• 1399/06/30 - 20:46
  • - تعداد بازدید: 193
  • - تعداد بازدیدکننده: 9
  • زمان مطالعه : 9 دقیقه
در یکصد و نود و دومین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس تأکید شد؛

حفاری های گسترده دستگاه های خدمات رسان در سطح شهر مشکلاتی برای شهروندان ایجاد کرده است/ به منظور رفاه حال شهروندان، تسهیل در ترمیم نوارهای حفاری سطح شهر در دستور کار قرار گیرد

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس، یکصد و نود و دومین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس با دستورکار “ارائه گزارش عملکرد معاونت عمرانی و زیربنایی شهرداری بندرعباس طی شش ماه سالجاری با حضور سرپرست معاونت عمرانی و زیربنایی شهرداری بندرعباس برگزار شد.


🔶🔸به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر بندرعباس، یکصد و نود و دومین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر بندرعباس با دستورکار “ارائه گزارش عملکرد معاونت عمرانی و زیربنایی شهرداری بندرعباس طی شش ماه سالجاری با حضور سرپرست معاونت عمرانی و زیربنایی شهرداری بندرعباس برگزار شد.
🔶🔸رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در این جلسه ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، با اشاره  به مقوله مهم مطالبه گری بیان کرد: توقع داریم همه نمایندگان مجلس در زمینه مطالبه گری فراتر از یک اداره گام بردارند، از جناب احمد مرادی به عنوان یک نماینده مطالبه گر تشکر می کنم که در این زمینه گام برداشته اند و مطالبه‌گری را بحثی فراتر از شهرداری رساندند، توقع داریم نمایندگان دیگر نیز پا را فراتر نهاده در حضور مقامات بالای صنعتی مطالبه گری خود را نشان دهند تا هیئت مدیره صنایع و پست های کلیدی در اختیار بومیان قرار گیرد.
🔶🔸 باوقار ادامه داد: آقای مرادی در این زمینه تلاش کردند و توانستند چند نفر از بومیان را در چیدمان هیئت مدیره و معاونین رده بالای صنایع قرار دهند، حال باید این اشخاص توانمندی خود را نشان دهند با استفاده از جایگاهی که دارند بیشتر به فکر منفعت مردم شهر باشند تا منافع شخصی خود از نمایندگان مجلس درخواست داریم که این مطالبه گری را ادامه دهند و ما نیز به عنوان نمایندگان مردم در شورای شهر با آنها همکاری و همیاری داریم.
🔶🔸رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس اظهار داشت: زمانی که از مطالبه گری صحبت می شود باید این مطالبه گری فراتر از ارگان ها و ادارات در سطح استان باشد، بلکه باید این مطالبه گری را در سطح کشور دنبال کنیم،  اعتقاد ما بر این است که بسیاری از جوانان هرمزگانی از بسیاری از مدیران کشوری که مطرح هستند از توانمندی بیشتری برخوردار اند، این توانمندی در زمینه های فکری، تحصیلی، مدیریت و دیگر زمینه ها وجود دارد، چرا مدیران صنایع غرب بندرعباس باید از خارج استان انتصاب شوند از جوانان بومی باید در این عرصه استفاده شود.
🔶🔸رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس در ادامه با اشاره به دستور کار جلسه تصریح کرد: دستگاه های اجرایی مختلف، حفاری هایی در سطح شهر انجام داده و مشکلات بسیاری را برای مردم به وجود آورده اند که باید مورد بررسی شهرداری قرار گیرد.
🔶🔸باوقار افزود: در برخی پروژه ها پیمانکاران نخاله های خود را جمع آوری نکرده اند که باید رسیدگی شود، کلیه پروژه های شهرداری باید با مناقصاتی آزاد برای همه پیمانکاران آغاز شوند.
🔶🔸فیصل دانش، نایب رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس دراین جلسه گفت: متاسفانه مدیریت واحد شهری در کشور نداریم و هر اداره ای وزارت خانه و دولتی جداگانه دارند و اجرای همزمان پروژه های آنان بخصوص حفاری ها مشکلاتی برای مردم ایجاد می کند.
🔶🔸دانش گفت: تغییر کاربری فضای آموزشی سطح شهر بدلیل ضعف دستگاه مربوطه است و این مشکل به دلیل ضعف آموزش و پرورش در دفاع از املاک خود است.
🔶🔸نایب رئیس شورای اسلامی شهر بندرعباس بیان کرد: شهرداری مسئول عملکرد دیگر دستگاه ها نیست، وقتی خود دستگاه متولی ضعیف وارد می شود، نباید انتظار داشت شهرداری جای عملکرد و مسئولیت دیگر ادارات عمل کند و بار عملکرد دیگران را به دوش بکشد.
🔶🔸اسماعیل بواشه، عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: حفاری های گسترده دستگاه های خدمات رسان در سطح شهر برای شهروندان مشکلاتی ایجاد کرده است.
🔶🔸بواشه با اشاره به حفاری های اخیر در سطح شهر توسط شرکت گاز بیان کرد: درست است که باید از گاز کشی شهر خوشحال باشیم، اما باید در این کنده کاری ها یکسری ملزومات رعایت شود.
🔶🔸وی افزود: شهرداری بر این کنده کاری نظارت کند که در رفت و آمد و زندگی مردم خللی ایجاد نشود و مشکلاتی برای شهروندان بوجود نیاید.
🔶🔸کیانوش جهانبخش،عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: خسارت عدم وجود مدیریت صحیح جامع شهری به مراتب از خسارت تحریم ها بیشتر است، خوشبختانه مردم متوجه مدیریت شهری هستند و در این زمینه از دانش و آگاهی برخوردارند.
🔶🔸رییس کمیسیون حقوقی و ارزیابی شورای شهر بندرعباس در ادامه اظهار داشت: اگر به نظرات و دیدگاههای مردم توجه کنیم، تمام گلایه و توقعات آنها به سمت مجموعه مدیریت شهری، شهرداری و شورای شهر می باشد که این خود نشان دهنده  درک و فهم مردم نسبت به پیرامون خود و نیازهای جامعه فراتر از درک و فهم برخی از نمایندگان مجلس در سطح ملی است.
🔶🔸جهانبخش با اشاره به عدم هماهنگی ادارات در انجام برخی امورات شهری اذعان داشت: بطور مثال با ادارات  هماهنگ شود که هرگاه شهرداری حفاری دارد، آن ها هم حفاری خود را هماهنگ و در همین زمان اقدامات لازم را انجام دهند تا نیاز به حفاری مجدد نباشد که خود این مسئله معضلی برای شهروندان شده است.
🔶🔸حجت الاسلام والمسلمین احمد عامری سیاهوئی،عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: به منظور رفاه حال شهروندان، تسهیل در ترمیم نوارهای حفاری سطح شهر در دستور کار قرار گیرد.
🔶🔸عامری سیاهویی بیان کرد : زمان تست حفاری های شرکت گاز طولانی است که باید این زمان کاهش یابد تا شهروندان دچار سردرگمی نشوند.
🔶🔸رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت : در بررسی و رفع نقاط حادثه خیز سرعت بیشتری صورت گیرد تا برای مردم مشکلاتی ایجاد نشود.
🔶🔸عامری تصریح کرد: نام شهید سردار سلیمانی در هیچ کدام از پروژه های شهرداری دیده نمی شود و باید پروژه‌ای در خور شان این شهید والا مقام نامگذاری شود ، و پیشنهاد می شود آزاد راه ساحلی که از ضلع ساحلی فرودگاه به سمت میناب در حال احداث می باشد را با نصب تابلویی بنام شهید قاسم سلیمانی نامگذاری شود که نظر کمیسیون فرهنگی نیز در این زمینه مثبت است.
🔶🔸فرزانه آرامش ، عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: آرامش و امنیت شهروندان با حفاری های صورت گرفته در سطح شهر توسط دستگاه‌های حفار دچار خلل شده است و نبود تعامل و هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی در سطح شهر مشکلات زیادی را برای شهروندان ایجاد کرده است.
🔶🔸آرامش اظهار داشت: امنیت و آرامش شهروندان برای ما از همه چیز مهمتر است که متاسفانه این آرامش با حفاری های صورت گرفته توسط دستگاه‌های حفار دچار خلل شده است وحفاری‌هایی که توسط شرکت گاز در سطح شهر رخ داده، مشکلاتی را برای مردم بوجود آورده است، لذا شرکت گاز در ترمیم به موقع این حفاری ها تلاش کند تا برای شهروندان مشکلاتی بوجود نیاید.
🔶🔸مجید عسکری زاده،عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: ایجاد حفاری های سطح شهر و عدم ترمیم به موقع آن باعث ایجاد نارضایتی بین شهروندان شده است و مشکلاتی رابرای مردم به وجود آورده است .
🔶🔸عسکری زاده بیان کرد: شهرداری در خصوص اطلاع رسانی پروژه های رها شده در سطح شهر اقداماتی انجام دهد چرا که تبدیل به نقاط حادثه خیز شده و مشکلاتی برای شهروندان ایجاد کرده است.
🔶🔸وی خاطر نشان کرد: در خصوص حفاری های سطح شهر بندرعباس باید جلوی درب منزل مدیران دستگاه‌های حفار، حفاری هایی انجام شود تا شاید بتوانند مردم را درک کنند.
🔶🔸رضا حیدری زاده، عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: برخی  کانال های آب به دلیل آبهای راکد،جولانگاه موش ها شده است که برای مردم نارضایتی بوجود آورده است.
🔶🔸رضا حیدری زاده بیان کرد : کارمندهایی که در واحد های عمرانی شهرداری شاغل هستند بیشتر از کارگر های عمرانی می باشند، تقاضا دارم در این زمینه تمهیداتی اندیشیده شود،چرا که بسیاری از پروژه های عمرانی کار اجرای آن طولانی شده و عقب مانده اند.
🔶🔸رئیس کمیسیون بهداشت،سلامت و خدمات شهری شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: رواق جنوبی بازار بندرعباس در حال فروریختن است که باعث خسارت جبران ناپذیری خواهد شد، لذا می طلبد بودجه ای برای ترمیم و بهسازی آن در نظر گرفته شود.
🔶🔸حیدری زاده بیان کرد : امید است با همکاری و هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی شاهد کاهش مشکلات در سطح شهر باشیم و شهروندان بتوانند با آسایش و آرامش بیشتری در شهر تردد کنند.
🔶🔸آبتین امیری، رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: برخی مسولان تصمیم گیرنده اعتقادی به مدیریت جامع شهری ندارند حال آنکه در سراسر دنیا با این روش میان ادارات هماهنگی و یکپارچگی ایجاد شده است .
🔶🔸امیری با بیان اینکه حفاری های سطح شهر، مردم را دچار مشکل کرده است و مردم از این قضیه ناراحت هستند،  تشریح کرد: بخشی از این مشکل به شهرداری برمی گردد  باید با استفاده از اختیارات نظارتی شهرداری، اداراتی که مجوز حفاری دارند برای اجرای تعهدات خود تحت فشار قرار گیرند.
🔶🔸وی گفت: متاسفانه بسیاری از مسئولین تصمیم گیرنده در کشور اعتقادی به مدیریت جامع شهری ندارند، در حالیکه در سراسر دنیا ناهماهنگی میان ادارات خود را از طریق مدیریت جامع شهری حل کرده اند.
وی گفت: اتمام پروژه های عمرانی سطح شهر یک ضرورت است، شهرداری مشکل اعتباری دارد و بسیاری از پیمانکاران درحال ورشکستی هستند اما باید تلاش کرد با تامین منابع این پروژه ها را به اتمام رساند.
🔶🔸حسین بازماندگان، سرپرست معاونت عمرانی و زیربنایی شهرداری بندرعباس نیز در این جلسه بیان کرد: در خصوص حفاری های سطح شهر توسط دستگاه های اجرایی، در سال های اخیر بحث گازکشی استان مطرح است که مجوزهای لازم از شهرداری گرفته شده تا بتواند اعتبارهای لازم را اخذ کند.
🔶🔸وی تصریح کرد: اگر به سمت مدیریت جامع شهری برویم مشکلات به حداقل خود می رسند. غیر از مشاور و نظارت دستگاه های حفار، نواحی و مناطق و معاونت عمرانی برای هر قسمت حفاری ناظر مشخص کرده ایم. تمام موارد فنی و ترافیکی را از دستگاه های حفار می خواهیم چرا که این حفاری ها خود را در بارندگی ها نشان خواهند داد.
🔶🔸بازماندگان در ادامه اظهار کرد: در خصوص نقاط آبگیر در دو ماه گذشته در هر منطقه ۳ تا ۴ نقطه بحرانی را رصد کرده و نقشه هایی تهیه کرده و به مناطق ارسال کردیم، بررسی نقاط آبگیر در بلوار ناصر، خور کشاورز، خیابان دانشمند، محدوده اقواف، محله مینابی ها، انتهای آزادگان و ... انجام شده و در مرحله مناقصه و اجرا هستند.
🔶🔸بازماندگان گفت: متاسفانه در زمان ورود پیمانکاران پروژه بازار بزرگ بندرعباس، بازاریان با ما همکاری نکردند و اجازه ورود ندادند. این قرارداد مشمول ماده ۴۸ و در جلسه ای موضوع کل بازار مطرح شد که اگر بازاریان آمادگی همکاری داشته باشند، می توانیم در خصوص جذب سرمایه گذار اقداماتی انجام دهیم.
🔶🔸وی تصریح کرد: باید پروژه هایی که آغاز شده اند به پایان برسانیم و همه دستگاه های مربوطه باید با ما همکاری لازم را داشته باشند.


  • گروه خبری : عمومی
  • کد خبر : 10708
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید