• 1397/03/09 - 13:26
  • - تعداد بازدید: 487
  • - تعداد بازدیدکننده: 11
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه
در پنجاه وپنجمین جلسه شورای اسلامی شهر بندرعباس صورت گرفت؛

کارگروه فرهنگی اجتماعی اندیشه ورز با حضور روحانیت و چهره های دانشگاهی در راستای اهداف فرهنگی تشکیل شود

پنجاه وپنجمین جلسه شورای اسلامی شهر بندرعباس با حضور روحانیون و طلاب با موضوع هم اندیشی و تبادل نظر شورای فرهنگی و راهبردی استان برگزار شد

پنجاه وپنجمین جلسه شورای اسلامی شهر بندرعباس با حضور روحانیون و طلاب با موضوع هم اندیشی و تبادل نظر شورای فرهنگی و راهبردی استان برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس، پنجاه وپنجمین جلسه شورای شهر بندرعباس با موضوع هم اندیشی و تبادل نظر شورای فرهنگی و راهبردی استان تشکیل شد، در این جلسه که معاونین شهردار و جمعی از طلاب و روحانیون حضور داشتند هر یک از حاضرین به بیان دیدگاهها و نظرات خود در رابطه با مسائل فرهنگی و مشکلات ومعضلات سطح شهر پرداختند و در پایان جلسه مقرر گردید؛ کارگروه  فرهنگی اجتماعی اندیشه ورز با حضور روحانیت و چهره های دانشگاهی در راستای اهداف فرهنگی تشکیل شود.


رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در این نشست بر اهمیت رسالت خطیر روحانیون در ترویج و نهادینه کردن فرهنگ اصیل اسلامی تاکید و بیان داشت: با همدلی و اتحاد بین روحانیون و مسئولین می توانیم شاهد پیشرفت در عرصه های فرهنگی و اقتصادی و کاهش معضلات اجتماعی باشیم.


"اسلام باوقار" گفت: روحانیون با عنایت به رسالتی که دارند می توانند نقش موثری در احیا سبک زندگی اسلامی در جامعه و مقابله با تهاجم فرهنگی ایفاء کنند .وی گفت: با  همفکری و هم اندیشی شما عزیزان می توان به تصمیم گیری درست در مسائل مختلف سیاسی و فرهنگی گام برداشت.


باوقار در ادامه اظهار داشت: در سال گذشته 40 میلیارد بابت جمع آوری زباله در شهر پرداخت شده است و از جامعه روحانیت می خواهیم با یک فرهنگ سازی کمک کنند تا شاهد کاهش این رقم باشیم.


رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: در طی یکی دوسال اخیر در شورای شهر تا آنجا که توانسته ایم بودجه فرهنگی ورزشی شهرداری در بخش فرهنگی  نسبت به سالهای گذشته افزایش داده ایم.


باوقار گفت: همه ما بایستی با یک همدلی و همراهی بتوانیم بخشی از معضلات و مشکلات موجود در شهر را از بین ببریم و شاهد توسعه همه جانبه ومتوازن درتمام محلات سطح شهر باشیم.


"حجت السلام والمسلمین احمد عامری سیاهوئی"، رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهربندرعباس در این نشست خاطر نشان کرد: شورای شهر و شهرداری یک ظرفیت بزرگ وارزشمندی است و از طرفی روحانیت پرچمداران و طلایه داران جبهه فرهنگی هستند که اگر این دو ظرفیت در کنار یکدیگر باشند می توانند فصل جدیدی و برگ زرینی در تاریخ شهر به یادگار بگذارند.


عامری گفت: در گام اول بایستی معضلات فرهنگی که مشهود است را بیشتر رصد کنیم و برای رفع مشکلات و معضلات آن با همفکری پیش برویم.


رئیس کمیسیون فرهنگی واجتماعی شورای شهر بندرعباس افزود: تشکیل شورای مشورتی فرهنگی با حضور جمعی از روحانیون در راستای تعامل دو سویه با شهرداری و شورای شهر بسیار مؤثر است.


"فرزانه آرامش" عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: با تشکیل کارگروه های تخصصی شاهد تحول چشمگیری در حوزه فرهنگ می شویم و بهتر است هر چه زودتر این کارگروه تشکیل شود.


آرامش بیان کرد: یکی از مشکلات استان و دغدغه روحانیت ناکافی بودن مکان فرهنگی است که بایستی با یک نگاه ویژه این مشکل که در بسیاری از محلات قشر پایین شهر است حل شود.


وی گفت: نوشتن سند چشم انداز توسعه خیلی مهم است و با نوشتن سند برنامه وهدف مشخص می شود.


فاطمه جراره عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: اگر مشکل فرهنگی حل شود خیلی از مشکلات موجود در جامعه حل خواهد شد.


جراره بیان کرد: اشتغال، اهمیت ویژه ای دارد و باید به شکل مناسبی این موضوع حل شود بیکاری، آسیب های اجتماعی زیادی به دنبال دارد. وی افزود: باید همه مسئولین با نگاه خدمت رسانی به شهروندان با یک همفکری و همدلی در راستای حل مشکلات تلاش کنند.


"آبتین امیری" دیگر عضو شورای شهر بندرعباس گفت: بندرعباس شهری در حال توسعه است و حل مشکلات جامعه نیازمندعملکرد چند وجهی است و بایدهمه ما در کنار یکدیگر با همفکری نقش مهمی و مؤثری در راستای حل مشکلات ایفاء کنیم.


امیری بیان کرد: تا زمانیکه هماهنگی بین نهادها وجود نداشته باشد و مدیریت جامع شهری تشکیل نشده است از امکانات و منابع به درستی استفاده نشود کارها به درستی پیش نمی رود.


جواد بلارک عضو شورای شهر بندرعباس گفت: در بحث فرهنگی دستگاههای مختلفی در حال فعالیت هستند و نیاز است که همه دستگاهها همراه با شهرداری و شورا باشند و تا زمانی که دستگاههای فرهنگی با یکدیگر هماهنگ نباشند کارها به درستی پیش نخواهد رفت.


رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر گفت: نقش روحانیت در مساجد نقش محوری و تأثیر گذار است و نگاه به مسائل فرهنگی باید نگاه درستی باشد و اصلاح جامعه بدون اصلاح فرهنگ امکان پذیر نیست.


وی افزود: اگر کارگروه مشورتی تشکیل شود کارها بصورت اجرایی دنبال می شود.


"اسماعیل بواشه" عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: شورای اجتماعی محلات با حضور همه اقشارو گروههای مختلف تشکیل شده است و باید به دنبال تقویت این شورای اجتماعی محلات باشیم.


بواشه بیان کرد: شورای فرهنگ عمومی باید بصورت اجرایی و کارکردی تر شود و اگر شورای فرهنگ عمومی و شورای اجتماعی محلات در کنار هم باشند اتفاقات خوبی در حوزه فرهنگ رخ خواهد داد.


" کیانوش جهانبخش" عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: اثر گذاری کلام روحانیت بر کسی پوشیده نیست و از روحانیت انتظار داریم که در مساجد و نماز جمعه همسو با مردم مطالبات مردم را مطرح کنند و حقوق  قانونی مردم هرمزگان را مطالبه کنند.


وی خاطر نشان کرد: شورای فرهنگ عمومی بعنوان یک محور اصلی دستگاههای فرهنگی را با یکدیگر همسو کند تا از موازی کاری در حوزه فرهنگ خودداری شود.


رئیس کمیسیون عمران، حمل ونقل وترافیک شورای شهر بندرعباس گفت: سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری و شورای شهر قرار است به دستگاههای دیگر در راستای وظایف فرهنگی شان کمک کند ولی متأسفانه برعکس شده است و شهرداری کار اصلی این نهادهای فرهنگی را که در انجام وظایفشان کوتاهی می کنند، را انجام می دهد.


پرویز سالاری عضو شورای شهر بندرعباس گفت: مساجد با روحانیت معنا و مفهوم پیدا می کند و روحانیون بعنوان یک قدرت نرم هستند.سالاری بیان کرد: در شورای فرهنگ عمومی کارگروههایی که در ذیل آن تشکیل شده است باید مشخص تا کنون چه کارهایی انجام داده اند.


وی گفت: محوریت شورای اجتماعی محلات مسجد و پایگاههای مقاومت بسیج است و از مناسبت ها و ظرفیت ها در جهت هم افزایی استفاده کنیم.


سالاری افزود: با همدلی و هم افزایی و استفاده از اتاق فکر مناسب می توان شاهد رشد و توسعه  فرهنگی در محلات باشیم.


"مجید عسکری زاده" عضو شورای شهر بندرعباس گفت: موقعیت و امکاناتی که در این شهر ایجاد میشود منشأ خدمات در هر زمانی به کشور هستیم و خیلی از مراکز نظامی، صنعتی، آموزشی و... خاص بومیان این منطقه ساخته نشده است.


وی گفت: ظرفیتهای زیادی در شهر ایجاد می شود و باید همزمان با ساخت کارخانه ها زیرساختهای موجود در شهر افزایش یابد.


عسکری زاده بیان کرد: باید با یک مدیریت جامع عوامل فرهنگی را در یک مسیر اداره کنیم و همه با هم مسئله فرهنگ را افزایش دهیم.


در ادامه هر یک از روحانیون حاضر به بیان دیدگاههای خود درحوزه فرهنگ پرداختند و معضلات بخش فرهنگ را مطرح کردند و بیان داشتند که بخش فرهنگ، یک بخش کالبدی ومحتوایی دارد و در مناسبتها، شهرداری کار کالبدی لازم را انجام می دهد و نیازمند این هستیم که با توجه به اولویت ها و ظرفیت ها کارهای فرهنگی انجام شود.


 


همچنین مقرر شد طبق اساسنامه سازمان فرهنگی ورزشی سند چشم انداز برنامه های فرهنگی و اجتماعی دراز مدت تدوین شود تا چراغ راه و راهنمای فرهنگی شهر باشد و براساس آن برنامه ریزی صورت گیرد.

  • گروه خبری : عمومی
  • کد خبر : 5312
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید