• 1398/04/19 - 10:30
  • - تعداد بازدید: 329
  • - تعداد بازدیدکننده: 11
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
اسماعیل بواشه

: شهر برای زندگی باشد نه رانندگی/اجلاس مجمع مشورتی با هدف ایجاد شبکه همکاری مشترک و بستری برای تبادل تجربیات است


رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: ما باید به دنبال احیا و حفظ بافت های قدیمی شهر بندرعباس باشیم.


به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس، اسماعیل بواشه در نطق پیش از دستور صد و بیست و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر بندرعباس در گزارشی به بیان برگزاری نخستین اجلاس مجمع مشورتی روسای کمیسیون های معماری و شهرسازی کلانشهرهای کشور در تهران اشاره و خاطرنشان کرد: نخستین اجلاس مجمع مشورتی روسای کمیسیون های شهرسازی و معماری در تهران با حضور وزیر راه وشهرسازی، معاون عمرانی وزیر کشور، رئیس شورای عالی استان ها، رئیس شورای اسلامی شهر تهران و روسای کمیسیون های معماری و شهرسازی مراکز استان ها با هدف ایجاد شبکه همکاری مشترک بین  کمیسیون های شهرسازی و معماری شوراهای اسلامی شهرها و بستری برای تبادل تجربیات و همچنین در راستای ارتقا کیفیت شهرها و محیط زندگی شهروندان تشکیل شد.


رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر بندرعباس اظهار کرد: در این اجلاس نظام نامه مجمع  در دستور کار قرار گرفت و پس از بحث و بررسی کلیات آن به منظور تصمیم گیری و تصمیم سازی های لازم به تصویب رسید.


بواشه گفت: یکی از معضلات شهرهای ما این است که شهرها ماشین محور شده اند نه انسان محور ،، در حالی که هدف اصلی مدیریت شهری ایجاد شهرهای انسان گراست باید شهری بسازیم که انسان در آن به راحتی زندگی کند نه اینکه اتومبیل ها راحت تردد کنند و شهر برای زندگی باشد نه  رانندگی.


بواشه گفت: از آنجایی که بیش از 43 درصد شهر بندرعباس را بافت فرسوده وسکونت گاه غیر رسمی تشکیل می دهد و این خود یک دغدغه محسوب می شود، بنده عضو کارگروه تخصصی بازآفرینی شهری کلانشهرهای کشور شدم.


وی افزود: یکی از مسائلی که در این اجلاس در حضور وزیر به آن اشاره کردم موضوع حریم 60 متری دریا بود، دغدغه ای که چندین سال هنوز نتوانسته ایم برای آن راهکاری پیدا کنیم و می بایست با همکاری و همگامی دستگاه های مربوطه بتوانیم مشکل  شهروندان را در این زمینه کاهش دهیم.


رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر بندرعباس در ادامه تصریح کرد: حریم شهر بندرعباس یکی دیگر از دغدغه های مطرح شده بود که با توجه به واگذاری اراضی پرورش میگو در شرق بندرعباس که منجر به اعتراضات شهروندان نیز شده بود، و غرب شهر نیز با وجود صنایع عملا در حریم شهر بندرعباس اراضی به عنوان اراضی پشتیبان جهت استفاده از ظرفیت های گردشگری، ورزشی ،فضای سبز و... وجود نداشته باشد و این مسئله باید به نوعی مورد بازنگری قرار گیرد.


بواشه گفت: موضوع طرح تفصیلی شهر بندرعباس نیز در این جلسه مطرح شد که مقرر گردید به سرعت انجام شود.


وی بیان کرد: در این جلسه موضوعات بسیار مهمی همچون مالیات بر ارزش افزوده، لایحه منابع پایدار برای شهرداری ها، تشکیل دادگاه ویژه رسیدگی به تخلفات ساختمانی،کمیته شفافیت اطلاعات پرونده های شهرسازی و داشتن پیوست فرهنگی، ترافیکی و پسماند در طرح های عمرانی دیده شود.


گفتنی است؛ در نخستین اجلاس مجمع مشورتی روسای کمیسیون های معماری و شهرسازی کلانشهرها و مراکز استان های کشور، اسماعیل بواشه به عنوان عضو کارگروه تخصصی بافت فرسوده و ناکارآمد شهری کلانشهرهای کشور انتخاب شد.


  • گروه خبری : نطق پیش از دستور
  • کد خبر : 7764
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید