• 1396/04/04 - 10:42
  • - تعداد بازدید: 326
  • - تعداد بازدیدکننده: 10
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
شهردار بندرعباس:

شهرداری به تنهایی قادر به احیای بافت فرسوده بندرعباس نیست

هر هکتار بازآفرینی بافت‌های فرسوده نیاز به حداقل 10 میلیارد تومان اعتبار دارد و اگر قرار باشد تمامی کارها به دوش شهرداری و راه و شهرسازی باشد و دستگاه‌های دیگر وارد نشوند هیچ کاری پیش نمی‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌رود.

عباس امینی‌زاده در دویست و چهلمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر بندرعباس که با موضوع بررسی طرح جامع تفضیلی شهر بندرعباس عصر امروز با حضور نمایندگان شهر بندرعباس در خانه ملت و سایر مسئولان استانی وشهرستانی برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین اولویت‌‌های شهرداری بندرعباس در دوره چهارم برنامه توسعه متوازن محلات خصوصاً در بافت فرسوده بوده و اولویت‌های کاری‌مان را در جهت حل مشکلات مردم در قالب‌های مختلف در حوزه وظایف شهرداری قرار داده‌ایم.


وی با بیان اینکه ستادی را تحت عنوان ستاد ساماندهی و بازآفرینی سکونت‌گاه‌های غیررسمی و بافت فرسوده به ریاست فرماندار بندرعباس تشکیل شد، افزود: ستاد مذکور جلسات متعددی را برگزار و با تقسیم کارها بخشی از کارها را پیش برده است.


شهردار بندرعباس با اشاره به اینکه در گزارشات وزارت راه و شهرسازی بندرعباس یکی از بهترین شهرها در حوزه بافت فرسوده بوده است، اضافه کرد: اگر همت قوی‌تر و مشارکت در بخش‌های مختلف شود، می‌توان روند توسعه و بازآفرینی را قوی‌تر و سریع‌تر انجام داد.


این مقام مسئول با بیان اینکه در زمینهء بازآفرینی سکونت‌گاه‌های غیررسمی از آقای شیری، مدیرکل راه و شهرسازی هرمزگان و به‌خصوص واگذاری اسناد به ساکنین بافت‌های فرسوده، بابت تلاش‌های خوبی که در جهت حل مشکلات انجام داده است تشکر می‌کنم، تصریح کرد: واگذاری اسناد به ساکنین بافت‌های فرسوده یکی از بزرگ‌ترین عوامل تحرک اقتصادی در این مناطق است.


امینی‌زاده با اشاره به اینکه منابع مالی در بخش بافت فرسوده با تلاش های آقای شیری رو به گسترش و تقویت است، عنوان کرد: همچنین در زمینه‌های فنی و عمرانی، فرهنگی و اجتماعی و موضوعات حقوقی باید تلاش بیشتری شود.


وی ادامه داد: بخشی از این وظایف بر عهده شهرداری و راه و شهرسازی و بخشی دستگاه‌های عمرانی دیگر مانند توزیع برق، آب و فاضلاب و غیره، بخشی دستگاه‌های اجتماعی تحت عنوان محرک توسعه، بخشی دستگاه‌های انتظامی در قالب تأمین امنیت و بخشی هم به عهده ساکنین این بافت‌های فرسوده است که اگر برنامه و مشارکت قوی وجود داشته باشد می‌توان روند توسعه را تقویت کرد.


شهردار بندرعباس با بیان اینکه مهم‌ترین در تقویت روند توسعه افزایش انتقال اختیارات از قالب ملی به استانی است، ابراز کرد: اگر قدرت مانور راه و شهرسازی در استان بیشتر باشد دستش برای کار و خدمت بازتر خواهد بود.


این مقام مسئول با اشاره به اینکه شهرداری بندرعباس در قالب طرح محرک توسعه قداماتی مانند بازگشایی معابر در محلات، ساخت پارک‌ها، بازارچه‌ها و زمین‌های ورزشی محلی، فرهنگسراها و غیره را داشته‌ایم، بیان کرد: شهرداری و راه و شهرسازی نمی‌توانند یک تنه تمام توان خود را در این زمینه بگذاریم و مشکلات را حل کنیم.


امینی‌زاده با بیان اینکه هر هکتار بازآفرینی نیاز به حداقل 10 میلیارد تومان اعتبار دارد، اظهار کرد: اگر قرار باشد تمامی کارها به دوش شهرداری و راه و شهرسازی باشد و دستگاه‌های دیگر وارد نشوند هیچ کاری پیش نمی‌رود.


 


 

  • گروه خبری : عمومی
  • کد خبر : 4140
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید