای شورای چهارم محورهای اقتصاد مقاومتی است که در این خصوص سیاست های برنامه شما به ویژه در برنامه های تان برای عملی شدن شدن سیاست های اقتصاد مقاومتی چیست؟روند تأسیس باشگاه شهر بندرعباس به کجا رسید؟


عباس امینی زاده در پاسخ به سوالات اعضای شورای پنجم بیان کرد:  سرانه فضای سبز در دنیا 20 متر است. روزی که به شهرداری آمدم 5 متر برای هر بندرعباس بود و اکنون به 6.2 متر مربع رسیده است.


وی گفت: قطعا یکی از نهادهای مهم در شهر رسانه‌ها هستند و ما هم معتقدیم باید این ساختار تقویت شود. درباره خورها نیز برنامه دارم. خورگورسوزان تا مشکل فاضلاب حل نشود هیچ کاری نمی‌شود در آن کرد اما مابقی خورها با مطالعه درست می‌توان به فرصتی برای گردشگری تبدیل کرد.


وی افزود: بایستی توسعه محلات محروم را با جدیت پیگیری کنیم و از محلات دیگر هم غافل نشویم.


وی گفت: تأکید من بر این است که در پروژه‌های عمرانی باید حل مشکلات فرهنگی را نیز ببینیم و یکی از بحثهای برنامه‌هایم ارتقای کارآمدی نیروی انسانی است. یکی از راه‌های تقویت انگیزه ارتقای جایگاه شایستگان است و تشویق و تنبیه به جای خودش پیگیری می‌شود. باید ساز و کار منطقی تغییر را داشته باشیم. اول باید توجه به زحمات داشته باشیم ولی شاید با برنامه جدید ما همخوانی نداشته باشد و یا باید در جایگاهی دیگر از او استفاده شود.


امینی زاده بیان کرد: نظارت را تشدید می‌کنیم تا هزینه پروژه با کیفیت خوب پایین بیاید و سرعت پروژه بالا برود و بیش از 800 پروژه را در این 4 سال قرارداد بستیم که یا ماده 14 بوده و یا از طریق مزایده و مناقصه.


وی گفت: مطالعات دقیق ترافیکی گره‌گشای مشکلات است و به مهندسی دقیق نیاز دارد که در دستور کار ما است.


امینی زاده در پاسخ به این سوال که نیروهای شهرداری  بر اساس شایستگی و توانمندی انتخاب می شوند بیان کرد: این مسئله را پیگیری می‌کنم و از ظرفیت و تجربه نیروهای توانمند شهرداری بندرعباس بهره گرفته می شود.


وی گفت:  ادامه راه را با انتظارات شورای پنجم پیگیری می‌کنیم. ما مجری برنامه‌های شورا هستیم و هیچ‌کدام از کارهای ما بدون مصوبه شورا جایگاه قانونی ندارد. در سال 92 که ما وارد شهرداری شدیم، بدهکاری سال 91 شهرداری 121 میلیارد تومان بود. از متخصصان مالی می‌خواهم که قضاوت کنند که ما در ردیف بستانکاران 346 میلیارد طلب داریم و در ردیف بدهکاران 216 میلیارد تومان وجود دارد و اکنون کلا 130 میلیارد بدهی داریم و حجم کار را نیز در کنار این مهم قرار دهید.  طرح آکواریوم طرحی کاملا گردشگری است و این طرح در حریم قابلیت اجرا دارد و کسانی که تخصص دارند، می‌دانند و آن زمان من در بندرعباس نبودم و مشکل درمانی داشتم و اطلاعات اشتباه ارائه کردند و یک دیوار از پارک آکواریوم تخریب شد و اکنون به جد با توجهیاتی که ارائه دادیم در حال حل و تکمیل آن هستیم.


وی گفت: سرجمع کل نیروهای شهرداری در سال 92 معادل  2198 نفر بود اما در سال 95 این آمار به 2537 نفر رسیده است. حدود 102 نفر مازاد نیرو بوده است. ما بر اساس بازنشستگی‌هایی که داشتیم این نیروهای جدید را گرفتیم و این در حالی است که دامنه کارهای ما در این مدت گسترش یافته است.


شهردار فعلی بندرعباس در خصوص پروژه آکواریوم ساحلی بندرعباس گفت: این پروژه گردشگری است و در حریم 60 متری هم قابلیت اجرا دارد و هیچ مشکلی ندارد و در زمان تخریب به دلیل مشکل درمانی در بندرعباس نبودم و اطلاعات نادرست می دهند که این پروژه تجاری است و تنها یک دیوار آن تخریب شده و این پروژه تخریب نشده بلکه در حال تکمیل آن هستیم.


شایان ذکر است: امروز برای سومین روز هفت کاندیدای تصدی شهرداری بندرعباس به ارائه برنامه پرداختند که در روز چهارشنبه یکم شهریور بعد از تشکیل جلسه رسمی  شورای شهر بندرعباس رای‌گیری برای انتخاب شهردار برگزار می‌شود.


 


 


  • گروه خبری : عمومی
  • کد خبر : 4290
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید