• 1396/04/04 - 10:44
  • - تعداد بازدید: 222
  • - تعداد بازدیدکننده: 10
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی:

برای کار بزرگ احیای بافت فرسوده نیاز به کارشناسی بزرگ است که باید فرصت ها و موانع را دید و زمان اجرای مناسب برای این کار بزرگ احتصاص داد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: با نشستن پشت میز و جلسه گرفتن و آمار دادن مشکلی از مردم حل نمی شود بلکه باید همه دست در دست هم دهیم تا موانع و مشکلات برطرف شود.


  احمد مرادی در دویست و چهلمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر بندرعباس که با موضوع بررسی طرح جامع تفضیلی شهر بندرعباس عصر امروز با حضور نمایندگان شهر بندرعباس در خانه ملت و سایر مسئولان استانی وشهرستانی برگزار شد، افزود: برای کار بزرگ احیای بافت فرسوده نیاز به کارشناسی بزرگ است که باید فرصت ها و موانع را دید و زمان اجرای مناسب برای این کار بزرگ احتصاص داد.


نماینده مردم بندرعباس، قشم، حاجی آباد، بندرخمیر و ابوموسی در خانه ملت خاطرنشان کرد: جایگاه شورا بسیار رفیع است و باید احترام گذاشت، احساس می کنم باید بیشتر تلاش کنیم و خدمات بیشتری به مردم دهیم و گزارشات به مردم داده شود.


مرادی با اشاره به اینکه 480 ساعت جلسه تاکنون در این چهارسال شورای شهر بندرعباس جلسه تشکیل داده است، خاطرنشان کرد: باید اعلام شود چه میزان کار انجام شد و تا چه میزان این مصوبات مشکلات مردم برطرف شد.


این نماینده مجلس با بیان اینکه در این یکسال دومین مرتبه است در شورای شهر حاضر شده ام، اضافه کرد: انتظارم تعامل متقابل است تا با کمک یکدیگر بار سنگین بر زمین مانده را بلند کنیم و شورا به تنهایی نمی تواند کاری انجام دهد بلکه باید در کنار هم قرار بگیرد.


مرادی با اشاره به اینکه شورا چه میزان ضمانت کاری و اجرایی دارد، عنوان کرد: باید فرهنگ احترام به جایگاه شورا نهادینه سازی شود.


این نماینده مجلس با بیان اینکه وضعیت حمل و نقل شهری بندرعباس رضایت بخش نیست، اضافه کرد: در زمان فرمانداری ام به دنبال نوسازی ناوگان تاکسیرانی بودیم که با تمامی تبعات این امر انجام شد و این کارها باید انجام شود و زمانی که راننده تاکسی انگیزه لازم برای کار ندارد و بسته های تشویقی از جمله بیمه برایش فراهم نیست، به طور حتم حمل و نقل شهری محقق نمی شود.


وی با اشاره به اینکه باید جلسات شورای شهر کاربردی و به سمت معضلات شهری برود، خاطرنشان کرد: در بافت فرسوده نیاز به همت و کار جدی تر داریم و باید نگاه شود چه برنامه ای برای آینده وجود دارد و آیا زیرساخت ها برای اسکان 150 هزار نفر در شهرک پیامبر اعظم(ص) فراهم است.


مرادی با بیان اینکه باید بپذیریم در روز 700 لیتر در ثانيه در روز فاضلاب راهی دریا می شود، افزود: چرا نباید این مشکل برطرف شود و راهی برای حل آن داشته باشیم؛ هر طور شود باید نا امیدی را از مردم دور کنیم.


عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به اینکه تا الآن 20 هزار دانش آموز بدون فضای آموزشی در استان وجود دارد، اظهار کرد: برای آنکه مانع از ورورد جمعیت روستا به شهر بندرعباس شویم، یک و نیم میلیون دلار دولت خواسته است حدود 45 هزار میلیارد تومان پس سهم هرمزگان چقدر است و چه کسی باید آن را بگیرد.


مرادی با بیان اینکه سهم استان از درآمدهای نفتی چقدر است و تا چه میزان در کس آن موفق بوده ایم، خاطرنشان کرد: اعضای شورای شهر بندرعباس چه پیشنهادی برای اخذ سهم شهر بندرعباس از صنایع غرب داده شد که من نماینده پیگیری نکردم.


وی با اشاره به اینکه باید دستگاه هیا اجرایی مصوبات را پیگیری کنند، افزود: با نشستن پشت میز و جلسه گرفتن و آمار دادن مشکلی از مردم حل نمی شود بلکه باید همه دست در دست هم دهیم تا موانع و مشکلات برطرف شود.


مرادی با بیان اینکه جز منافع مردم هیچ منافع دیگری را دنبال نمی کنیم، اضافه کرد: بندرعباس باید یکی از بهترین شهرهای دنیا باشد؛ طول ساحل بندرعباس 17 کیلومتر است و باید شهردار ویژه ساحلی داشته باشیم تا مشکلات کنونی حاصل نشود که اکنون یک استاندار بازار ماهی فروشان کنار ساحل موافق و استاندار بعدی مخالف باشد و اگر بنا بر تخریب باشد تا 90 میلیارد تومان ضرر از جیب مردم است.


این نماینده مجلس با تأکید بر اینکه باید تلاش کرد هر ثانیه را با برنامه پیش رویم، خاطرنشان کرد: باید بندرعباس را سر و سامان دهیم و هرجایی قدم بگذاریم مشکل وجود دارد از پارکینگ شهری گرفته تا تعداد طبقات یک ساختمان.


 


 

  • گروه خبری : عمومی
  • کد خبر : 4141
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید